21/6/14

Επιστολή στο "Λαό του Αλμυρού", 21/6: Η Νίκη της Χρυσής Αυγής στις ευρωεκλογές


H Xρυσή Αυγή έδωσε μια νικηφόρα μάχη στις αυτοδιοικητικές εκλογές. Χωρίς προβολή , αποκλεισμένοι και φιμωμένοι από τα κανάλια που κατευθύνουν την σκέψη των πολιτών, πετύχαμε το αδιανόητο. Σπάσαμε τους περιοριστικούς φραγμούς που έθεσαν οι εξουσιαστές με το σπαθί μας. Δεν εμφάνισαν ούτε έναν εκπρόσωπό μας στις εκπομπές προ εκλογών, όταν οι υπόλοιποι  εκπρόσωποι των πολιτικών συμμοριών έκαναν βόλτες από το ένα κανάλι στο άλλο. Έπειτα από επτά ολόκληρους μήνες διώξεων, στυγνής τρομοκρατίας, πιέσεων, απειλών, παραπληροφόρησης, και συκοφαντικής δυσφήμησης το Λαικό Εθνικιστικό Κίνημα της Χρυσής Αυγής εδραιώθηκε και παγιώθηκε. Ο Ελληνικός λαός αντιστάθηκε γενναία και απέκρουσε τα γελοία ψεύδη και την πρωτόγνωρη τρομοκρατία του δημοσιογραφικού και πολιτικού καθεστώτος. Το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, έδωσε μια μάχη ενάντια στις απροκάλυπτες απειλές και τα ψευτοδιλήμματα της κυβέρνησης-χούντας Σαμαρά. Μια μάχη κατά την οποία συγκρούεται η Ειλικρίνεια και η Τιμή ενάντια σε ένα πανίσχυρο σύστημα εξουσιαστικού μηχανισμού.


Η Χρυσή Αυγή στην ευρωβουλή θα αποτελεί, πρωτίστως, την δυναμικότερη έκφραση της Εθνικής Αντίστασης ενάντια στην εκχώρηση της Εθνικής Κυριαρχίας. Η προάσπιση και η εξασφάλιση των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων και κατ' επέκταση των Εθνικών μας Δικαίων θα αποτελούν τον τίτλο της αντζέντας και το κυριότερο μέλημα μας. Θα διεκδικήσουμε όλα εκείνα τα δικαιώματα που μας παρέχει το Διεθνές Δίκαιο, με στόχο την επίτευξη της Εθνικής Ανεξαρτησίας. Για παράδειγμα, η εθνοκτόνα εξωτερική πολιτική της παράλειψης διενέργειας διαδικασιών για ανακήρυξη ΑΟΖ και επέκταση χωρικών υδάτων θα παύσει. Δεν γίνεται να μην έχουμε προσφύγει στο συμβούλιο της Ασφαλείας του ΟΗΕ για το αδιανόητο, και ανυπόστατο " casus belli" της τουρκίας στην ενδεχόμενη ανακύρυξη ΑΟΖ. Επίσης η περιφρούρηση του ονόματος της Μακεδονίας μας από τους ρομα-σκοπιανούς ( ρομά, διότι αν χρησιμοποιήσουμε την ονομασία του τίτλου του σχετικού έργου του Κ. Παλαμά, ίσως έχουμε συνέπειες) απευθύνεται πλέον σε ευρωπαικό επίπεδο. Η Χρυσή Αυγή στην ευρωβουλή θα αποτελεί αδιαμφισβήτητα την δύναμη ανάσχεσης απέναντι στις ανθελληνικές και αντεθνικές μεθοδεύσεις της ισοπεδωτικής παγκοσμιοποίησης.

Σχετικώς με την ευρύτερη οικογένεια της Ευρώπης, το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών δεσμεύεται ότι θα εναντιωθεί στην πνευματική παρακμή και στην επικοιστική εισβολή, που αυτή υφίσταται. Ευαγγελιζόμαστε την ανάδειξη και την προβολή των Παραδοσιακών, Ευρωπαικών Αξιών, έτσι όπως αυτές αναπέμπονται από τα χιλιάδες χρόνια ένδοξης Ιστορίας, οι οποίες δυστυχώς απειλούνται.  Θα αγωνιστούμε ενάντια στην αποδόμηση της ευρωπαικής πολιτιστικής ταυτότητας και των Εθνικών, Παραδοσιακών, Οικογενειακών δομών. Δυστυχώς η υπονόμευση των στοιχείων εκείνουν που απαρτίζουν την οικογένεια της Ευρώπης αποτελεί κύριο στοιχείο του σύγχρονου ευρωπαικού γίγνεσθαι καθώς η επερχόμενη βιολογική επιβολή της ασίας, μέσω του ισλαμικού επεκτατισμού, προχωρά με ραγδαίους ρυθμούς. Η Χρυσή Αυγή, ως το κύμα της πνευματικής εγέρσεως, διαβλέπει όλες εκείνες τις εφιαλτικές επιπτώσεις του επικοισμού με την προμετωπίδα της μεταναστεύσεως, και εισέρχεται στην πρώτη γραμμή άμυνας ενάντια στην καταστροφή της Εθνικής και κατ' επέκταση ευρωπαικής ταυτότητας.

Ο Ελληνισμός, με την Χρυσή Αυγή στην πρώτη γραμμή του μετώπου μάχεται, αγωνίζεται να υπερνικήσει όλες τις δυνάμεις εκείνες που το πολεμούν και να επιβιώσει μέσα από την πρωτοφανή καταστροφική λαίλαπα της οικονομικής και επικοιστικής επίθεσης. Στόχος της Χρυσής Αυγής στην ευρωβουλή είναι η χάραξη μιας Εθνικής Αμυντικής πολιτικής δια της διεκδικήσεως και ασκήσεως όλων εκείνων των νομικών όπλων, που μας παρέχει το διεθνές Δίκαιο. Η διασφάλιση των Εθνικών μας συμφερόντων ανάγεται σε νέα βάση. Κλείνει η σελίδα της υποταγής και ανοίγει αυτή της Διεκδικήσεως.
                                                                                                                                                                                                              Γεώργιος Σύρος, νομικός, Τ.Ο Μαγνησίας