15/3/14

Η απάντηση του Παναγιώτη Ηλιόπουλου στην κυρία Διώτη

Η υποψήφια Περιφερειάρχης Θεσσαλίας του ΣΥΡΙΖΑ μη έχοντας να ασχοληθεί με κάτι παραγωγικό ή κάποια θέση να προτείνει, είπε να γράψει κάτι για το θέμα που "πουλάει" πιο πολύ αυτή τη στιγμή στα ΜΜΕ: τη Χρυσή Αυγή. Εξάλλου, είναι αποδεδειγμένο ότι ο καλύτερος τρόπος για να βγει κανείς από την αφάνεια, είναι το να καταφερθεί εναντίον της Χρυσής Αυγής.

Αυτό το "φυντάνι" του ΣΥΡΙΖΑ, τι κι αν ο πολιτικός της αντίπαλος βρίσκεται στη φυλακή παράνομα και χωρίς απολύτως κανένα στοιχείο, μόνο για τις ιδέες του και για καμμία πράξη του, δεν έχασε την ευκαιρία να μου επιτεθεί, λέγοντας , μάλιστα , ότι υπηρετώ το σύστημα!!! Τρικυμία έν κρανίω, κακία, μικροψυχία, εμπάθεια, άγνοια, ανοησία ή όλα αυτά μαζί; Μόνο η ίδια μπορεί να μας απαντήσει. Ίσως με μια ανακοίνωση εξίσου γελοία με την προηγούμενή της. Εξυπηρετώ το σύστημα όντας παράνομα και άδικα φυλακισμένος μακριά από την οικογένειά μου και τη νεογέννητη κόρη μου; Μόνο ένα σταλινικό απολειφάδι θα μπορούσε να το σκεφτεί αυτό.

Άραγε τι έχει να πει η κυρία Διώτη για τις συνεχώς εναλλασσόμενες ανθελληνικές θέσεις του κόμματός της για το μνημόνιο, τη φορολογία και τα Εθνικά θέματα; Τι έχει να πει για τις παράνομες αντισυγκεντρώσεις των ομοίων της απέναντι στις νόμιμες συγκεντρώσεις άλλου πολιτικού κόμματος; Τι έχει να πει για τη μελλοντική συγκυβέρνηση του κόμματός της με τη ΝΔ όταν δεν θα βγαίνουν τα ψηφάκια;

Το ποιος είναι συστημικός και το ποιος όχι το έχει καταλάβει ο ελληνικός λαός και θα το αποδείξει το Μάιο. Για όποιον ακόμα αμφιβάλλει, φροντίζει το ίδιο το σύστημα να φανερώνεται. Είναι τιμή μας να ψηφίζουν υπέρ της άρσης ασυλίας μας εκείνοι που ψήφισαν κατά της παραπομπής Παπανδρέου, Σταθάκη, Γιακουμάτου κ.ο.κ. .Παρεμπιπτόντως, μια βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ που αποδεδειγμένα γέμισε την αγορά με ακάλυπτες επιταγές και η Βουλή δεν την παρέδωσε στη Δικαιοσύνη και αυτή θα ψηφίσει υπέρ της άρσης ασυλίας βουλευτών της Χρυσής Αυγής των οποίων το όνομα δεν αναφέρεται στη δικογραφία; Λίγη ντροπή δεν βλάπτει, νομίζω.

Κυρία Διώτη, για να καταλάβουν και οι πλέον αδαείς ποιος είναι τσιράκι του συστήματος και ποιος όχι, αρκεί να δουν από που στέλνετε εσείς τις ανακοινώσεις σας και από που εγώ. Εγώ, μόνος μου, χωρίς συμβούλους από ένα άθλιο κελί και ένα κοινόχρηστο καρτοτηλέφωνο, ενώ εσείς από το σπίτι σας με τους επικοινωνιολόγους και τους υπαλλήλους σας. Πιο απτή απόδειξη για το ποιος αποτελεί απειλή για το σύστημα δεν υπάρχει.

Υ.Γ: Σας προκαλώ, να δηλώσετε από τώρα, σε περίπτωση που στο δεύτερο γύρο είμαι εγώ απέναντι στο μνημονιακό Αγοραστό, ποιον θα στηρίξετε. Έτσι, για να γνωρίζουν όσοι την "πατήσουν" και σας πιστέψουν, ότι δεν είστε παρά ένα θλιβερό κομμάτι του συστήματος.

Παναγιώτης Ηλιόπουλος
Υποψήφιος Περιφερειάρχης Θεσσαλίας
Πολιτικός Κρατούμενος