12/3/14

Απάντηση στο άρθρο "Βόλος και Δημοκρατία" του Φάνη Τριανταφύλλου στην εφημερίδα "Ταχυδρόμος"

Φάνης Τριανταφύλλου:Βόλος και δημοκρατίαΔιαβάζοντας το άρθρο του κυρίου Τριανταφύλλου "Βόλος και Δημοκρατία", είναι ολοφάνερη η φρασεολογία μίσους που χρησιμοποιεί εναντίον ενός νομίμου πολιτικού κόμματος που είτε αρέσει στον ίδιο είτε όχι, ψηφίστηκε από 450.000 Έλληνες και, δυστυχώς, για τον ίδιο θα ψηφιστεί από πολύ περισσότερους στις επόμενες εκλογές.

Η χρεωκοπία του αριστερίζοντος μεταπολιτευτικού αστικού καθεστώτος είναι γεγονός και δεν μπορεί να αποτραπεί ούτε με διώξεις, ούτε με φυλακίσεις, ούτε με την ποινικοποίηση μίας ολόκληρης παράταξης και ιδεολογίας. Το μίσος και το σκοτάδι δεν το έφερε η "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" στην κοινωνία, το έφερε η διαφθορά, η προδοσία, η συναλλαγή, η βίαιη μετάλλαξη της ομοιογενούς ελληνικής κοινωνίας σε πολυφυλετική χαβούζα.

Η επίκληση των φαντασμάτων περί "ναζισμού" ελάχιστα συγκινεί την κοινωνία και δεν μας αγγίζει. Εάν ο συντάκτης του κειμένου θέλει να μελετήσει τον ναζισμό και τους επιγόνους του στην Ελλάδα θα βρει πλούσιο υλικό στα μεταπολεμικά αστικά κόμματα και στην μεταπολεμική επιχειρηματική ελίτ που κυβερνούν έκτοτε την Ελλάδα και ενσωμάτωσαν χωρίς απολύτως κανένα πρόβλημα τους συνεργάτες των Γερμανών, κάνοντάς τους ακόμη και υπουργούς και πρωθυπουργούς και μεγαλοεπιχειρηματίες. Εάν θέλει ο κύριος Τριανταφύλλου να ανοίξουμε αυτό το κεφάλαιο και να αναφερθούμε σε ονόματα και γεγονότα δεν έχουμε κανένα απολύτως πρόβλημα αλλά φοβάμαι ότι θα εκτεθούν μεγάλα ονόματα του πολιτικού και επιχειρηματικού κόσμου, ως και της Αριστεράς και δεν γνωρίζω εάν είναι σε θέση να το αντέξει πολιτικά αυτό ο συντάκτης του άρθρου.

Ένα πολιτικό σύστημα επιβιώνει για όσο διάστημα εξυπηρετεί και προάγει τα συμφέροντα του λαού, διαφορετικά, ο λαός θα το απορρίψει και στην θέση του θα τοποθετήσει τους αρνητές του. Δεν πρέπει να μέμφεται γι' αυτό τους τελευταίους, αλλά όσους δεν στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων και δεν εκπροσώπησαν σωστά τους ψηφοφόρους τους. Ας αλλάξουν πορεία εάν θέλουν να σωθούν και όχι να καταφεύγουν σε ρητορεία μίσους κενή περιεχομένου, έχω όμως την εντύπωση πως είναι τόσο βαθιά βουτηγμένοι στην διαφθορά και την συναλλαγή που δεν μπορούν να αλλάξουν περπατησιά, οπότε το τέλος τους είναι αναπότρεπτο, όσες διώξεις και όσες αντισυνταγματικές μεθοδεύσεις και αν μεταχειριστούν.

Καλούτσας Αρτέμιος
Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας του συνδυασμού "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ" για την Θεσσαλία