28/12/13

Για την κίνηση των Τριτέκνων Αλμυρού

Άλλη μια πανηγυρική απόδειξη της παταγώδους αποτυχίας του αντισυνταγματικού τόξου αποτελεί η συμβολική μεν, αλλά ενδεικτική κίνηση του Συλλόγου Τριτέκνων Αλμυρού Μαγνησίας να “δώσουν” τα παιδιά τους για υιοθεσία στους Σαμαρά, Παπούλια και Μειμαράκη καθώς οι ίδιοι αδυνατούν πλέον να τα μεγαλώσουν. Άποψή μας είναι ότι αν περιμένουν από τους ως άνω πολιτικούς να επιδείξουν το παραμικρό ψήγμα ευθιξίας και φιλανθρωπίας, ματαιοπονούν.


Αυτοί υπακούουν μόνο στις διαταγές των αφεντικών τους, παρέλειψαν εντελώς να εκφράσουν την συμπαράστασή τους στους γονείς των αδικοχαμένων παιδιών διότι ήταν Χρυσαυγίτες, είναι οι ηθικοί αυτουργοί για 5000 αυτοκτονίες, αφήνουν ηλικιωμένους και παιδιά έν έτει 2013 να πεθαίνουν από μαγκάλια για να μην μειώσουν τον φόρο στο πετρέλαιο θέρμανσης και η μόνη φιλανθρωπία που έχουν να θυμούνται (τουλάχιστον ο κος Παπούλιας) είναι όταν δάνεισε χρήματα στον Α. Παπανδρέου προκειμένου να χτίσει την περίφημη βίλα της Εκάλης.

Αποκομμένοι και περιορισμένοι στο μεγαλοαστικό τους περιβάλλον, οι εκπρόσωποι του εργολαβικού τόξου,  αγνοούν παντελώς τα δεινά που υφίσταται ο ελληνικός λαός και αδιαφορούν προκλητικά για τις συνέπειες των πολιτικών αποφάσεών τους.