14/5/14

ΑΙΔΩΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ

75989_361355264002629_426599445_nΑλγεινή εντύπωση και οργή προκαλούν σε κάθε σκληρά δοκιμαζόμενο έλληνα οι πομπώδεις και συνάμα ξεδιάντροπες δηλώσεις του Mr. Alexis, στην πρόσφατη συγκέντρωση του ανερμάτιστου συνονθυλεύματος του ΣΥΡΙΖΑ στον Πειραιά, σύμφωνα με τις οποίες “Το παλιό πολιτικό σύστημα χρεοκόπησε”…

Φυσικά δεν πρόκειται να διαφωνήσουμε με την ανωτέρω “όψιμη” διαπίστωση του ανεπάγγελτου, πλουτοαναθρεμμένου “παλληκαριού” της συστημικής “Αριστεράς”, κάθε άλλο μάλιστα θα στηλιτεύσουμε επιπλέον και την παραμονή στον κρατικό μηχανισμό όλων αυτών των παρασιτικών “σταγονιδίων” της πάλαι ποτέ πασοκοκρατίας, τα οποία σε καιρούς πενίας και ανέχειας για την πλειοψηφία του ελληνικού λαού εξακολουθούν να λυμαίνονται τον κρατικό κορβανά και να διαβιούν σκανδαλωδώς πλουσιοπάροχα.


Το γεγονός ότι ο Mr. Alexis έχει λάβει τις (απαραίτητες) “διαπιστεύσεις” από τα αμερικανοσιωνιστικά κέντρα εξουσίας στο εγγύς παρελθόν, προκειμένου να αποτελέσει το έσχατο δεκανίκι σε μία παραπαίουσα οικονομικοπολιτική ολιγαρχία που κυβερνά τα τελευταία 40 έτη τον τόπο, τον κατατάσσει “επάξια” ιστορικά ως συνεχιστή του λαοπλάνου, αμερικανοαναθρεμμένου, καταστροφέα της Πατρίδας Α. Γ. Παπανδρέου.

Η διγλωσσία και η παροιμιώδης αναίδεια όμως του πολυσυλλεκτικού θιάσου του ΣΥΡΙΖΑ, δεν εξαντλείται στις αμερικανοσιωνιστικής εμπνεύσεως ρητορείες, τολμά επίσης να προσεταιρισθεί τα λαϊκά στρώματα δηλώνοντας “αλληλεγγύη” σε αυτούς που είναι άνεργοι, απολυμένοι, χαμηλόμισθοι, χαμηλοσυνταξιούχοι.

Αυτοί που το άθροισμα και η τοποθεσία (Ελβετία) των τραπεζικών τους λογαριασμών είναι δυσθεόρατα ακόμη και για εφοπλιστές ή βιομηχάνους, τολμούν να ομιλούν εξ’ ονόματος του φτωχού έλληνα και να εκμεταλλεύονται τη δεινή θέση που τον κατέταξαν τα νεόκοπα (πρώην πασόκοι) στελέχη του.

Κι ερωτώ απαλλασσόμενος κάθε ιδεολογικής προκατάληψης: πως μπορεί να συμμεριστεί τις αγωνίες και τα προβλήματα των ανωτέρω συμπατριωτών μας ο εσμός των κρατικοδίαιτων και πλουσιοπάροχα αμειβομένων εργατοπατέρων του ΣΥΡΙΖΑ;

Πως μπορεί να διατείνεται ότι εχθρεύεται το παλαιοπολιτικό κατεστημένο όταν στις τάξεις του έχει περιμαζέψει όλα τα αδέσποτα πρώην κομματόσκυλα του ΠΑΣΟΚ;;;

Και φυσικά πως μπορεί να ομιλεί περί Πατρίδας και Ελλάδας το προδοτικό μπουλούκι των νοσταλγών του Στάλιν και του Χότζα, όταν στις τάξεις του “φιλοξενεί” εθνομηδενιστές, απάτριδες, ανθέλληνες και ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ.

Επιπρόσθετα σε μία αποθέωση της υποκριτικής του ικανότητας, το καινοφανές ανδρείκελο της πολιτικής σκηνής (και γόνος πλουσιότατης οικογένειας) Mr. Alexis, ισχυρίζεται ότι “τον πολεμούν” τα ΜΜΕ, δηλαδή ο Μπόμπολας, ο Αλαφούζος, ο Κοντομηνάς και ο Κυριακού…αυτοί δηλαδή που φιλοξενούν καθημερινά εκπροσώπους του συνονθυλεύματός του στα τηλεπαράθυρά τους.

Αγαπητοί συναγωνιστές, η έσχατη εφεδρεία του σάπιου πολιτικού κατεστημένου είναι αυτό το τσογλανάκι (για να ομιλούμε και στη γλώσσα που χρησιμοποιεί στις προεκλογικές αφίσες του στη Θράκη) που περιπαίζει τον ελληνικό λαό εκμεταλλευόμενος την ανέχεια, την ανεργία και την απελπισία του, λιγουρευόμενος (αυτός και ο κομματικός του εσμός) την “κουτάλα” της εξουσίας.

Μπορεί να καταφέρει να συγκεντρώσει τις ψήφους των ελάχιστων (πλέον) οπαδών του “παλιού πολιτικού συστήματος” που ο ίδιος λοιδορεί.

Μπορεί, πρόσκαιρα, να αποκρύψει τεχνηέντως τον ανθελληνικό και προδοτικό ρόλο του αναρχομαρξιστιτικού εσμού του ΣΥΡΙΖΑ, χάριν της ψηφοθηρίας.

Δεν θα αλώσει όμως με τις ΠΑΛΑΙΟΠΟΛΙΤΙΚΕΣ του ρητορείες τη συνείδηση και πάνω απ’ όλα το
αισθητήριο του ελληνικού λαού, αυτό που τελικά θα διαπομπεύσει σύσσωμο το σιχαμερό πολιτικό κατεστημένο και θα το ρίξει στον Καιάδα της ιστορίας.

Τα παλαιοπολιτικά ψέματα τελείωσαν και χαράζει μία νέα μέρα για τον Ελληνισμό, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Ο καιρός γαρ εγγύς.
Ζήτω η Νίκη!

Αθανάσιος, Τ.Ο Μαγνησίας