24/3/14

Π. Ηλιόπουλος: Το τέλος της χούντας τους πλησιάζει!

Ακόμα μια εβδομάδα πέρασε στην πορεία προς τις εκλογές. Μια εβδομάδα λιγότερη για τη χειρότερη χούντα της Νεότερης Ιστορίας της Πατρίδας μας.

Ένας σαδιστής πρωθυπουργός με ένα θίασο για Υπουργούς. Σαδιστής, γιατί, υποτιμώντας τη νοημοσύνη και τη μνήμη του Ελληνικού λαού, του πετάει ενα ξεροκόμματο 9 ημέρες πριν τις εκλογές, για να του υφαρπάξει την ψήφο. Πρόκειται φυσικά για χρήματα που θα τους πάρει πίσω σε ένα μήνα με την πρώτη δόση του φόρου.


Αυτός ο εξευτελισμός εις βάρος του Έλληνα πολίτη δεν έχει προηγούμενο. Οι δε Υπουργοί αποτελούν ένα θίασο διότι είναι ηθοποιοί και, μάλιστα, κακοί. Ο ρόλος τους περιορίζεται στο να περνούν, όσο πιο ανώδυνα γίνεται, νομοσχέδια τα οποία γράφονται εξ´ ολοκλήρου από τους ξένους δυνάστες.

Σε αυτή την περιδίνηση του πολιτικού σκηνικού γεννήθηκε και η επιτομή αυτού που θα χαρακτηρίζαμε “συστημικό κόμμα“. Αφού κατάλαβε το σύστημα οτι η Ελιά έπιασε δάκο πριν ακόμα “φυτευτεί“, έπρεπε να βρεθεί το απόκομμα που θα ήταν πρόθυμο να συγκυβερνήσει είτε με τη ΝΔ, είτε με το ΣΥΡΙΖΑ. Θα αναρωτηθείτε: “Μα καλά, γίνεται αυτό;” Κι όμως, γίνεται, αν είσαι γνήσιο τέκνο του συστήματος που καταρρέει. Από την πρώτη του συνέντευξη, ο…σακιδιοκουβαλητής Θεοδωράκης δήλωσε ξεκάθαρα οτι θα συνεργαζόταν και με τους δύο.

Για να το αποδείξει, μάλιστα, είπε ότι δεν έχει δικό του πρόγραμμα, αλλά θα “κλέψει” λίγο απ´ όλους. Κύριε Θεοδωράκη, βάλτε το καλά στο μυαλό σας και αφήστε τα μαρκετίστικα κόλπα: Ποτάμι στην Ελλάδα του 2014 είναι ΕΝΑΤο Εθνικιστικό Ποτάμι των Ελεύθερων Ελλήνων της Χρυσής Αυγής.

Προσφάτως, είχαμε και επίσκεψη στις φυλακές του καθεστώτος από τον περιοδεύοντα θίασο της Επιτροπής Δεοντολογίας της Βουλής, για να εισπράξουν από τους τρεις Συναγωνιστές μας τις απαντήσεις που τους αρμόζουν. Σύντομα, τα περισσότερα μέλη του Κοινοβουλίου, θα μας αντικαταστήσουν και αντί για Κελιά της Τιμής, θα τα μετατρέψουν σε κελιά της ντροπής. Όσοι ψηφίζουν εθνοκτόνα και προδοτικά νομοσχέδια, καταδικάζουν τον Ελληνικό λαό στην απόλυτη δυστυχία και στέλνουν φυλακή τους πολιτικούς τους αντιπάλους χωρίς το παραμικρό στοιχείο, να είναι σίγουροι ότι θα λογοδοτήσουν ενώπιον του Ελληνικού λαού. Το ίδιο σίγουροι να είναι και οι επίορκοι δικαστικοί που ενεργούν “με εντολή Σαμαρά“.

Ήδη, ο Αρχηγός, ο Χρήστος Παππάς και ο Ηλίας Κασιδιάρης έχουν προαναγγείλει μια ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ - ΣΟΚ! Αποκάλυψη, που είναι ικανή, όπως ακούγεται, να γκρεμίσει τη χούντα Σαμαρά- Βενιζέλου σε χρόνο dt.

Ο Θεός, λέει η παροιμία, αγαπάει τον κλέφτη, αλλά αγαπάει και το νοικοκύρη. Παροιμία που ταιριάζει “γάντι” στους κλεφταράδες του Αντισυνταγματικού τόξου και τους νοικοκυραίους της Χρυσής Αυγής. Για να δούμε, λοιπόν, ποιος θα γελάσει τελευταίος και ποιος δικαστικός θα πάρει την ευθύνη να συνεχίσει την αδικία του αιώνα εις βάρος παντελώς αθώων ανθρώπων και του γνησιότερου λαϊκού Κινήματος που γνώρισε η Πατρίδα μας!

 Συναγωνιστές, χούντα είναι, θα περάσει! Τα καλύτερα έρχονται…