17/12/13

Ένα μικρό δείγμα από τα ψέμματα των “έγκριτων” δημοσιογράφων κατά της Χρυσής Αυγής

Η Χρυσή Αυγή από την πρώτη στιγμή που διεκδίκησε με αξιώσεις την ψήφο των Ελλήνων, αλλά και αρκετά χρόνια πριν πετύχει την μεγαλειώδη εκλογική νίκη και την είσοδό της στην Βουλή, υπήρξε δέκτης συκοφαντιών και τόνους λάσπης.


Το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών έχει συκοφαντηθεί κατά κόρον από τις πληρωμένες γραφίδες και τα παπαγαλάκια του συστήματος για ένα και μόνο λόγο: επειδή είναι η μοναδική φωνή Αντίστασης στα σχέδια των διεθνών τοκογλύφων, επειδή είναι η μοναδική φωνή της Αλήθειας.


Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο ο ανορθόδοξος επικοινωνιακός πόλεμος ψεύδους, φίμωσης και παραπληροφόρησης έχει φτάσει στο ζενίθ με αποκορύφωμα τα διεφθαρμένα ΜΜΕ να στήσουν σαθρά κατηγορητήρια δίχως κανένα απολύτως στοιχείο που είχαν ως αποτέλεσμα μέχρι και την φυλάκιση του Αρχηγού ενός νομίμου πολιτικού κόμματος, του Νικόλαου Μιχαλολιάκου και δύο βουλευτών, του Χρήστου Παππά και του Γιάννη Λαγού.

Η διαρκής στοχοποίηση και λασπολόγηση έφτασε να οπλίσει τους γνωστούς αριστερούς εγκληματίες του παρακράτους που δολοφόνησαν τα δύο αδέρφια μας, Γιώργο Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη.

Όλα ξεκινούν από τις τηλεδίκες του ψεύδους των 8. Είναι πολύ δύσκολο να χωρέσουν όλα τα ψέμματα των καναλιών μέσα σε ένα βίντεο. Ίσως να χρειαζόταν ολόκληρο ωριαίο ντοκυμαντέρ! Στο συγκεκριμένο βίντεο αποτυπώνεται ένα μικρό δείγμα της λάσπης που κατά καιρούς έχουν εκτοξεύσει τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ κατά της Χρυσής Αυγής.

Η λάσπη επιστρέφεται!