18/7/14

Η ΠΑΝΩΛΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ

kkeΈχω αναγκαστεί να ανατρέχω, ανά τακτά χρονικά διαστήματα, σε ιατρικά συγγράμματα, προκειμένου να αποδώσω ρεαλιστικά τις εγκεφαλικές βλάβες και παρενέργειες τις οποίες δημιουργεί μία μολυσματική ασθένεια σαν τον μαρξισμό, στους ανθρώπινους οργανισμούς.


Όσο κι αν ο μέγας φιλόσοφος του Έθνους Ν. Καζαντζάκης απέδωσε παραστατικότατα το ποιόν του μαρξιστικού μικροβίου, αποκαλώντας το ως “πνευματική ψώρα”, αυτός ο χαρακτηρισμός φαντάζει ανεπαρκής, προκειμένου να αποδώσει στο ακέραιο το μέγεθος και την πραγματική διάσταση αυτού του καινοφανούς, αηδιαστικού, “ιδεολογικού” δηλητηρίου.


Το φαινόμενο ιδιαιτέρως της σημερινής “αριστερής παράταξης” μπορεί άνετα να χαρακτηριστεί ως ΠΑΝΩΛΗ, μία ασθένεια ΜΕΤΑΔΟΤΙΚΗ και ΜΟΛΥΣΜΑΤΙΚΗ, η οποία προσβάλλει τον ανθρώπινο οργανισμό δημιουργώντας συμπτώματα ΣΗΨΗΣ και οδηγώντας τελικά στο ΘΑΝΑΤΟ.


Έτσι λοιπόν η “πολυπαθής” και “κατατρεγμένη” παράταξη των υποστηρικτών της τρομοκρατίας, των υπερασπιστών των εγκληματικών συμμοριών της αναρχίας και πάσης φύσεως έκνομου και αντεθνικού στοιχείου, τολμά να αναφέρει στην ολομέλεια της βουλής, μέσω της Ζ. Κωνσταντοπούλου, στοιχεία που αφορούν την ποδηγέτηση της ελληνικής δικαιοσύνης από τους κυβερνώντες αναφερόμενη μάλιστα στο πολυθρύλητο “βίντεο Μπαλτάκου”.


Την ίδια στιγμή, το εμετικό διαδικτυακό όργανο του ιδίου πολυσυλλεκτικού κομματικού μορφώματος, δημοσιεύει ΠΑΡΑΝΟΜΑ και ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ προσωπική φωτογραφία του συναγωνιστή Ηλία Κασιδιάρη με το “περιβόητο πυροβόλο όπλο προϊόν προανακριτικής έρευνας, απόρρητο προσωπικό δεδομένο, διαρρευθέν στη δημοσιότητα από τους “γνωστούς” κύκλους των καθεστωτικών ΜΜΕ.


Η υποκρισία και η διγλωσσία της εγκληματικής ανθελληνικής παράταξης σε όλο της το “μεγαλείο”, η εξόφληση του συστημικού ρόλου των νεομαρξιστών, με τις παχυλές καταθέσεις σε “καπιταλιστικά” οικονομικά ιδρύματα, λαμβάνει χώρα σήμερα, με τους τεμενάδες των απογόνων του εγκληματικού συρφετού του ΔΣΕ, προς τις νεοταξικές επιταγές των καπιταλιστών επικυριάρχων της Πατρίδας.


Φυσικά οι πλουσιοπάροχα διαβιώντες κομματικοί “επαναστάτες” του ΚΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς και τα ιδεολογικά τους υβρίδια (ΑΝΤΑΡCIA, Οικολόγοι), ουδέποτε τόλμησαν στις “επαναστατικές” εγκληματικές τους ενέργειες να συμπεριλάβουν τραπεζίτες, πολιτικούς-κλέφτες (έχουν στις τάξεις τους βλέπετε πολλούς εξ’ αυτών), μέλη της Τρόϊκας και πάσης φύσεως ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΕΣ (των οποίων ενίοτε γίνονται συνδαιτυμόνες και ομοτράπεζοι…Κυρία Δούρου).


Στόχος των συμμοριών του αναρχομαρξιστικού παρακρατικού συρφετού, είναι τα μέλη και τα γραφεία του Κινήματός μας, με την ανοχή και τη “συμπαράσταση” επίορκων “αστυνομικών”, αλλά και απλοί πολίτες, τους οποίους οι εγκληματίες της Αριστεράς έχουν το “δικαίωμα” να ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ (βλ. MARFIN BANK) παραμένοντας σκανδαλωδώς ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΙ.


Δεν θα επεκταθώ στις διαδικτυακές (και μη) σχέσεις στελεχών της μαρξιστικής πλέμπας, με λαθροεισβολείς και ειδεχθέστατους ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ σε βάρος αθώων ελλήνων πολιτών (όπως η Μυρτώ κυρία Δούρου), διότι ο κατάλογος με τα γεγονότα θα είναι μακροσκελέστατος.


Είναι προφανές ότι η σεσημασμένη συμμορία της αντεθνικής αριστεράς, σήμερα έχει αναλάβει (εκ νέου) εργολαβικά την αποδόμηση και την καταστροφή του Έθνους.


Είτε υποστηρίζοντας τον αφελληνισμό της Πατρίδας μας, μέσω της συστράτευσής της με τους αλλόφυλους και αλλόθρησκους λαθροεισβολείς.


Είτε με την βίαιη και παρακρατική δράση των περιθωριακών κι εγκληματικών στοιχείων, που ανέκαθεν στράτευε στις τάξεις της, προς κάθε γνήσιο και πατριωτικό λόγο και ιδέα.


Είτε με τις ανίερες συμμαχίες της με την εντόπια και ξένη πλουτοκρατία, προκειμένου να διαιωνίσει τη μιαρή της ύπαρξη στα πολιτικά δρώμενα, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα και τη χρηματοδότηση, για τις “κομματικές ανάγκες”.


Είσαστε λοιπόν έκθετοι νεόκοποι αναρχομαρξιστές, όχι μονο έναντι της (υποτιθέμενης) ιδεολογίας σας, αλλά και των εγκληματικών ιδεολογικών σας προγόνων του ΚΚΕ, του ΕΑΜ και του ΔΣΕ, διότι αυτοί πρόδωσαν την Πατρίδα τους έχοντας ως “ελαφρυντικό” την ακραιφνή διεθνιστική, ψευδεπίγραφη και ανθελληνική πανώλη σας, από την οποία δηλητηριάσθηκαν και ποδηγετήθηκαν.


Εσείς όμως, ως γνήσιοι φορείς αυτού του δηλητηρίου, είσαστε έρμαια της ιδιοτέλειας και του καιροσκοπισμού που διακρίνει κάθε “γνήσιο” μαρξιστή, κάθε φορέα αυτής της γάγγραινας που σαπίζει και αλλοτριώνει τις ανθρώπινες κοινωνίες.


Θα θυμίσω απλά τα λόγια του ιδεολογικού σας προπάτορα Λένιν, όσον αφορά το ποιόν και τα χαρακτηριστικά σας… “Στους 100 κομμουνιστές, οι 40 είναι αγύρτες, οι 59 αφελείς και ένας μόνο πραγματικός μπολσεβίκος”.
Σκοπός μας είναι η αφύπνιση των 59 αφελών, καθήκον μας η διαπόμπευση των 40 αγυρτών, όσον αφορά τον έναν που θα απομείνει…ας τον προβιβάσουμε σε μουσειακό έκθεμα, μνημείο μίας σκοτεινής και εγκληματικής περιόδου του ανθρωπίνου γένους.


Ο καιρός γαρ εγγύς.
Ζήτω η Νίκη!

Αθανάσιος, Τ.Ο Μαγνησίας