11/11/13

Δεν τελειώσατε με τους Εθνικιστές - Άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου

Αυτοί που έστησαν την άθλια παράσταση με τα κανάλια και τις χειροπέδες έκαναν ένα μεγάλο λάθος. Πίστεψαν ότι έχουν να κάνουν με ανθρωπάκια, που θα έσκυβαν το κεφάλι, αλλά έπεσαν έξω. Ούτε κρυφτήκαμε, ούτε σκύψαμε το κεφάλι, αλλά υπερήφανα τους κοιτάξαμε στα μάτια και τους σταυρωτήδες και τα πουλημένα τομάρια των καναλιών και με γεμάτη πάθος φωνή διακηρύξαμε την Πίστη μας στην Εθνική Ιδέα.


Οι εικόνες με τους αγέρωχους άνδρες που είχαν στα χέρια χειροπέδες, αλλά ψηλά το κεφάλι, θα τους στοιχειώνουν για καιρό. Το «Ζήτω η Χρυσή Αυγή», «Ζήτω η Νίκη», «μη τους φοβάστε» θα γίνουν ο μόνιμος εφιάλτης τους.

Ήθελαν να στείλουν ένα μήνυμα τρόμου, όμως τελικά αυτό που έμεινε ήταν η εικόνα των ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΩΝ στην ένοχη εξουσία τους, και ένα μεγάλο μέρος του Λαού είδε με ελπίδα ότι υπάρχουν ακόμη και σήμερα, στον καιρό της υποταγής, ανάμεσά τους κάποιοι ξεχωριστοί, που έχουν την δύναμη της ψυχής, όντας σιδηροδέσμιοι να κοιτάνε προκλητικά στα μάτια και να φτύνουν την αμαρτωλή εξουσία τους. 

 «ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ»
Νοεμβρίου πρώτη σήμερα που γράφω το κείμενο αυτό από την φυλακή της Τιμής και μόλις μια ημέρα πριν ανακοινώθηκε το πόρισμα για τις περίφημες διασυνδέσεις Χρυσής Αυγής- Αστυνομίας, οι οποίες υπήρχαν μόνο στον θολωμένο νου των σκευωρών μας. Ελέγχθησαν περισσότερα από… 100 αστυνομικά τμήματα, περισσότερες από 100 κατοικίες και γραφεία της Χρυσής Αυγής και περισσότεροι από 300 αστυνομικοί! Αποτέλεσμα; ΜΗΔΕΝ! Και μετά ταύτα αντί να παραιτηθεί ο πρωταγωνιστής του διωγμού μας, Δένδιας, συνεχίζουν τα ίδια ψέμματα.

Καμμία απόδειξη για τις διασυνδέσεις, καμμία απόδειξη για μαύρο χρήμα, καμμία απόδειξη για το περίφημο οπλοστάσιο. ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΦΙΑΣΚΟ ΟΛΑ!

Μια άθλια σκευωρία, που έστησε η παρέα Σαμαρά μαζί με επίορκα ανθρωπάκια, που έπαιξαν το βρόμικο πολιτικό τους παιχνίδι. Πίστεψε η παρέα των «συμβούλων» του εθνικά επικίνδυνου πρωθυπουργού ότι με αυτήν την σταλινικού τύπου επιχείρηση θα σταματήσουν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Απέτυχαν και ΟΧΙ μόνον. Δυνάμωσαν ακόμη περισσότερο το Κίνημά μας, έδειξαν σε όλον τον Λαό ποιοι είναι αυτοί που γνήσια και αυθεντικά ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ στην αδικία και την ΞΕΝΟΚΡΑΤΙΑ.
Άβουλοι και άμοιροι, σκευωροί και επίορκα ανθρωπάκια, άχρηστοι τελικά στο να επιτελέσουν τα σκοτεινά τους έργα, βλέπουν κάθε ημέρα που περνά να καταρρέει το κατηγορητήριό τους.

Θέλουν την Χρυσή Αυγή «εγκληματική οργάνωση»… Έτσι τους βολεύει, έτσι νόμισαν ότι θα πάρουν πίσω τις ψήφους. Έπαιξαν ένα παιχνίδι επικίνδυνο πολιτικά και έχασαν, και όσο περισσότερο επιμένουν στα σχέδιά τους εναντίον του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, τόσο περισσότερο θα χάνουν. Εμείς αντέχουμε την φυλακή, αυτοί θ’ αντέξουν την ήττα; ΟΨΟΜΕΘΑ ΕΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥΣ…

Είναι, όμως, η Χρυσή Αυγή «εγκληματική οργάνωση» όπως θέλει η παρέα Σαμαρά, τα επίορκα ανθρωπάκια και οι ψευδομάρτυρες; Ας δούμε τι γράφει, στα τελευταία ΕΠΙΚΑΙΡΑ, ο αριστερός Γ. Δελαστίκ:
«Οι δηλώσεις Τζιτζικώστα αποτέλεσαν ισχυρότατο πολιτικό ράπισμα για τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Σαμαρά, Ευάγγελο Βενιζέλο.

Έδειξαν εμπράκτως ότι αυτό το νομικό κατασκεύασμα περί χαρακτηρισμού ενός κόμματος ως «εγκληματικής οργάνωσης» με στόχο να μπορεί η κάθε κυβέρνηση να εξοντώνει πολιτικούς της αντιπάλους παραβιάζοντας το Σύνταγμα, που δεν επιτρέπει την απαγόρευση πολιτικών κομμάτων, στράφηκε, έστω και σε  φραστικό επίπεδο, εναντίον των εμπνευστών του».

ΞΕΜΠΛΕΞΑΝΕ ΜΕ ΤΟΝ «ΝΕΟΝΑΖΙΣΜΟ»;
Όμως οι Ιαβέρηδες στην «δημοκρατική» Ελλάδα του 2013 (στο ψευτορωμαίικο) επιμένουν. Και έτσι στην εφημερίδα «ΒΗΜΑ» της Κυριακής διαβάσαμε άρθρο με τίτλο «Ξεμπλέξαμε με τον νεοναζισμό;», του Γ. ΚΑΛΦΕΛΗ, καθηγητού Νομικής παρακαλώ, από το οποίο και το εξής:

«Τα media κατασκεύασαν με τη Χρυσή Αυγή μια τηλεοπτική «υπερπραγματικότητα» -όπως έλεγε ο φιλόσοφος Μποντριγιάρ- και μετά εγκατέλειψαν απαράδεκτα το ζήτημα. Ωστόσο με τη Χρυσή Αυγή δεν ξεμπλέξαμε καθόλου και θα αναφερθώ επιλεκτικά σε τρία τεράστια ζητήματα.

1. Η εγκληματική οργάνωση δεν εξαρθρώθηκε, γιατί κανείς δεν βρήκε ποιοι χρηματοδοτούν κρυφά το νεοναζιστικό μόρφωμα, πού είναι τα όπλα και οι αποθήκες, δηλαδή η  «εφοδιαστική δομή» (logistics) και επομένως είναι αδιανόητο να υποστηρίζονται τέτοιες εκδοχές!» 
Γιατί εγκατέλειψαν απαράδεκτα το ζήτημα της «τηλεοπτικής υπερπραγματικότητας» θέλει να μάθει ο Καλφέλης. Δεν καταλαβαίνει γιατί; Για τον απλούστατο λόγο ότι ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΗΚΑΝ!!! Είπαν κάθε είδους ψέμμα, έριξαν κάθε πυκνότητας λάσπη και απέτυχαν. Όσο για το ότι δεν βρήκαν το περίφημο οπλοστάσιο και το «μαύρο χρήμα», δεν πηγαίνει ο νους του στο προφανές: ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΟ ΛΟΓΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ!

Όμως ο καθηγητής της… Νομικής (!) και πάνω απ’ όλα αρθρογράφος του Βήματος επιμένει και παρακάτω γράφει:

«2. Επίσης, σε λίγο θα βρεθούμε αντιμέτωποι και με ένα άλλο εκρηκτικό δεδομένο. Αν δηλαδή θα επιτρέψουμε -ως έννομη τάξη- να κατεβούν υποψήφιοι τα ηγετικά στελέχη του νεοναζιστικού χώρου στις επόμενες δημοτικές ή κοινοβουλευτικές εκλογές (και μάλιστα σε μια εποχή όπου όλοι επιθυμούμε μια καινούργια πολιτική τάξη απαλλαγμένη από την έντονη απαξίωση). Έτσι πιστεύω ότι δεν θα πρέπει να έχουν την παραπάνω δυνατότητα όσοι χρυσαυγίτες είναι «προφυλακισμένοι» ή εκείνοι στους οποίους έχει απαγορευθεί η έξοδος από τη χώρα (ή τέλος εκείνοι που θα παραπεμφθούν με αμετάκλητο βούλευμα για την συγκρότηση εγκληματικής οργάνωσης). Γιατί; 
Γιατί σε όλες αυτές τις περιπτώσεις αποδυναμώνεται αναντίρρητα το τεκμήριο της αθωότητας. Άρα είναι απαραίτητο να ξαναδούμε την εκλογική μας νομοθεσία».

Τι προτείνει, λοιπόν, ο κύριος καθηγητής, ο οποίος απόλυτα επιβεβαιώνει την ρήση του Βίσμαρκ («Καθηγητές τρεις και εχάθη η Πατρίς»), τι προτείνει; Προτείνει να βρουν τρόπο να μας αφαιρέσουν τα πολιτικά μας δικαιώματα χωρίς τελεσίδικη δικαστική απόφαση! Αυτή είναι η «δημοκρατία» και το «κράτος δικαίου», στο οποίο πιστεύουν οι καθηγητές Νομικής, που τυγχάνει να είναι και αρθρογράφοι του Βήματος.

Όμως, πάρα ταύτα τελικά ο καθηγητής αποφαίνεται και στην τελευταία πρόταση του κειμένου του γράφει: «Το συμπέρασμα; Με τον νεοναζισμό δεν ξεπλέξαμε!» (όπου «νεοναζισμός» η Χρυσή Αυγή…).

Πράγματι έτσι είναι, κ. καθηγητά. Το επιβεβαιώνω: ΔΕΝ ΞΕΜΠΛΕΞΑΤΕ!
«ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΙΣΜΟΣ»

Λένε ότι η συνεχής άνοδος του Κινήματός μας είναι τέκνο της οργής. Ναι, είναι και αυτό. Όμως, λησμόνησαν και λησμονούν ότι το ποτάμι της Ιστορίας δεν σταματά. Ξεχνούν ότι ενάντια στον ισοπεδωτισμό, που με περισσό θράσος αποκαλούν… «διαφωτισμό», πάντοτε υπήρχε ένα ρεύμα ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ βγαλμένο μέσα από την αρχέγονη Πίστη στο Έθνος, στην Φυλή, στην Παράδοση. Αυτό πρώτα απ’ όλα είμαστε, «καθηγητάδες» και «αναλυτές» φιλελεύθεροι και μαρξιστές. Αυτό δεν μπορείτε να το καταλάβετε και δεν θα το καταλάβετε ποτέ γιατί είναι εκτός της διδακτέας ύλης σας.

Πάρτε το απόφαση, ένα ολόκληρο σύστημα καταρρέει και με αναθέματα και αφορισμούς δεν σταματάτε το ποτάμι της Ιστορίας. Και για όσους αμφιβάλουν, έγραψε στο Βήμα την περασμένη Κυριακή ο Διόδωρος, κατά κόσμον Ψυχογιός: «…Δεν θα εκλείψει ο Χρυσαυγιτισμός, ακόμα και αν διαλυθεί η Χρυσή Αυγή».

ΠΡΟΣΘΕΤΩ: Όχι μόνον δεν θα εκλείψει, αλλά θα γίνει περισσότερο δυνατός!

DELENDA CARTHAGO EST…

Ν.Γ.Μιχαλολιάκος