12/5/14

ΟΙ “ΜΠΡΑΤΣΩΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΑ ΜΑΥΡΑ” ΚΑΙ Η “ΚΟΚΚΙΝΟΣΚΟΥΦΙΤΣΑ”

epithesiselaikiΠραγματικά το θλιβερό συνονθύλευμα της Κουμουνδούρου έχει αναλάβει εργολαβικά τη διασκέδαση του ελληνικού λαού με τις θεατρικές και συνάμα τραγελαφικές του δημόσιες εμφανίσεις.

Στην επίσημη ιστοσελίδα των περιθωριακών συμμοριών που ακούει στο όνομα ΣΥΡΙΖΑ, γίνεται αναφορά στο περιστατικό της εκδίωξης και του άγριου κραξίματος που δέχθηκε η θλιβερή κουστωδία τους στη λαϊκή αγορά του Κολωνού.

Κι ενώ όλοι παρακολουθήσαμε πληρέστατα και λεπτομερώς τα γεγονότα μέσω οπτικοακουστικού υλικού από την παρούσα ιστοσελίδα, απολαμβάνοντας τη χλεύη του απλού έλληνα εργαζόμενου προς τα περιφερόμενα καλοπληρωμένα και βολεμένα υπαλληλάκια του MrAlexis, οι καθ’ έξη και κατ’ επάγγελμα διαστρεβλωτές της αλήθειας βάλθηκαν για άλλη μία φορά να μας πείσουν ότι…ο γάιδαρος πετά.


Στον ανωτέρω διαδικτυακό σύνδεσμο η κελεμπιοφορούσα καλοαναθρεμένη έμμισθος υπάλληλος της Δούρου, μιλά για “μαυροφορεμένους”, “μπρατσωμένους”, οι οποίοι (όπως της είπε “κάποιος”) είναι οι “νταβατζήδες χρυσαυγίτες” της λαϊκής αγοράς και οι οποίοι “της την πέσανε” μαζί με άλλους “λαϊκατζήδες”.

Η “γενναία” υπάλληλος του MrAlexis βέβαια, όπως η ίδια δηλώνει, με την υποστήριξη “άλλων λαϊκατζήδων” έμεινε εκεί ενώ οι “νταβατζήδες χρυσαυγίτες” και αυτοί που την έκραξαν αγρίως…έφυγαν.

Φυσικά όπως φαίνεται ξεκάθαρα από το σχετικό οπτικοακουστικό υλικό, ούτε “νταβατζήδες” υπήρχαν και αυτοί που έδιωξαν κακήν κακώς τα κομματόσκυλα της Κουμουνδούρου δεν ήταν παρά απλοί εργαζόμενοι, άνθρωποι του μόχθου και της φτώχειας, κι όχι καλοπληρωμένα, αργόσχολα, κρατικοδίαιτα υπαλληλάκια, νοσταλγοί του Στάλιν και του Τσαουσέσκου.

Μπορεί να φαίνεται “αδιανόητο” στα κοπρόσκυλα της νεοταξικής συμμορίας του ΣΥΡΙΖΑ το γεγονός ότι ο απλός λαός ξύπνησε κι έχει αντιληφθεί πλήρως τον ανθελληνικό και ξενόδουλο χαρακτήρα του πολυσυλλεκτικού κι ανερμάτιστου συρφετού τους.

Μπορεί να τους “τσούζει” ιδιαίτερα το γεγονός ότι η κίβδηλη και δίγλωσση ρητορεία δεν μπορεί πλέον να πλανεύσει και να παρασύρει τον ελληνικό λαό, ο οποίος πένεται και αγωνίζεται για τα προς το ζην, ενώ οι ίδιοι διαβιούν πλουσιοπάροχα χάρη στον κρατικό κορβανά.

Μπορεί ακόμη να πιστεύουν ότι η βραχύβια και προπαγανδιστική αβάντα που τους παρέχεται από τα καθεστωτικά και ξενόδουλα κέντρα εξουσίας, μέσω στημένων δημοσκοπήσεων και τηλεοπτικής προβολής, μπορεί να τους παραχωρήσει την, πολυπόθητη γι’ αυτούς, “κουτάλα” της εξουσίας.

Λογαριάζουν όμως “χωρίς τον ξενοδόχο”, εν προκειμένω τον αδάμαστο ελληνικό λαό, ο οποίος έχει αλάνθαστο αισθητήριο και κρίση και ο οποίος θα ρίξει στον κάλαθο των αχρήστων με την ψήφο του, λίαν συντόμως, τον τουρκολάγνο και ξενόδουλο εσμό των άπλυτων, ψευτοδιανοούμενων, ανθελλήνων, του συνονθυλεύματος του ΣΥΡΙΖΑ.

Κατά συνέπεια κάθε προσπάθεια εκπόνησης παραμυθιών που περιέχουν “κακούς λύκους”, κατά προτίμηση “μαυροντυμένους”, άρα “χρυσαυγίτες”, εντάσσεται στην ευρύτερη προσπάθεια των συριζαίων να πείσουν εαυτούς ότι δεν τους φτύνουν…απλά βρέχει.

Ίσως θα πρέπει, για λόγους…αποκατάστασης της δικαιοσύνης, να προτείνουμε στη συμμορία των νεόκοπων κλεφτοπασόκων του ΣΥΡΙΖΑ, να συμπεριλάβει στο προεκλογικό του πρόγραμμα…απαγόρευση της φυσικής αγωγής στα σχολεία (ώστε να μην υπάρχουν πλέον “μπρατσωμένοι”) και τιμωρία δια νόμου της αμφίεσης με ρούχα μαύρου χρώματος…

Αγαπητοί συναγωνιστές, οι “κοκκινοσκουφίτσες” του θλιβερού θιάσου που ακούει στο όνομα ΣΥΡΙΖΑ έχουν πάθει παράκρουση από την καθολική και συνειδητή υποστήριξη του απλού λαού προς το Κίνημά μας και την ταυτόχρονη απόρριψή τους από τα λαϊκά στρώματα, οφείλουμε όμως να ομολογήσουμε ότι τα παραμύθια τους είναι άκρως διασκεδαστικά και αν μη τι άλλο μας προσφέρουν απλόχερα τον γέλωτα.

Αυτό που θα βιώσουν όμως όλα τα αποκόμματα του “συνταγματικού τόξου” το βράδυ της 18ης και της 25ης Μαΐου θα είναι εξόχως διασκεδαστικό για τον ελληνικό λαό και άκρως εφιαλτικό για τους άθλιους αυτούς πολιτικάντηδες.

Ο καιρόςγαρεγγύς.
Ζήτω η Νίκη!

Αθανάσιος, Τ.Ο Μαγνησίας