25/7/14

Ποιος θα σταματήσει τη γενοκτονία των Παλαιστινίων;

Ποιος θα σταματήσει τη γενοκτονία των Παλαιστινίων;Η τρέχουσα γενοκτονία των Παλαιστινίων από τους Ισραηλινούς είναι το τελευταίο επεισόδιο μιας εθνικής κάθαρσης που διαρκεί 65 χρόνια. Το Ισραήλ ταυτόχρονα με τον αφανισμό αυτού του λαού προσπαθεί να διαιρέσει την ενότητα των Παλαιστινίων και να απομακρύνει όσους απομείνουν ζωντανοί από την ίδια τους την πατρίδα, κάνοντας την ζωή τους καθημερινή κόλαση.


Τον Αύγουστο του 2013, περίπου ένα χρόνο πριν, σε δικαστήριο που έγινε στην πρωτεύουσα Κουάλα Λουμπούρ της Μαλαισίας το Ισραήλ κρίθηκε ένοχο για εγκλήματα πολέμου και γενοκτονίας εις βάρος των Παλαιστινίων. Στο δικαστήριο ο καθηγητής Διεθνούς Δικαίου Francis Boyle είχε τεκμηριώσει ότι «οι Παλαιστίνιοι έχουν πέσει θύματα γενοκτονίας, όπως ακριβώς ορίζεται από την διεθνή σύμβαση του 1948 για την πρόληψη και την τιμωρία εγκλημάτων γενοκτονίας». Τα Ηνωμένα Έθνη όμως όπως και η λεγόμενη πολιτισμένη και ανθρωπιστική Δύση, που ηγεμονεύονται από την σιωνιστική παγκόσμια ολιγαρχία, δεν θέλουν να αντιδράσουν, ενώ οι χριστιανικοί λαοί της Ευρώπης πιστεύοντας ότι χρωστούν στους Ιουδαίους ένα «ολοκαύτωμα», φτάνει αυτό να διαπράττεται εις βάρος κάποιου άλλου, σιωπούν και ανέχονται τα εγκλήματα των Ισραηλινών.

Όμως αν δεν μπορούν ή δεν θέλουν να αντιδράσουν οι ΗΠΑ, η Ευρωπαϊκή Ένωση και γενικώς ο χριστιανικός πληθυσμός της Ευρώπης, με εξαίρεση την Ρωσία η οποία αυτή την χρονική περίοδο έχει να αντιμετωπίσει ισχυρότατη αμερικανοσιωνιστική υπονόμευση στα σύνορα της, γιατί δεν εξεγείρονται οι 2 δισεκατομμύρια μουσουλμάνοι ανά τον κόσμο; Η Παλαιστίνη είναι ιερή γη για τους μουσουλμάνους από το 636 μ.Χ. και σύμφωνα με τα ιερά τους κείμενα πρέπει να προστατεύεται από τους «άπιστους». Υποτίθεται ότι είναι ιερό καθήκον για κάθε μουσουλμάνο να προστατεύσει αυτό το κομμάτι γης. Που είναι λοιπόν τα 2 δισεκατομμύρια μουσουλμάνων που θα έπρεπε να προστατεύσουν την ιερή τους γη; Είναι διαιρεμένοι, αποδυναμωμένοι από την σιωνιστική προπαγάνδα καθώς και από την προδοσία των ηγετών τους.

Τα αραβικά κράτη του Περσικού Κόλπου με καθοδηγητή την Σαουδική Αραβία θα μπορούσαν εντός ολίγων ημερών να σταματήσουν την γενοκτονία, ξεκινώντας ένα εμπάργκο πετρελαίου και απειλώντας να απομακρύνουν τα κεφάλαια τους από τις σιωνιστικές τράπεζες, όπως ακριβώς έπραξαν το 1973. Οι ηγέτες όμως του Περσικού Κόλπου βάζουν πάνω από τις ζωές των Παλαιστινίων και την μουσουλμανική ιερότητα της παλαιστινιακής γης τον μαλθακό και παρασιτικό τρόπο ζωής των, ενώ στην πραγματικότητα έχουν αποδείξει πλέον ότι ταυτίζονται με την αμερικανοσιωνιστική πολιτική.

Από τα μουσουλμανικά κράτη μόνο το Ιράν, η Συρία και η Μαλαισία προσπαθούν να βοηθήσουν τους Παλαιστινίους να υπερασπιστούν τους εαυτούς των, την πατρίδα τους και να μεταδώσουν στον κόσμο την αλήθεια των γεγονότων. Όλοι οι νοήμονες άνθρωποι αναρωτιούνται για το πού βρίσκονται αυτοί οι περίφημοι «ηρωικοί» κανίβαλοι τζιχαντιστές που αιματοκύλισαν την Συρία, το Ιράκ, την Λιβύη, το Αφγανιστάν, την Νιγηρία, την Σομαλία, το Σουδάν σκοτώνοντας άμαχους «άπιστους», αλλά και μουσουλμάνους αντιπάλου δόγματος.

Αυτοί οι τζιχαντιστές δεν εμφανίζονται για να πολεμήσουν μαζί με τους Παλαιστίνιους και να τους συμπαρασταθούν διότι ουσιαστικά αυτοί οι «μαχητές του ιερού πολέμου» υπηρετούν την στρατιωτική τους θητεία στον ισραηλινό στρατό και είναι μίσθαρνα όργανα των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ, είναι δηλαδή η «λεγεώνα των ξένων» των Αμερικανοσιωνιστών.

Εν κατακλείδι όμως δεν χρειάζεται κανείς να είναι μουσουλμάνος, ούτε απαιτείται να έχει διαβάσει το Κοράνι για να έχει έστω και την ελάχιστη κατανόηση για τον δίκαιο αγώνα των Παλαιστινίων. Κάθε άνθρωπος που έχει συνείδηση και εμφορείται από εθνική και πατριωτική αντίληψη και αυτεπίγνωση απαιτείται να βοηθήσει τον παλαιστινιακό λαό να αμυνθεί εναντίον της εθνοκάθαρσης και της γενοκτονίας του.