26/7/14

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΒΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ ΜΑΣ

MAKAREZOS PSIXARISΩς γνήσιος Εθνικιστής, διεπόμενος από τις αρχές και τις αξίες που υποχρεωτικά αποτελούν χαρακτηριστικά γνωρίσματα τις ιδεολογίας μας, αποφεύγω να επιχειρώ επιθέσεις επί προσωπικού και κυρίως να προσάπτω ανυπόστατες και μη τεκμηριωμένες κατηγορίες προς συνανθρώπους μου.


Όταν όμως πλήττεται βάναυσα και χυδαία το σύνολο των ανθρώπων και των ιδεών που συνθέτουν το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, όταν οι παρασκηνιακές ραδιουργίες και οι ανίερες συμμαχίες που συνάπτουν άθλιες κομματικές και οικονομικές συμμορίες, επιχειρούν μία άνευ προηγουμένου συκοφαντική εκστρατεία σε κάθε επίπεδο και τέλος όταν όλες οι καθεστωτικές δυνάμεις ενός σαπισμένου και δόλιου πλέγματος εξουσιών, φιμώνουν και φυλακίζουν τις φωνές των ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΕΚΛΕΓΜΕΝΩΝ εκπροσώπων του Κινήματός μας, τότε είναι χρέος μας η καταμαρτύρηση της ΑΛΗΘΕΙΑΣ για το ποιόν αυτών των ανθρώπων.


Είναι αυταπόδεικτο και πασιφανές ότι οι φυλλάδες του (στενού συνεργάτη του Μπόμπολα) Στ. Ψυχάρη, έχουν αναλάβει εργολαβικά την “εκστρατεία” δυσφήμισης και συκοφάντησης της Χρυσής Αυγής, με “ναυαρχίδα” την εμετική φυλλάδα “Τα Νέα”.

Τα έμμισθα υπαλληλάκια του νεόπλουτου “πολυτεχνίτη” (λίγο εκδότης, λίγο δημοσιογράφος, λίγο πολιτικός, λίγο κρατικός λειτουργός…λίγο απ’ όλα τέλος πάντων) συναγωνίζονται για το βραβείο του μεγαλύτερου υβριστή και συκοφάντη του ΤΡΙΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ της χώρας.


Οι μέθοδοι που επιστρατεύουν αυτοί οι θλιβεροί κονδυλοφόροι, οι προσποιούμενοι τους “δημοσιογράφους”, κατ’ εντολή του αφεντικού τους ΨΥΧΑΡΗ φυσικά, είναι πολυποίκιλες και “ευρηματικότατες”.


Σκίτσα που παρουσιάζουν 536.000 Έλληνες ως… ΠΙΘΗΚΟΥΣ, αναδημοσιεύσεις ιστοσελίδων αναρχοκομμουνιστικών συμμοριών, ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ προανακριτικού υλικού και προσωπικών δεδομένων μελών του Κινήματός μας, “συνεντεύξεις” ψευδομαρτύρων (υπαρκτών και μη) και πάσης φύσεως “αναλύσεις” και “άρθρα” ανθρώπων, των οποίων το μίσος και η εχθρότητα προς το Κίνημά μας, αλλά ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ που το υποστηρίζουν, αγγίζουν τα όρια της ψυχωτικής διαταραχής.


Όλα αυτά υπό τον έλεγχο και τις διαταγές ενός ανθρώπου, του Στ. Ψυχάρη.


Ποιό είναι όμως το παρελθόν και το βιογραφικό αυτού του “ορκισμένου” εχθρού της Χρυσής Αυγής και ποιές οι σχέσεις του με την εξουσία διαχρονικά;


Ο “φέρελπις” αυτός νέος ξεκίνησε αρχικά ως ακραιφνής αριστερός και μέλος του “ελληνοσοβιετικού συνδέσμου” και στη συνέχεια πραγματοποίησε μία “θεαματική” μεταστροφή διατηρώντας στενότατες σχέσεις με υψηλόβαθμα στελέχη της δικτατορίας (τον μετέπειτα κουμπάρο του Βύρωνα Σταματόπουλο), μη διστάζοντας μάλιστα να ποζάρει περιχαρής σε φωτογραφίες της εποχής μαζί με τον Ν. Μακαρέζο.


Στη συνέχεια το “ανερχόμενο αστέρι” της δημοσιογραφίας και της παρασκηνιακής πολιτικής, έκανε κουμπάρο του τον εθνικό ολετήρα Α.Γ. Παπανδρέου, ο οποίος βάπτισε τον γιό του Ανδρέα Ψυχάρη, σημερινό ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ ΝΔ!!!


Ως γόνος όμως κομμουνιστικής οικογένειας (ανηψιός του ιδρυτικού στελέχους του ΚΚΕ Κ. Λουλέ) και όπως είναι “φυσικό” διεπόμενος από “Χριστιανικά ήθη”, δεν παρέλειψε να διατελέσει (διορισμένος από τον προδότη των Ιμίων Κ. Σημίτη) ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ του Αγίου Όρους, λαμβάνοντας μάλιστα και την ανώτατη τιμητική διάκριση “Μέγας Νοτάριος του Οικουμενικού Θρόνου”, από τον πρώην έφεδρο αξιωματικό του Τουρκικού Στρατού (και νυν Πατριάρχη) Βαρθολομαίο…


Τα “παράδοξα” όμως συνεχίζονται, οι “κουμπαριές” επεκτάθηκαν με 2 “σπουδαίους” οικονομικούς “παράγοντες” της περιόδου της ρεμούλας και της αρπαχτής, τον Χ. Λαμπράκη και τον Σ. Κόκκαλη, οι οποίοι φρόντισαν φυσικά να τον αποκαταστήσουν επαγγελματικά καθιστώντας τον πρόεδρο του ΔΟΛ και κατά συνέπεια αρχιερέα της παραπληροφόρησης και της τηλεπροπαγάνδας.


Σήμερα, έχοντας υιό βουλευτή της ΝΔ κι έχοντας απομείνει με ένα υπερχρεωμένο ΔΟΛ, “γίνονται ενέργειες” από πλευράς κυβέρνησης Σαμαρά για την ΠΑΡΑΓΡΑΦΗ των εν λόγω χρεών και τη συνέχιση της λειτουργίας των προπαγανδιστικών μέσων “ενημέρωσης” που έχει στην ιδιοκτησία του.


Θα κλείσω την αναφορά μου στον εν λόγω “παράγοντα” της πολιτικής ζωής του τόπου, παραθέτοντας τα λεγόμενα 2 σημαινόντων πολιτικών της περιόδου της μεταπολίτευσης:
Γεώργιος Ράλλης: “Όταν είδα τον Σταύρο Ψυχάρη να συνομιλεί συνωμοτικά με τον Ευάγγελο Αβέρωφ στο περιστύλιο της Βουλής, κατάλαβα ότι πλησιάζει το τέλος μου”.
Ιωάννης Χαραλαμπόπουλος: “Πρώτα μαθαίνει ο Ψυχάρης ποιος υπουργοποιείται και μετά ο ενδιαφερόμενος”.


Πολλά παράδοξα και ύποπτα γεγονότα περικλείει η ιστορία και το παρόν του καθ’ έξιν συκοφάντη του Κινήματός μας, πολλές ετερόκλητες διασυνδέσεις και διαπλεκόμενες σχέσεις έχει καταγράψει στο βιογραφικό του, αυτός ο οποίος συστηματικά κι επί σειρά ετών ποδηγετεί και διαμορφώνει την άποψη του ελληνικού λαού.


Οι απροκάλυπτες, προπαγανδιστικές κι εμετικές επιθέσεις του, μέσω της βοθροφυλλάδας του “Τα Νέα”, προς τη Χρυσή Αυγή, καταδεικνύουν απλά τον τρόμο που έχει βιώσει αυτός και σύσσωμο το διεφθαρμένο σύστημα εξουσίας, από τη σταδιακή αφύπνιση του ελληνικού έθνους.


Η διάρρηξη αυτού του σάπιου αποστήματος της πολιτικής, παραπολιτικής και οικονομικής ολιγαρχίας που λυμαίνεται, προδίδει και συτηματικά αποδομεί την Πατρίδα μας, είναι νομοτελειακά βέβαιη.


Η δύναμη που θα γκρεμίσει αυτό το ανίερο και προδοτικό πλέγμα συμφερόντων και εξουσιών, είναι ο καθαρός και ανιδιοτελής αγώνας του Κινήματός μας, αυτών που ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΠΙΣΩ, ούτε με συκοφαντίες, ούτε με ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ, ούτε με ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΦΥΛΑΚΙΣΕΙΣ.


Ο καιρός γαρ εγγύς.
Ζήτω η Νίκη!

Αθανάσιος, Τ.Ο Μαγνησίας