5/2/14

Παν. Ηλιόπουλος: "Γραφείο Τύπου του Αντωνάκη η Δημόσια Τηλεόραση"

Σε φερέφωνο της ανθελληνικής κυβέρνησης Σαμαρά έχει καταντήσει τη Δημόσια Τηλεόραση αυτός ο γραφικός που παριστάνει τον Υπουργό (με τα εκατομμύρια για μισθοδοσία των εκλεκτών του γραφείου του) και υποτίθεται ότι ανέλαβε να την αναδιοργανώσει. Εκτός από το κάκιστης ποιότητας πρόγραμμά της, έχει γίνει ξεκάθαρα και το γραφείο τύπου του, παγκόσμιου φήμης πλέον, Tony Samaras.

Ενώ η χώρα διαλύεται κυριολεκτικά, σε αυτό το άντρο της διαφθοράς δεν κρατάνε ούτε τα προσχήματα πια. Καθημερινά, στα δελτία ειδήσεων τους, παρουσιάζουν τα δήθεν επιτεύγματα της κυβέρνησης τα οποία υπάρχουν μόνο στη σφαίρα της φαντασίας των άχρηστων υπουργών της κυβέρνησης και του επικεφαλής της.
Το πιο εξοργιστικό όμως ειναι ότι σε κάθε δελτίο ειδήσεων περιλαμβάνεται ειδική ενότητα για την καθύβριση και την κατασυκοφάντηση της Χρυσής Αυγής. Ενός κόμματος που εκπροσωπεί αυτή τη στιγμή το 20% του Ελληνικού λαού. Του ίδιου λαού , δηλαδή, που πληρώνει για να λειτουργεί αυτό το έκτρωμα. Λάσπη και λυσσαλέος πόλεμος ακόμη και τις μέρες που τα ιδιωτικά κανάλια που σιωπούν για τη Χρυσή Αυγή. Με άλλα λόγια, ο κάθε Χρυσαυγίτης ειναι υποχρεωμένος να πληρώνει κάθε μήνα ένα χαράτσι ώστε κάποιοι να αμείβονται για να καθυβρίζουν τη δική του πολιτική επιλογή. Μόνο αποτροπιασμό μπορούν να μας προκαλέσουν αυτές οι κινήσεις πανικού του Tony και του γραφικού υπουργού του.
Καλά θα κάνουν να συμμορφωθούν γιατί μόνο οργή και θυμό προκαλούν στους Έλληνες τα έργα και οι (μετρημένες, ευτυχώς, κυβερνητικές τους) ημέρες.
Σε λίγο καιρό, η Δημόσια Τηλεόραση θα γίνει πραγματικά αυτό που λέει το όνομά της. Μια τηλεόραση που θα προάγει την Παιδεία και τον Πολιτισμό των απανταχού Ελλήνων.
Παναγιώτης  Ηλιόπουλος
Πολιτικός κρατούμενος
Φυλακές Κορυδαλλού