11/5/14

Π. Ηλιόπουλος στο elnewsgr: "Game over" για τη Χούντα τους στις 25 Μαΐου

Ο παράνομα προφυλακισμένος βουλευτής της Χρυσής Αυγής και υποψήφιος Περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Παναγιώτης Ηλιόπουλος έδωσε μια αποκλειστική συνέντευξη στο πατριωτικό ιστολόγιο elnewsgr.blogspot.gr.

- Μου είναι πραγματικά δύσκολο, να παίρνω συνέντευξη από έναν πολιτικό κρατούμενο, που κανείς ακόμα δεν έχει καταλάβει το λόγο, που βρίσκεται μέσα. Τελικά, ποια είναι η πραγματική αιτία της κράτησής σου;

Πραγματικά μια πολύ καλή ερώτηση, η οποία μετά από 4 μήνες παράνομης και ΑΔΙΚΗΣ κράτησής μου, δεν έχει ακόμη απαντηθεί. Δεν έχουν ψελλίσει τα επίορκα δικαστάκια που εμπλέκονται στην υπόθεσή μας, μια αξιοπρεπή και αληθοφανή, έστω, δικαιολογία. Προφυλάκισαν ένα νέο οικογενειάρχη, με ένα μωρό 13 ΗΜΕΡΩΝ χωρίς να δώσουν την παραμικρή εξήγηση.

Ο δε εισαγγελέας Ντογιάκος, το αποκαλύπτω για πρώτη φορά τώρα, όταν μετά την ανάκριση των 6 ωρών με πήρε στο γραφείο του, αποκαλύφθηκε ότι δεν είχε διαβάσει το κατηγορητήριό μου!!! Όταν του είπα για τις κατηγορίες που μου απαγγέλλονται είπε επί λέξει: "Λέει τέτοια πράγματα στο κατηγορητήριο;" Με ανέκρινε, δηλαδή, μαζί με τις άλλες δύο αποτυχημένες ανακρίτριες (η Κλάπα έχει ποσοστό 95% αθωώσεων στο δικαστήριο, όσων έχει προφυλακίσει) χωρίς να γνωρίζει το κατηγορητήριό μου, έχοντας ήδη προειλημμένη την απόφασή του, πάντα, βέβαια, με "εντολή Σαμαρά". Αυτό το λέω μετά λόγου γνώσεως... Έγραψε ο τύπος αυτός, λοιπόν, για την προφυλάκισή μου ότι αν αφεθώ ελεύθερος είμαι "ύποπτος τέλεσης νέων εγκλημάτων" χωρίς να με έχει ανακρίνει ούτε για ΜΙΣΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ. Για τις γνωστές αστειότητες της αποτυχημένης που χοροπηδούσε και έλεγε ότι θα μας κλείσει όλους φυλακή, τι να σχολιάσω; 

 - Πώς είναι το κλίμα μέσα στα κελιά της Τιμής; Υπάρχει ακόμα ψυχική δύναμη σε όλους;

Το κλίμα και η ψυχολογία στα κελιά της Τιμής είναι στα ύψη! Βλέπουμε καθημερινά νέο κόσμο να προσεγγίζει το Κίνημά μας, διαπιστώνοντας ότι η Χρυσή Αυγή είναι η μόνη Αληθινή Δύναμη Αντίστασης και Ελευθερίας στην Πατρίδα μας και αυτό μας δυναμώνει και μας πεισμώνει ακόμα περισσότερο.
- Εδώ και μήνες κυριαρχεί το σύνθημα "Όχι φυλακές για τους εθνικιστές". Όμως, το αντισυνταγματικό τόξο έχει βάλει στόχο, να κλείσει στη φυλακή και την υπόλοιπη κοινοβουλευτική ομάδα του λαϊκού εθνικιστικού συνδέσμου. Ποιο είναι το δικό σου σχόλιο πάνω σ'αυτό;

Το είχε προαναγγείλει η, γεμάτη μίσος και κακία, Κλάπα στην ανάκρισή μου ότι τους θέλει όλους μέσα. Μερικοί επίορκοι δικαστικοί, λοιπόν, ρυθμίζουν και καταλύουν το πολίτευμα της Πατρίδας μας το 2014. Εκεί κατάντησε την Ελλάδα, η εγκληματική συμμορία του Δικτάτορα Σαμαρά.
- Θα έρθει η δικαίωση μέσω των εκλογών για την αυτοδιοίκηση και το ευρωκοινοβούλιο; Πιστεύεις, ότι ο ελληνικός λαός θα δώσει την απάντησή του, μέσω της κάλπης;

Ο Ελληνικός λαός δικαιώνει τις επιλογές μας καθημερινά, με την αμέριστη συμπαράστασή του. Οι μέρες της Χούντας Σαμαροβενιζέλου είναι μετρημένες. Για την ακρίβεια, το βράδυ της 25ης Μαΐου οι οθόνες στις 19:00 θα σβήσουν και θα γράψουν μόνο δύο λέξεις: "Game Over".

- Το ενδεχόμενο και εθνικών εκλογών το βλέπεις κοντά; Και αν ναι, ποια είναι τα ποσοστά που πιστεύεις, ότι θα έχει η Χρυσή Αυγή;

Το δηλώνω ξεκάθαρα. 26 Μαΐου ξεκινούν οι διαδικασίες για τις Εθνικές εκλογές όπου η Χρυσή Αυγή θα αναδειχθεί δεύτερο κόμμα με ποσοστό γύρω στο 20%. Μετά από 6 μήνες θα είμαστε Κυβέρνηση. Η πρώτη Εθνική Κυβέρνηση.

- Πολιτικός κρατούμενος... αλλά και υποψήφιος με την Ελληνική Αυγή για την περιφέρεια Θεσσαλίας. Είναι κάτι που δεν έχει ξανασυμβεί στη χώρα! Το σχόλιό σου;

Είμαι ο πρώτος έγκλειστος υποψήφιος από τη δεκαετία του '60! Ευχαριστώ τον Σαμαρά, τον Δένδια, τον Αθανασίου, την Κουτζαμάνη, τον Γεωργουλέα, τον Παπακώστα, την Κλάπα, τον Ντογιάκο και την παρατρεχάμενή τους Δημητροπούλου, γι´ αυτή την τιμή που μου έκαναν. Να είναι σίγουροι ότι δεν θα τους ξεχάσω ΠΟΤΕ! Όπως και κανένας Έλληνας πολίτης, άλλωστε, για τα εγκλήματα που έχουν διαπράξει.

- Υπήρξε ποτέ πραγματική ανάπτυξη στη περιφέρεια Θεσσαλίας; Υπάρχουν συγκεκριμένα προβλήματα στα οποία εσύ ως περιφερειάρχης με την Ελληνική Αυγή θα μπορέσεις να δώσεις πρακτικές λύσεις

Ποτέ δεν υπήρξε πραγματική Ανάπτυξη σε αυτό τον ευλογημένο τόπο που διαθέτει κυριολεκτικά, τα πάντα. Εγκατάλειψη και υποσχέσεις απ´ όλους. Εμείς ξεκινάμε και λέμε τα εξής: Κάθε Δεκέμβρη θα δημοσιεύουμε έκθεση πεπραγμένων για τη χρονιά που πέρασε και, παράλληλα, ένα οργανόγραμμα για αυτά που θα πραγματοποιήσουμε τη νέα χρονιά. Απλά και ξεκάθαρα, θα βλέπει ο κάθε Θεσσαλός αν υλοποιούμε αυτά που λέμε ή τον δουλεύουμε όπως οι άλλοι. ΕΔΩ μπορείτε να δείτε τις βασικές θέσεις του Συνδυασμού μας. Έχουμε Όραμα, Πίστη και όρεξη για σκληρή Δουλειά, ώστε να παραδώσουμε στους Θεσσαλούς μια ΝΕΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑ.

 - Πιστεύεις, ότι ως περιφερειάρχης θα μπορείς να βοηθήσεις την Πατρίδα περισσότερο από τη θέση του βουλευτή, που ήδη κατέχεις;

Στην Περιφέρεια έχεις τη δυνατότητα να προσφέρεις άμεσα έργο. Δεν είσαι ακόμα μια ψήφος στους 300. Είσαι ο Υπεύθυνος για τη χάραξη και την υλοποίηση μιας Στρατηγικής. Εμείς διαθέτουμε μια ομάδα έτοιμη για να πραγματοποιήσει αυτό το σχέδιο και ζητάμε τη συμμετοχή των Θεσσαλών ώστε να δημιουργήσουμε μια Ισχυρή Θεσσαλία σε μια Ελεύθερη Ελλάδα.

- Η υπόθεση Μπαλτάκου ταρακούνησε το πολιτικό και δικαστικό σύστημα της Χώρας
Το βίντεο Μπαλτάκου ήταν η πιο επίσημη παραδοχή για το μεγαλύτερο δικαστικό έγκλημα στα χρονικά της Πατρίδας μας. Ένα δικαστικό και αστυνομικό τερατούργημα, για το οποίο οι εμπνευστές - ηθικοί αυτουργοί και οι εκτελεστές του, θα λογοδοτήσουν σύντομα ενώπιον του Ελληνικού λαού. Πλέον, είναι αργά για τις μετάνοιες και τις απολογίες τους. Ο καθένας τους θα λογοδοτήσει στη Δικαιοσύνη για αυτή την κακοστημένη παρωδία που ταλαιπωρεί άδικα δεκάδες οικογένειες. Εδώ έχουμε μια ξεκάθαρη κατάλυση του Πολιτεύματος από την εγκληματική οργάνωση της ΝΔ με αδιαμφισβήτητο αρχηγό και καθοδηγητή το δικτάτορα Σαμαρά.

- Ποιo είναι το δικό σου μήνυμα, που θeς να δώσεις στον ελληνικό λαό για τις εκλογές που έρχονται;
Στις 18 και 25 Μαΐου η Θεσσαλία, όπως και ολόκληρη η Ελλάδα, γυρίζει σελίδα. Αφήνουμε πίσω τα 40 χρόνια παλαιοκομματισμού και ανοίγουμε ένα ΝΕΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ στην μακρόχρονη Ιστορία της Πατρίδας μας. Σε αυτό το κεφάλαιο η Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού θα είναι η πρωταγωνίστρια. Στις 18 και 25 Μαΐου δεν ψηφίζουμε απλά.

Γράφουμε Ιστορία. Ας την γράψουμε σωστά! Στηρίζουμε την Ελληνική Αυγή σε Δήμους και Περιφέρειες στις 18 και τη Χρυσή Αυγή στις 25 Μαΐου.

Η Χρυσή Αυγή δεν πεθαίνει!

Η Ελλάδα θα νικήσει! 

Παναγιώτης Ηλιόπουλος
Υποψήφιος Περιφερειάρχης Θεσσαλίας
Πολιτικός κρατούμενος