28/1/14

Τιμή μας η φυλακή - Άρθρο του συναγωνιστή Παναγιώτη Ηλιόπουλου

Τιμή μας η φυλακή - Άρθρο του συναγωνιστή Παναγιώτη ΗλιόπουλουΣυναγωνιστές, πέρασαν 4 μήνες ακριβώς από την έναρξη της περίφημης, πλέον, “Χρυσαυγειάδας”.

 Απολογισμός: 2 νεκροί ήρωες συναγωνιστές μας και ένας βαριά τραυματισμένος - Ο Αρχηγός μας και άλλοι 5 βουλευτές του κόμματός μας στην φυλακή.

Στόχος τους: Η διάλυση της Χρυσής Αυγής και ο αποκλεισμός της από κάθε εκλογική διαδικασία.

Αποτέλεσμα: Η Χρυσή Αυγή πιο δυνατή από ποτέ! Ενωμένη σαν μια γροθιά, περισσότερο δημιουργική και ειδικά εμείς οι 6 πολιτικοί κρατούμενοι, πιο ελεύθεροι από όλους!


Αυτά πέτυχε η Χούντα Σαμαροβενιζέλου και την ευχαριστούμε πολύ για αυτό. Έδωσε την ευκαιρία στον κάθε Έλληνα να καταλάβει ποιοι είναι οι βρώμικοι που έχουν καταληστέψει την Πατρίδα μας 40 χρόνια και ποιοι οι καθαροί που έχουν στόχο να την ξαναχτίσουν από το μηδέν όπως της αξίζει.

Ποιοι έδωσαν το μισθό τους, τον χρόνο τους και ένα μέρος του εαυτού τους για να βοηθήσουν τους συνανθρώπους τους και ποιοι χρέωσαν μέχρι και τα δισέγγονα όλων των Ελλήνων για να φουσκώσουν τους λογαριασμούς τους. Ποιοι έδωσαν κυριολεκτικά και μεταφορικά ακόμα και το αίμα τους για τους Έλληνες και ποιοι τους το ήπιαν χωρίς την πραγματική ενοχή.

Νομίζουν τα κολεγιόπαιδα ότι έτσι θα μας τελειώσουν; Μην κρίνουν από τους εαυτούς τους , που δεν μπορούν να κοιμηθούν μακριά από τα μεταξωτά σεντόνια τους. Εμείς προερχόμαστε από τα σπλάχνα της ελληνικής κοινωνίας, γι ´αυτό και μπορούμε να τη νιώσουμε απόλυτα και να αγωνιστούμε μέχρι το τέλος για τη νίκη των Ελλήνων!

Συναγωνιστές, το ηθικό μέσα στον Κορυδαλλό είναι ακμαιότατο! Γνωρίζουμε ακριβώς γιατί βρισκόμαστε εδώ και είναι μέγιστη ΤΙΜΗ μας γιατί η μοίρα διάλεξε εμάς να περάσουμε αυτή τη δύσκολη διαδικασία αντιπροσωπεύοντας όλους εσάς που στηρίζετε τον Αγώνα για μια ελεύθερη Ελλάδα.

Όπως καταλάβατε, εμείς δεν σας προδώσαμε ποτέ! Το ίδιο να κάνετε και εσείς! ΨΗΛΑ ΟΙ ΣΗΜΑΙΕΣ!

Υ.Γ: Σας καλώ όλους να δώσετε το παρόν στην ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ την 1η Φεβρουαρίου στο μνημείο των Ιμίων. Πάρτε μαζί και κάποιον δικό σας. Δείξτε τους τι σημαίνει Χρυσή Αυγή. Πρέπει όλοι να βιώσουν έστω μια φορά στη ζωή τους την εμπειρία των “Ιμίων”.

Η σκέψη των 6 και οι ψυχές των δύο Αθάνατων Συναγωνιστών θα είναι μαζί σας στο γνωστό εθνικιστικό ραντεβού της χρονιάς.

Παναγιώτης Ηλιόπουλος
Πολιτικός  κρατούμενος
Φυλακές Κορυδαλλού