6/12/13

Παιδιά τρώνε από τα σκουπίδια και οικογένειες καίγονται από μαγκάλια στην κατοχική Ελλάδα του μνημονίου

Αυξάνεται δραματικά ο αριθμός των νεκρών Ελλήνων από την εξαθλίωση της πολιτικής των μνημονίων, για την οποία μάλιστα επαίρονται τα κόμματα της εθνικής προδοσίας. Νεκροί και ανείπωτη φτώχεια είναι η κοινωνική πραγματικότητα ενός Λαού του οποίου η κυβέρνηση εξυπηρετεί σε κάθε της ενέργεια τα συμφέροντα των διεθνών τοκογλύφων.


Μια ηλικιωμένη γυναίκα 86 ετών, κάηκε σήμερα το πρωί ζωντανή, στην προσπάθειά της να προστατευτεί από το βαρύ ψύχος. Το παράπηγμα στο οποίο κατοικούσε, δεν άφηνε πολλά περιθώρια προστασίας: ένα μικρό τζάκι αποτελούσε τον μοναδικό της σύντροφο απέναντι στο κρύο, μιας και η σύνταξη του ΟΓΑ δεν ήταν δυνατό να της παρέχει σκέψεις για «πολυτέλειες». Αυτό το τζάκι όμως, έμελλε να της στοιχίσει τη ζωή, όταν σπίθα έγινε η αιτία πυρκαγιάς που κατέκαψε το σπίτι και οδήγησε τη γριούλα στο θάνατο. Μικρό βεβαίως το κακό για την αντεθνική κυβέρνηση των υποτακτικών της Τρόικα: μία ακόμη Ελληνίδα νεκρή ελέω μνημονίου, όμως οι τοκογλύφοι πλουτίζουν από τη δουλεία των τόκων.

Ο θάνατος είναι φυσικά η τραγικότερη συνέπεια των μνημονίων της εθνικής προδοσίας. Δεν είναι εντούτοις η μοναδική: εκατομμύρια Ελλήνων ζουν υπό ή στα όρια της φτώχειας και καθημερινές ιστορίες από όλη την ελληνική επικράτεια έρχονται να το επιβεβαιώσουν. Μία από αυτές τις ιστορίες συνέβη στην Πάτρα, πριν από λίγες μέρες και έλαβε έκταση καθώς δημοσιεύτηκε στον τοπικό τύπο. Μαθήτρια δημοτικού εθεάθη να αναζητεί στα σκουπίδια φαγητό και να απομακρύνεται με σάντουιτς το οποίο είχε πετάξει άλλο παιδάκι του σχολείου! Την μικρή μαθήτρια είδαν τόσο γονείς μαθητών όσο και διερχόμενοι από το σημείο πολίτες, οι οποίοι ως είναι φυσικό σοκαρίστηκαν.


Πρόκειται για καθημερινά δράματα ελληνικών οικογενειών, τα οποία ουδόλως βεβαίως συγκινούν την αντεθνική κυβέρνηση. Εκείνη, υπεύθυνη της εξαθλίωσης του Λαού μας, προτιμά να μεριμνεί για την στέγαση και σίτιση των λαθρομεταναστών, φροντίζοντας παράλληλα να τους παραχωρήσει προκλητικά προνόμια και διευκολύνσεις την ίδια ώρα που οι Έλληνες λιμοκτονούν. Κι αν οι παππούδες μας διηγούνταν με δάκρυα τις τραγικές συνθήκες πείνας επί γερμανικής κατοχής, όσοι επιβιώσουν από τη σημερινή κόλαση θα αφηγούνται στις ερχόμενες γενιές τις σκληρές και απάνθρωπες συνθήκες διαβίωσης στις οποίες η ανθελληνική κυβέρνηση καταδίκασε τον Ελληνικό Λαό.

Η Χρυσή Αυγή δεν είναι ούτε συγκυβέρνηση Βενιζέλου-Σαμαρά για να υπηρετεί τους διεθνείς τοκογλύφους, ούτε Σύριζα για να εξαπατά το Λαό μιλώντας για «επαναδιαπραγμάτευση του μνημονίου». Ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή διακήρυξε τη θέληση της συντριπτικής πλειοψηφίας του Ελληνικού Λαού και δεν κάνει βήμα πίσω: Καταγγελία του Μνημονίου και διαγραφή του παράνομου χρέους η μόνη διέξοδος για την Ελληνική Οικονομία, η μόνη επιλογή επιβίωσης για τον Ελληνικό Λαό!