8/5/14

Ψηφίζοντας Αγοραστό, ψηφίζεις ΝΔ. Αυτό θες;

Νέο, άθλιο πολιτικάντικο κόλπο ανακάλυψαν σε αυτές τις αυτοδιοικητικές εκλογές τα κομματόσκυλα της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ. Οι επί τόσα χρόνια “εκλεκτοί” τους, που συνωστίζονταν μέχρι τις προηγούμενες εκλογές για να πάρουν το χρίσμα τους, φέτος, αντί για χρίσμα, λαμβάνουν την “υποστήριξή” τους. Τι σημαίνει αυτό σε απλά Ελληνικά; Κερδίζει ο Αγοραστός; Βάφουμε τη Θεσσαλία μπλε. Χάνει ο Αγοραστός; Την βάφουμε άσπρη και δεν τρέχει τίποτα.

Ρωτάμε, λοιπόν, τον κύριο Αγοραστό:
-Είναι ή δεν είναι η επιλογή της γαλάζιας πιάτσας της Συγγρού για τη Θεσσαλία;
-Πότε ακριβώς πέταξε την κομματική του ταυτότητα ο Αγοραστός και έχει το θράσος να ζητάει από τους Θεσσαλούς να το πράξουν; Πριν ή μετά τις αγκαλιές με το δικτάτορα Σαμαρά; Θα έλεγε τα ίδια εάν το μικρό αυτό κόμμα που εκπροσωπείείχε μεγαλύτερα ποσοστά;-Με ποιο κόμμα ήταν βουλευτής και Περιφερειάρχης;
-Τι χρώμα θα βαφτεί η Θεσσαλία αν ο Θεσσαλικός λαός πέσει στην παγίδα και τον ψηφίσει;
-Πόσες φορές πήγε κόντρα στις πολιτικές της χούντας Σαμαροβενιζέλου που έχουν διαλύσει την Ελλάδα και τους Έλληνες ο Αγοραστός;
-Γιατί δεν έχει το θάρρος να δηλώσει Νέα Δημοκρατία και κρύβεται πίσω από μισόλογα περί ανεξαρτησίας;

Για να τελειώνουμε. Ο Αγοραστός είναι το επίσημο ψηφοδέλτιο της ΝΔούλας για τη Θεσσαλία. Κάθε ψήφος στον Αγοραστό είναι και μια τεχνητή αναπνοή στην ετοιμοθάνατη χούντα Σαμαροβενιζέλου.

Ο καθένας κρίνεται από τις επιλογές του σε αυτή τη ζωή. Δεν μπορείς να κρατάς στη ζωή τη χούντα τους και μετά να διαμαρτύρεσαι ότι σου έκοψαν το μισθό και τη σύνταξη και άφησαν άνεργο το παιδί σου.

Την άλλη Κυριακή ο Θεσσαλικός λαός θα στείλει σπίτι τους και τον Αγοραστό και τον κολλητό του, δικτάτορα Σαμαρά.
Τώρα έχεις επιλογή!

Στις 18 Μαΐου η Θεσσαλία, όπως και ολόκληρη η Ελλάδα, γυρίζει σελίδα.
Με την Ελληνική Αυγή για τη Θεσσαλία δημιουργούμε το ΜΕΛΛΟΝ που ονειρευόμαστε για εμάς και τα παιδιά μας. Ο Τόπος μας είναι ένας ανεκτίμητους θησαυρός. Με Πίστη, Όραμα και σκληρή Δουλειά θα τον οδηγήσουμε στην κορυφή!

Στις 18 Μαΐου δεν ψηφίζουμε απλά. Γράφουμε Ιστορία όλοι μαζί για μια ισχυρή Θεσσαλία σε μια ελεύθερη Ελλάδα!
Παναγιώτης Ηλιόπουλος
Υποψήφιος Περιφερειάρχης Θεσσαλίας
Πολιτικός κρατούμενος
Φυλακές Κορυδαλλού