17/5/14

Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ

555876_204656369716060_2054499306_nΔεν απέμειναν παρά λίγες ώρες για την αποφασιστική και κρίσιμη εκλογική διαδικασία, η οποία σε πρώτη φάση θα αναδείξει τους τοπικούς εκπροσώπους του ελληνικού λαού και στη συνέχεια (σε μία εβδομάδα) θα δώσει την ευκαιρία στους έλληνες ν’ αποφασίσουν για το μέλλον της Πατρίδας.

Ας μην υπάρχει καμία αμφιβολία για τον σαφέστατο πολιτικό χαρακτήρα των 2 εκλογικών αναμετρήσεων και το μήνυμα που αυτές θα επιδώσουν στους εντός κι εκτός των συνόρων τυρράνους του Ελληνικού Έθνους.

Εάν το διεφθαρμένο και ανθελληνικό καθεστώς μιάς ολιγαρχίας πλουτοκρατών, πολιτικάντηδων, μεγαλοδημοσιογράφων, με ισχυρούς και αλληλεξάρτητους αμαρτωλούς δεσμούς μεταξύ τους, δεν καταρρεύσει άμεσα τότε διαγράφεται ιδιαίτερα ζοφερό το μέλλον των ελλήνων.


Η ξενόδουλη και εξωνημένη συμμορία που έχει υποδουλώσει τον ελληνικό λαό με ψεύδη, προπαγάνδα, δόλιες συναλλαγές και συστηματική απαξίωση των αρχών και των αξιών που τον χαρακτήριζαν από τα βάθη των αιώνων, επιχειρεί πλέον να τον καταστήσει συνένοχο στην ολοκληρωτική εξαφάνισή του, ως φυσική παρουσία, μέσα στην ίδια του την Πατρίδα.

Ας συνειδητοποιήσουν πλέον όλοι ότι κάθε μέρα που αυτά τα ελεεινά και αδίστακτα αρπακτικά κατέχουν θέσεις εξουσίας σε αυτό τον τόπο, τόσο συνεχίζεται η συστηματική αποδόμηση του εθνικού ιστού και καθίσταται εντονότερη η ανηλεής και απάνθρωπη εξόντωση (ηθική και οικονομική) του ελληνικού λαού.

Είναι τόσο κτηνώδεις και βάρβαροι στη συμπεριφορά τους ως κυβερνήτες αυτού του τόπου, όσο κυνικοί και ξεδιάντροποι είναι στις δηλώσεις τους…”μαζί τα φάγαμε”, “εσείς μας ψηφίσατε”, “όποιος δε ζει με το μνημόνιο πεθαίνει”, “ας βάλει πλάτη ο ελληνικός λαός”, “ο ελληνικός λαός είναι διεφθαρμένος”…είναι λίγα από τα “απανθίσματα” των αναιδέστατων πολιτικάντηδων.

Τα “έργα” τους βέβαια είναι επονειδέστερα των λόγων τους: ξεπούλημα της εθνικής κυριαρχίας και των πλουτοπαραγωγικών μας πηγών στους εχθρούς της Πατρίδας, εγκαθίδρυση καθεστώτος χρηματισμού, διαφθοράς, αναξιοκρατίας και πελατειακών σχέσεων σε όλο το φάσμα του δημοσίου και ιδιωτικού βίου, παραχώρηση της εθνικής παραγωγής σε πολυεθνικές και μεγαλοεργολάβους, ηθική και πνευματική αποδόμηση του φρονήματος των ελλήνων μέσω τηλεπροπαγάνδας και τέλος αλλοίωση της εθνολογικής σύστασης μέσω της αθρόας εισαγωγής τριτοκοσμικών αλλόθρησκων (και εγκληματικών καταβολών) λαθροεποίκων.

Φυσικά στα “λίγα” αυτά τους “κατορθώματα” θα πρέπει να προσθέσουμε και τις ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ και ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΕΣ τους μεθοδεύσεις (συκοφαντική δυσφήμιση, παράνομες φυλακίσεις, απαγόρευση χρηματοδότησης) απέναντι σε αυτούς που αποκάλυψαν το πραγματικό τους πρόσωπο και τους αποκάλεσαν ενώπιον του ελληνικού λαού από την αίθουσα της Βουλής με τα πραγματικά τους ονόματα: ΚΛΕΦΤΕΣ, ΨΕΥΤΕΣ και ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

Κατά συνέπεια, οποιαδήποτε ανοχή είτε αδιαφορία απέναντι σε αυτό το προδοτικό και διεφθαρμένο καθεστώς δε συνιστά απλά συνενοχή, αλλά μεγίστη ΠΡΟΔΟΣΙΑ.

Δεν μας παραχωρήθηκε το δικαίωμα να ζούμε και να αναπνέουμε ελεύθεροι ως ΕΛΛΗΝΕΣ, ούτε η ίδια η ύπαρξή μας αποτελεί τυχαίο γεγονός, κάποιοι πρόγονοί μας είχαν το ανάστημα να προτάξουν τα στήθη τους απέναντι σε ορδές βαρβάρων και να τους νικήσουν, προκειμένου να βρισκόμαστε εδώ και να ομιλούμε με την ωδή της γλώσσας μας και τις αρχές και παραδόσεις που φρόντισαν να μας μεταλαμπαδεύσουν.

Εάν εμείς, οι απόγονοί τους, δεν είμαστε άξιοι να εκδιώξουμε μία ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΥΡΡΑΝΩΝ από τον τράχηλο του Έθνους μας, τότε είμαστε ανάξιοι να φέρουμε το δοξασμένο όνομα ΕΛΛΗΝΑΣ το οποίο με τιμή μας παραχώρησαν.

Θα είμαστε ανάξιοι απέναντι στα παιδιά μας, εάν παραδεχθούμε ότι αυτή την ένδοξη ιστορία των ελλήνων την παραχωρήσαμε ως βορά στην όρεξη μίας σιχαμερής χούφτας ανθρωποειδών παρασίτων.
Μεταφέρετε αυτό το μήνυμα σε κάθε έλληνα, σε κάθε ελληνίδα και καταστήστε σαφές ότι η στήριξη του Κινήματός μας δεν είναι επιλογή αλλά ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ απέναντι στο Έθνος μας και κυρίως στα παιδιά μας που είναι το μέλλον αυτού του Έθνους.

Η ώρα της ευθύνης έφθασε συναγωνιστές, όχι μόνο για εμάς αλλά για όλους τους έλληνες και είναι ιερό μας καθήκον να τους το υπενθυμίσουμε.

Ζήτω η Νίκη!!!

Αθανάσιος, Τ.Ο Μαγνησίας