9/1/14

Το τσίρκο των Προποτζήδων συνεχίζεται: Ενοχοποιητικό στοιχείο η εφημερίδα μας!

Το τσίρκο των Προποτζήδων συνεχίζεται: Ενοχοποιητικό στοιχείο η εφημερίδα μας!Τα παπαγαλάκια του Δένδια συνεχίζουν το τσίρκο με τα "συγκλονιστικά ντοκουμέντα", παραμένοντας πιστοί στις εντολές του πολιτικού τους προϊστάμενου για στοχοποίηση και δημιουργία εντυπώσεων κατά της Χρυσής Αυγής.

Μετά λοιπόν τα κασκόλ και τις κούπες ήρθαν και οι εφημερίδες της Χρυσής Αυγής ως ενοχοποιητικά στοιχεία και αποδείξεις εγκληματικής ενέργειας. Χθες συνελήφθη στην Μαγνησία ένας 39χρονος για παράνομη βία και κατοχή οπλισμού. Σύμφωνα με το Δελτίο Τύπου της Αστυνομικής διεύθυνσης Θεσσαλίας ο κατηγορούμενος προέβαινε σε έλεγχο οχημάτων στην επαρχιακή οδό Βόλου - Ζαγοράς.


Το τραγελαφικό όμως είναι πως ως πειστήρια εγκλήματος μαζί με κάτι αντίκες γιαταγάνια και ξίφη, τα παπαγαλάκια του Δένδια έβαλαν μπλούζες, φουλάρια, φανελάκια, αλλά και εφημερίδες και DVD της Χρυσής Αυγής. Από πότε μια εφημερίδα και το DVD που εμπεριέχει ως δώρο θεωρείται πειστήριο εγκλήματος;

Υπήρχε στο σπίτι του κατηγορουμένου κανά κασκόλ του... Ολυμπιακού Βόλου ή κάτι άλλο σχετικό; Αυτό γιατί δεν το έβαλαν στο παζάρι;
Παρόλο που κανείς πια δεν τους πιστεύει, τα φερέφωνα του Δένδια συνεχίζουν την ίδια τακτική. Τους παραδίδουμε για ακόμη μια φορά στη χλεύη του κοινού!