2/6/14

ΕΘΝΙΚΗ ΑΜΥΝΑ: ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΘΥΜΑ ΤΗΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ

army-500x3334 και πλέον έτη παρήλθαν από την αποφράδα ημέρα κατά την οποία ο αμερικανός υπήκοος Jeffry Papandreou ανακοίνωνε στον ελληνικό λαό την επίσημη (η απόφαση είχε ληφθεί προ καιρού) υποδούλωσή του στα νύχια των τοκογλύφων της GoldmanSachs και των λοιπών αρπακτικών που λυμαίνονται τον πλούτο των Εθνών.

Η οικονομική υποδούλωση βέβαια, ήταν απλά το πρόσχημα το οποίο έπρεπε να προβάλλουν τα εντόπια φερέφωνα της νέας τάξης πραγμάτων, ώστε να αποκρύψουν από τον ποδηγετημένο και λοβοτομημένο από τα ΜΜΕ ελληνικό λαό, τις πραγματικές αιτίες που τον οδήγησαν να βιώσει αυτή την πρωτοφανή τυραννία.


Ο αντικειμενικός σκοπός των εντολέων της εντόπιας ολιγαρχίας των πολιτικάντηδων, ήταν σαφέστατα ο ορυκτός πλούτος της Πατρίδας μας, αυτός που συστηματικά αποκρύφτηκε και περιθωριοποιήθηκε επί σειρά ετών, καθιστώντας όποιον μιλούσε επί αυτού του θέματος, “γραφικό” κι “εγκάθετο”.

Δειλά, και συστηματικά βέβαια, το μείζον αυτό Εθνικό θέμα άρχισε να προβάλλεται από τους πολιτικάντηδες, όταν ήταν πλέον σαφές ότι ο ενεργειακός αυτός θησαυρός δεν ήταν ένα “παραμύθι” εκπορευόμενο από τα χείλη κάποιων “γραφικών”, αλλά μία πραγματικότητα την οποία δεν μπορούσαν πλέον να την αποκρύψουν από τον ελληνικό λαό.

Η εκχώρηση  του Εθνικού μας πλούτου στους διεθνείς τοκογλύφους βέβαια, απαιτούσε μία “λογικοφανή” και “αδιάσειστη” δικαιολογία, προκειμένου να καταστεί πιό “εύπεπτη” στην ποδηγετημένη κοινή γνώμη.

Δεδομένου ότι οι θεματοφύλακες των Εθνικών συμφερόντων και οι εγγυητές της Εθνικής ανεξαρτησίας, υπήρξαν ανέκαθεν οι ένοπλες δυνάμεις της χώρας, ήταν επιβεβλημένη η συστηματική τους απαξίωση και η εν τέλει υποβάθμισή τους, σε κατάσταση παρακμής, προκειμένου να καταστούν “λογικές” οι εθνικές μειδοσίες που απεργάζοταν όχι μόνο η κυβέρνηση του Jeffry, αλλά σαφέστατα και οι προκάτοχοί τους εθνοπροδότες της ΝΔ.

Το έτος 2007, ενώ υπήρχε διάχυτη η εντύπωση ότι οι ελληνικές Ε.Δ. είχαν την ικανότητα πλήρους αποτροπής μίας ενδεχόμενης επίθεσης εναντίον της χώρας μας, ξεκίνησε μία άνευ προηγουμένου απαξίωση και περιθωριοποίηση των προγραμμάτων εκσυγχρονισμού των Ε.Δ. (εκσυγχρονισμός αεροσκαφών, φρεγατών, υποβρυχίων), καθώς και ακύρωση προγραμμάτων προμηθειών από “άλλες πηγές” (ΒΜΡ-3) οπλικών συστημάτων, ώστε να μην “στενοχωρηθούν” οι υπερατλαντικοί μας “σύμμαχοι”.

Την απαξίωση αυτή (εν μέσω πολλών παράνομων “προμηθειών”) ήλθε να ολοκληρώσει το καθεστώς των εθνικών ολετήρων του ΠΑΣΟΚ, με τις μνημονιακές “περικοπές” και ακυρώσεις προγραμμάτων κρίσιμων για τη μαχητική ικανότητα των Ε.Δ. καθιστώντας έτσι την αμυντική ικανότητα της χώρας ανεπαρκή έως αμφισβητίσιμη, απέναντι στην ολοένα αυξανόμενη απειλή εξ’ ανατολών.

Ο νέος τοποτηρητής των συμφερόντων των διεθνών τοκογλύφων Αντωνάκης Σαμαράς, όχι απλά δε φρόντισε να “συμμαζέψει” την καταστροφική κατάσταση στην οποία είχε καταδικάσει η συμμορία των προδοτών συγκυβερνητών του ΠΑΣΟΚΩΝ τις ένοπλες δυνάμεις της χώρας, αλλά συνέχισε και επέκτεινε τις ληστρικές και ανηλεείς επιδρομές επί των εισοδηματων των στελεχών των Ε.Δ. καθιστώντας τους σύγχρονους ΕΠΑΙΤΕΣ για την εξασφάλιση των “προς το ζειν”.

Έτσι ενώ τα μαχητικά μας αεροσκάφη και τα πολεμικά μας πλοία κανιβαλίζονται, προκειμένου να εξασφαλισθεί μία στοιχειώδης πολεμική διαθεσιμότητα, ενώ οι μονάδες πρώτης γραμμής εκλιπαρούν για ελαστικά οχημάτων, αξίας ολίγων εκατοντάδων ευρώ, ο δημιουργός του “πρωτογενούς πλεονάσματος” ξοδεύει χιλιάδες ευρώ για ξενοδοχεία της κομματικής κουστωδίας του, επισκεπτόμενος την σεισμόπληκτη Κεφαλονιά και ο κυβερνητικός του εταίρος ξοδεύει αντίστοιχα ποσά για γραβάτες και φουλάρια των κομματικών του υπαλλήλων του ΥΠΕΞ.

Τέλος, παραμένουν “θαμμένες” βαθιά στα συρτάρια των εισαγγελικών αρχών, ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ αιτήσεις άρσης ασυλίας πολιτικάντηδων (αμοιβώμενων δεκαπλασίως και πλέον από τα στελέχη των Ε.Δ.) για χρηματισμό και ΑΠΙΣΤΙΑ, όχι έναντι του δημοσίου, αλλά έναντι της ΑΜΥΝΑΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ.

Βλέπετε, οι μοναδικές “άρσεις ασυλίας” που πραγματοποιούνται στη χώρα των ξενόδουλων πολιτικάντηδων, είναι αυτές των Βουλευτών του Κινήματός μας.

Όσο κι αν μερικά υποτακτικά, ένστολα υπαλληλάκια των εθνικών ολετήρων, προσπαθούν με κινήσεις εντυπωσιασμού (ασκήσεις “ετοιμότητας” και επιδείξεις για τα πανηγύρια) , εκμεταλλευόμενοι το ζήλο και την αυταπάρνηση των απαξιωμένων και φτωχοποιημένων ελλήνων στρατιωτικών, να μας πείσουν περί του αντιθέτου,  η συστηματική απαξίωση της αμυντικής ικανότητας της Πατρίδας μας, θα συνεχιστεί έως την πλήρη κατάρρευσή της, από τα “αφεντικά”, τους προδότες της Πατρίδας πολιτικάντηδες.

Καθένας πλέον τίθεται πρό των ευθυνών του και σαφέστατα δεν υπάρχουν δικαιολογίες για τους φέροντες τα “πολλά γαλόνια”, εάν έχουν την υποτακτική διάθεση να κάμπτουν τον τράχηλο και την οσφυϊκή μοίρα τους ενώπιον των πολιτικών ΠΑΧΥΔΕΡΜΩΝ που τους αποκάλεσαν “καθυστερημένους”, εάν έχουν τη βούληση να εξακολουθούν να φέρουν τη σφραγίδα των προδοτικών κομματικών συμμοριών που κατέστησαν αυτό το υπερήφανο Έθνος δούλους της λέσχης Μπίλντεμπεργκ, το κρίμα στο λαιμό τους.

Η ιστορία είναι αμείλικτη και καταγράφει τις ενέργειες και το ποιόν του καθενός εξ’ ημών, καθιστώντας μας υπόλογους των πράξεών μας.

Η  άμυνα του Έθνους, ιστορικά, δε βασίστηκε στις βουλές και τις υπόγειες συναλλαγές αρχόντων και υποτακτικών, υπήρξε ανέκαθεν προϊόν της αυτόβουλης και ανιδιοτελούς πίστης του Έθνους των ελλήνων στις ιστορικές του καταβολές, αυτή ακόμη δεν την έχει εξαφανίσει η ξενόδουλη και προδοτική συμμορία των Σαμαροβενιζέλων.

Σε αυτό ελπίζουμε και γι’ αυτό αγωνιζόμαστε.
Ο καιρός γαρ εγγύς.
Ζήτω η Νίκη!

Αθανάσιος, Τ.Ο Μαγνησίας