22/5/14

ΔΕΝ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

newego_LARGE_t_1101_54247967Αποτελεί παράδοξο το γεγονός ότι ενώ τα τσοντοκάναλα των αρχικλεφτών και αρχιμαφιόζων της πλουτοκρατίας έχυναν τηλεοπτικώς (για άλλη μία φορά) το προπαγανδιστικό τους δηλητήριο εναντίον του Κινήματός μας και της σαφέστατης αύξησης των ποσοστών του, δηλώνοντας τον “αποτροπιασμό” τους για την εν λόγω σαφέστατη λαϊκή επιλογή, οι καθεστωτικές και κομματικοκρατούμενες φυλλάδες της επομένης των εκλογών, θριαμβολογούν για τις “νίκες” των κομματικών τους αφεντικών, αποδεικνύοντας περίτρανα την μετεκλογική παράκρουση που έχουν υποστεί.

Είναι απορίας άξιοι οι συμψηφισμοί και οι συσχετισμοί που επιχειρούν, προκειμένου να “αποδείξουν” ότι τα διεφθαρμένα, προδοτικά και κλεπτοκρατικά μορφώματα που υπηρετούν με τις άθλιες πολιτικές τους, διατηρούν ερείσματα στην ελληνική κοινωνία.


Ακόμη και τα ποσοστά γραφικών, καινοφανών και αμφιβόλου προελεύσεως καρικατούρων της ελληνικής κοινωνίας, μεταχειρίζονται οι κομματικοί μηχανισμοί, προκειμένου να δημιουργήσουν κλίμα ευφορίας και αισιοδοξίας στα απομεινάρια των υποστηρικτών της καθ’ εκάστης κομματικής συμμορίας της μεταπολίτευσης.

Η αποστροφή της ελληνικής κοινωνίας προς τους δυνάστες της πολιτικάντηδες δεν αποτυπώθηκε (δυστυχώς) με τον δέοντα τρόπο στις αυτοδιοικητικές και δημοτικές εκλογές, εν μέρει λόγω των προσωποπαγών υποψηφιοτήτων κι επίσης λόγω των επικοινωνιακών και σκόπιμων μεθοδεύσεων των ΜΜΕ να αποπολιτικοποιήσουν την εν λόγω εκλογική διαδικασία.

Έτσι είχαμε σήμερα το πρωτοφανές, τραγελαφικό κι εξόφθαλμα αποπροσανατολιστικό φαινόμενο: πανηγυρισμοί και διθύραμβοι εκ μέρους όλων των παλαιοπολιτικών και διεφθαρμένων κομμάτων.

Πανηγύριζε ο ΣΥΡΙΖΑ για την… μείωση των ποσοστών, του σε σχέση με αυτά του 2012.
Πανηγύριζε το ΠΑΣΟΚ (κι όμως είναι αλήθεια) για τα ποσοστά ορισμένων εντόπιων κοτζαμπάσηδων που είχε στηρίξει το… 2010.
Πανηγυρίζει κι η ΝΔ, επειδή δεν… κατατροπώθηκε ο “Αρούλης” από τον Ηλία Κασιδιάρη (ελέω νοθείας) κι επειδή τα ΛΑΜΟΓΙΑ υποψήφιοί της απαρνήθηκαν την κομματική της υποστήριξη, ζητώντας επίμονα να ΑΠΟΧΡΩΜΑΤΙΣΘΟΥΝ τα ονόματά τους από τις εταιρίες δημοσκοπήσεων.

Ας μην απατώνται όμως οι έλληνες, όταν ο επικοινωνιακός μετεκλογικός θόρυβος καταλαγιάσει και το σάπιο πολιτικό καθεστώς, συνεπικουρούμενο αφειδώς από τον εσμό των κρατικοδίαιτων προπαγανδιστών των πορνοκάναλων, αισθανθεί εκ νέου “ασφαλές” στους θώκους της διαφθοράς, της κλεπτοκρατίας και της ατιμωρησίας, νέες δοκιμασίες και βάσανα περιμένουν τον ελληνικό λαό.
Νέα μνημόνια και φοροεπιδρομές (εκτός φυσικά της δικής της συνομοταξίας) θα προσυπογράψει η ξενόδουλη χούντα των Σαμαροβενιζέλων, εξαθλιώνοντας και φτωχοποιώντας μέχρι εξοντώσεως τον έλληνα πολίτη.

Επιπλέον νεοταξικές και ανθελληνικές μεθοδεύσεις θα επιδιώξει η αναρχοσυμμορία του ΣΥΡΙΖΑ, προκειμένου να γίνει αρεστή στα αμερικανοσιωνιστικά κέντρα εξουσίας, προσβλέποντας στην πολυπόθητη γι’ αυτούς ΚΟΥΤΑΛΑ της εξουσίας, καθιστώντας τον έλληνα ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ στη γειτονιά του και νομιμοποιώντας κάθε βάρβαρο, εγκληματία λαθροεισβολέα στη γη των προγόνων μας.

Και φυσικά η εντόπια (και ξένη) οικονομική ολιγαρχία θα καμαρώνει για τα “κατορθώματα” του εξωνημένου πολιτικού συστήματος, το οποίο θα εξαφανίσει, με τις προδοτικές του ενέργειες, κάθε ίχνος της υπερήφανης Φυλής μας, ιερή κληρονομιά των προγόνων μας και αναφαίρετο δικαίωμα των παιδιών μας.

Το αντίδοτο σε αυτό το προαποφασισμένο σενάριο για την εξαφάνιση του Έθνους μας είναι αυτό που τους πόνεσε και εξακολουθεί να τους πονά πάρα πολύ.

Είναι αυτό που ανάγκασε τον νεοταξίτη, μαρξιστή, μπουζουκόβιο, κλαρινογαμπρό του Μητσοτακέϊκου Α. Παπαδόπουλου να δηλώσει ότι “δε σέβεται” την ετυμηγορία και την ψήφο του ελληνικού λαού.

Είναι η ψήφος στη Χρυσή Αυγή στις ερχόμενες Ευρωεκλογές, αυτό που θα τους πονέσει, θα τους τσακίσει και θα αποδομήσει τα ανθελληνικά σχέδια που απεργάζονται σε βάρος του Έθνους μας.

Εάν υπάρχει, έστω κι ένας, έλληνας ο οποίος έχει πειστεί ότι αυτές οι συμμορίες των πλουσιοπάροχα διαβιούντων και σκανδαλωδώς γατζωμένων σε προνόμια, κομματόσκυλων, μεγαλοδημοσιογράφων και πολιτικάντηδων, έχουν την οποιαδήποτε πρόθεση να εργασθούν για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής του και για το μέλλον της Πατρίδας, πληροφορήστε τον ότι είναι βαθιά νυχτωμένος.

Κι αν συναντήσετε οπουδήποτε συμπατριώτες μας, οι οποίοι δηλώνουν “διστακτικοί” για να στηρίξουν το Κίνημά μας, προφασιζόμενοι αναμασημένες και χιλιοειπωμένες συστημικές συκοφαντίες, προτείνετέ του απλά να εγκαταλείψει τον νεοραγιαδικό στρουθοκαμηλισμό και να δει κατάματα την αλήθεια.

Την αλήθεια για το Έθνος μας και την Πατρίδα μας, τα οποία μία χούφτα προδότες και δούλοι του νεοταξισμού επιχειρούν να αφανίσουν.

Πρώτα απ’ όλα βέβαια πρέπει να αφανίσουν εμάς, όμως ακόμη και τότε οι ιδέες μας και οι αξίες μας θα ζουν και θα μεταλαμπαδεύονται στις επόμενες γενεές, ακόμη κι αν απομείνει ένας από εμάς θα αγωνίζεται μέχρις εσχάτων για τα όσια και τα ιερά της Φυλής μας.

Δεν θα επιτρέψουμε στα ιδιοτελή αρπακτικά όρνεα μιας διεφθαρμένης μάζας προδοτών, να εξαφανίσουν το Έθνος μας.

Δεν θα σταματήσουμε ούτε στιγμή να αποκαλύπτουμε και να ξεμπροστιάζουμε τις έκνομες και ανθελληνικές μεθοδεύσεις των σκύβαλων της καθεστηκυίας τάξης.

Τιμή μας η Πίστη και η αφοσίωση στα ιερά ιδανικά που υπηρετούμε, όπως πράττουν με αφοσίωση και ιδιαίτερο ψυχικό σθένος οι ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΙ συναγωνιστές μας.

Τιμή μας ο αγώνας που θα συνεχίσουμε να δίνουμε μέχρι τη Νίκη.

Ο καιρός γαρ εγγύς.
Ζήτω η Νίκη!!!

Αθανάσιος, Τ.Ο Μαγνησίας