11/6/14

Τολμάτε να μας πολεμήσετε με πολιτικούς όρους;


Για άλλη μια φορά το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών συκοφαντήθηκε και έγινε αντικείμενο παραπληροφόρησης από τα κανάλια της πολιτικής εξουσίας. Επιδόθηκαν άλλη μια φορά σε ένα ρεσιτάλ ύβρεων, και κακοήθειας, σχολιάζοντας τις ιστορικές ομιλίες του Αρχηγού μας και των δύο Συναγωνιστών, οι οποίες αδιαμφισβήτητα αποδομούν ηθικώς τους υβριστές μας και τους διώκτες μας.

Πολιτικά πρόσωπα τα οποία διακρίνονται για την κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος, και την προσπάθεια υπονόμευσης της Εθνικής ταυτότητας, έγιναν μια γροθιά για άλλη μια φορά με το δημοσιογραφικό κατεστημένο της διαπλοκής, της μαζικής και οργανωμένης εξαπάτησης του Ελληνικού Λαού.
Είδαμε τον κωμικό αυτόν τύπο, τον κ. Τατσόπουλο, να περιφέρεται από κανάλι σε κανάλι να προπηλακίζει λεκτικώς πρόσωπα του Κινήματός μας. Για άλλη μια φορά αυτή η «λαμπρή προσωπικότητα» κλήθηκε από τα "δημοκρατικά" δελτία ειδήσεων να προσβάλει για πολλοστή φορά το προσωποπαγές αγαθό της Τιμής ανθρώπων που διώκονται με έναν πρωτοφανή, άδικο και παράνομο τρόπο. Από την άλλη είχαμε τη πολιτική αυτή ...celebrity που φέρει το όνομα «Πύρρος Δήμας».  Ένας πρώην, δηλαδή, ολυμπιονίκης στρατεύθηκε,  να εξαπατήσει οπαδούς του, ώστε να εκλεγεί και να λάβει μια θέση στην κλεπτοκρατική μνημονιακή συμμορία του ΠΑΣΟΚ. Ο τύπος αυτός  κοινοποίησε και ένα βαθυστόχαστο σχόλιο στο twitter στο οποίο έκανε λόγο για "πατριωτισμό" και "δημοκρατία"! Αυτός ο άνθρωπος που ανήκει σε αυτήν την αντεθνική κλίκα που εκχωρεί, δια των νομοσχεδίων και μνημονίων, την Εθνική κυριαρχία, κατακρεουργώντας το Σύνταγμα, τολμάει και θίγει τις αξίες αυτές. Για την παρέμβαση δε που έκανε στο κοινοβούλιο υπέρ του κ. Τατσόπουλου, δεν χωρεί ουδέν σχόλιο. Μεταξύ κατεργαρέων, αλληλεγγύη.

Αυτό που πρέπει να προσέξουμε είναι ότι, τώρα τελευταία, δημοσιογράφοι, αριστεριστές και γενικώς οι πολιτικοί μας διώκτες συμφωνούν και σε άλλο ένα σημείο:  Ισχυρίζονται ότι «πρέπει να αντιμετωπίσουμε τη Χρυσή Αυγή, με πολιτικούς όρους, με πολιτικά επιχειρήματα και όχι με δίκες και κατηγορητήρια»! Αυτή η προκλητική τοποθέτηση έχει διττή σημασία διότι συνιστά άλλο ένα πιστοποιητικό της πολιτικής βάσης των διώξεων μας αλλά και της ιδεολογικής και πολιτικής ένδειας των υβριστών μας.
   
Πρώτον, με αυτήν την παραδοχή το συμπέρασμα που εξάγεται, κατά τον συνειρμικό νόμο της αντίθεσης, είναι πως παραδέχονται ότι έχει στηθεί μια σκευωρία ενάντια σε ένα νόμιμο πολιτικό κόμμα. Στη συνέχεια προτείνουν αλλαγή σχεδίου για την αντιμετώπιση του «κακού της Χρυσής Αυγής», αυτής της «φασιστικής οργάνωσης» που ευθύνεται ακόμη και για το φαινόμενο του θερμοκηπίου. Παραδέχονται απροκάλυπτα ότι οι μέθοδοι αυτοί που εφαρμόσθηκαν εναντίον μας είναι αθέμιτοι, όχι γιατί στρέφονται και συνθλίβουν την Λαική ετυμηγορία, το Σύνταγμα, και το Πολίτευμα, αλλά γιατί «θυματοποιείται» το Κίνημά μας και αυξάνονται τα ποσοστά μας! Εξωφρενικό.
   
Δεύτερον, οι άτιμοι αυτοί υβριστές και συκοφάντες, καλούν σε ιδεολογική αποδόμηση των Ιδεών μας και του πολιτικού μας προγράμματος σε έναν «πολιτικό διάλογο» ! Λένε δηλαδή, ότι με πολιτικό διάλογο, δύναται να αντμετωπισθεί η Χρυσή Αυγή. Και ερωτώ: ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΑΤΤΟΥΝ; ΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ;
Το Κίνημά μας είναι αυτός ο πολιτικός σχηματισμός ο οποίος υφίσταται μια πρωτοφανή φίμωση, και έναν ολοκληρωτικό αποκλεισμό από τα μεγάλα κανάλια. Για ιδεολογική-πολιτική αντιπαράθεση με εκπροσώπους των από - κομμάτων φυσικά δε γίνεται καν λόγος. Αρνούνται να καλέσουν εκπρόσωπό μας σε τηλεοπτικά πάνελ, αν και είμαστε η τρίτη πολιτική δύναμη.  Φυσικά αυτό αποτελεί την καλύτερη απόδειξη ότι ποτέ δεν ανήκαμε στην παρέα τους, και δεν υπεκύψαμε στις απειλές τους.
   
Αυτό που πράττουν ως τώρα είναι η δημιουργία εντυπώσεων και μόνο. Ως τώρα τo πολιτικό τους επιχείρημα δεν είναι πολιτικό! Τα σχόλια τους, τα οποία εκτοξεύονται μαζί με χυδαιότητα και άκρατη μισαλλοδοξία, περιορίζονται στο να βαφτίζουν τα ελληνικά εμβατήρια σε γερμανικά, στο αν θα φοράμε μαύρες ή κόκκινες μπλούζες και στο πως θα υποδεχόμαστε μετά από οκτάμηνη παράνομη κράτηση, τον Αρχηγό μας.
   
Αποδοκιμάζοντας τις δυναμικές μας εμφανίσεις, οι οποίες απορρέουν φυσικά από την συναισθηματική φόρτιση, την ένταση και τον ολοκληρωτικό πόλεμο που υφιστάμεθα, προσπαθούν να μετατοπίσουν την κριτική σκέψη, από το πεδίο της λογικής σε αυτό του συναισθήματος. Η χρήση ορισμένης φρασεολογίας έχει ως στόχο να πλήξει την λογική και να ενισχύσει το συναίσθημα. Με αυτόν τον τρόπο προσπαθούν τα μέσα μαζικής παραπληροφόρησης να αφοπλίσουν την κριτική αντίληψη των Ελλήνων. Μας κατηγορούν αυτοί οι οποίοι, ως υπάλληλοι του πολιτικού συστήματος, ασελγούν εδώ και χρόνια πάνω στον Ελληνικό Λαό, τον τρομοκρατούν και τον αποπροσανατολίζουν. Τολμούν και μας κατηγορούν επίσης αυτοί οι άνθρωποι του συνταγματικού (;) τόξου, οι οποίοι είναι υπεύθυνοι για την καταρράκωση της Εθνικής μας Τιμής και την φυσική εξόντωση χιλιάδων Ελλήνων.
   
Με άλλο λόγια ασχολούνται αποκλειστικά και μόνο με «τους ανεβασμένους τόνους». Να καταλάβουν, βέβαια, ότι τους τόνους δεν τους κατεβάζουμε. Και καλά θα κάνουν να αντιπαρατεθούν, όπως απειλούν, με πολιτικούς όρους. Τους καλούμε και τους προκαλούμε, λοιπόν, να πραγματοποιήσουν τις απειλές τους: ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΛΟΥΝ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΔΙΑΛΟΓΟΥΣ. Γιατί δεν τον πράττουν; Διότι πολύ απλά είναι ιδεολογικώς ΑΟΠΛΟΙ και ΠΟΛΙΤΙΚΩΣ φερέφωνα.

Γεώργιος Σύρος, Τ.Ο Μαγνησίας