13/1/14

Επικίνδυνοι τέλεσης νέων εγκλημάτων: Να λένε την αλήθεια και να καταγγέλλουν τους κλέφτες!

Επικίνδυνοι τέλεσης νέων εγκλημάτων: Να λένε την αλήθεια και να καταγγέλλουν τους κλέφτες!Οι συναγωνιστές βουλευτές Γιώργος Γερμενής, Παναγιώτης Ηλιόπουλος και Στάθης Μπούκουρας είναι από σήμερα πολιτικοί όμηροι του σάπιου καθεστώτος της κλεπτοκρατίας και της διαφθοράς. Μαζί με τον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής, Νικόλαο Μιχαλολιάκο, τον Χρήστο Παππά και τον Γιάννη Λαγό διέπραξαν ένα και μοναδικό έγκλημα και αυτό η ψευτοδημοκρατία δεν μπόρεσε να τους το συγχωρήσει: Είπαν την αλήθεια!

Εδώ και 1,5 χρόνο, από τότε που η Χρυσή Αυγή πέτυχε μια μεγάλη εκλογική νίκη και εισήλθε στο Κοινοβούλιο με την βούληση του Ελληνικού Λαού αμφισβήτησε ανοιχτά το καθεστώς της κλεπτοκρατίας. Πιστοί στον Αγώνα και στις δεσμεύσεις μας είπαμε τα πράγματα με το όνομά τους: Τους κλέφτες ΚΛΕΦΤΕΣ και τους απατεώνες ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ!




Το γεγονός πως η Χρυσή Αυγή παρέμεινε ασυμβίβαστη και πιστή στις Ιδέες και τις πολιτικές της θέσεις, σε συνδυασμό με το ξεγύμνωμα του "αντισυνταγματικού τόξου" που απέδειξε πριν αλέκτωρ λαλήσει τρις πως είπε για μια ακόμα φορά ψέμματα, προκάλεσε την ραγδαία άνοδο και εκτόξευση των ποσοστών του Λαϊκού Συνδέσμου. Αυτό ήταν πασιφανές από από τις δημοσκοπήσεις, κρυφές και φανερές, και κυρίως από την ελληνική κοινωνία που ολοένα υποδέχεται με θέρμη την Χρυσή Αυγή.

Αυτό λοιπόν ήταν το μοναδικό έγκλημα των 6 Συναγωνιστών - βουλευτών που είναι δέσμιοι της Χούντας Σαμαρά: Έκλεψαν τις ψήφους των υπό διάλυση αποκομμάτων. Αυτό όμως που δεν έχουν αντιληφθεί οι σκευωροί είναι ότι με τις μεθοδεύσεις τους αυξάνουν περαιτέρω την οργή του κόσμου και αφυπνίζουν γρηγορότερα τις συνειδήσεις των Ελλήνων που στρέφονται μαζικά προς της Χρυσή Αυγή.

Ό,τι και να κάνουν, το εθνικιστικό ποτάμι δεν σταματά! Ο Μάιος έρχεται... Πολύ σύντομα η σκευωρία θα καταπέσει ολοκληρωτικά με πάταγο, η αλήθεια θα λάμψει και θα ξημερώσει η Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού!