23/11/13

Ο Συναγωνιστής βουλευτής Μαγνησίας Π. Ηλιόπουλος κατέθεσε μήνυση στο μπομπολικό “Έθνος”

Τα παπαγαλάκια του καθεστώτος παίζουν το τελευταίο τους χαρτί! Μετά την αποτυχία τους να ανακαλύψουν το περίφημο οπλοστάσιο της Χρυσής Αυγής, να βρουν τους χρηματοδότες μας και τις “ύποπτες” διασυνδέσεις μας με κάθε λογής εγκληματία, ξαφνικά εμπλέκουν τον Ελληνικό Στρατό για να εξυπηρετήσουν τα βρώμικα σχέδιά τους.

Την Παρασκευή 22.11.2013 συνελήφθη Ταγματάρχης της 32ης Ταξιαρχίας Πεζοναυτών στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν κυνηγετικά όπλα με μη ανανεωμένες άδειες. Στην φωτογραφία λοιπόν με τα δύο κυνηγετικά όπλα είδαμε να φιγουράρουν ΔΥΟ ΟΛΟΚΛΗΡΟΙ ΑΝΑΠΤΗΡΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΕΤΣΕΤΑ με το λογότυπο της Χρυσής Αυγής.

Ερωτούμε: Από πότε οι αναπτήρες και οι πετσέτες αποτελούν  “πειστήρια εγκλήματος” και στοιχίζονται δίπλα σε όπλα; Από πότε τα λογότυπα και τα σύμβολα ενός νόμιμου πολιτικού κόμματος θεωρούνται “πειστήρια εγκλήματος” και “ταυτότητα” εγκληματικής δράσης;


Σήμερα λοιπόν το “Έθνος” στα πλαίσια της συκοφαντικής εκστρατείας επικοινωνίας - προπαγάνδας με στόχευση την ποινικοποίηση της εικόνας, του πολιτικού λόγου και της νόμιμης πολιτικής δράσης της Χρυσής Αυγής δημοσιεύει συκοφαντικό ρεπορτάζ που υπογράφουν οι “έγκριτοι” Μαρία Ψαρά και Λευτέρης Μπιντέλας, που ισχυρίζεται ψευδώς ότι ο συγκεκριμένος Ταγματάρχης ήταν δήθεν “εκπαιδευτής χρυσαυγιτών της Μαγνησίας στα όπλα και στη σκοποβολή” και ότι δήθεν διατηρούσε “στενή σχέση” με τον βουλευτή Μαγνησίας Π. Ηλιόπουλο.

Άμεσα ο Συναγωνιστής Π. Ηλιόπουλος προσέφυγε στην ποινική δικαιοσύνη, καταθέτοντας μήνυση εις βάρος των υπευθύνων της εφημερίδας προκειμένου να συλληφθούν με την διαδικασία του αυτοφώρου για τα αδικήματα της “συκοφαντικής δυσφήμισης δια του Τύπου” και της “διασποράς ψευδών ειδήσεων”.

Οι συκοφάντες θα λογοδοτούν στην Δικαιοσύνη! Από δω και πέρα θα προσφεύγουμε στην δικαιοσύνη ακόμα και εις βάρος των Αρχών που θα δημοσιοποιούν φωτογραφίες με λογότυπα του κόμματός μας ως εγκληματικά πειστήρια. Η ανοχή στις πρακτικές συκοφάντησης των Αστυνομικών Αρχών εις βάρος της Χρυσής Αυγής έχει τελειώσει. Γιατί αυτές οι δόλιες πρακτικές “οπλίζουν” την τρομοκρατία και τροφοδοτούν την αιματηρή βία.

Η Δικαιοσύνη οφείλει να τηρήσει τις νόμιμες διαδικασίες πάραυτα.