15/11/13

Οι Ιδέες είναι πιο δυνατές από τις σφαίρες

Αφορμή του παρόντος κειμένου ήταν μια ερώτηση που έθιξε κατά την άποψή μου, πραγματικά τον Αγώνα που διεξάγουμε. Με προβλημάτισε εμένα προσωπικώς διότι, συνειδητοποίησα πως κάποιοι δεν γνωρίζουν το Ήθος και το Πνεύμα των Χρυσαυγιτών, πολεμώντας το σύστημα της διαφθοράς εδώ και δεκαετίες. Δεν θέλω σε καμία περίπτωση να γενικεύσω το φαινόμενο άγνοιας, υπάρχουν όμως κάποιοι που, ακόμη δυστυχώς, δεν γνωρίζουν πως οι Χρυσαυγίτες δεν είναι απλώς μέλη ενός κόμματος, αλλά πολιτικοί Στρατιώτες ενός Κινήματος που πολεμούν για την Ιδέα μέχρι το τέλος, οτιδήποτε και να γίνει.


   Η ερώτηση ετέθη από ένα παλιό γνωστό που συνάντησα τυχαίως στο δρόμο. Και αφού η συζήτηση ήρθε στις πρωτοφανείς εξελίξεις που διαδραματίζονται, με ρώτησε απροκάλυπτα και με θράσος: « Μετά από όλα αυτά, συνεχίζεις.»; Αμέσως ο νους μου γέμισε θλίψη, απογοήτευση. Αυτός ο τύπος σίγουρα ανήκει σε αυτούς που δεν έχουν κατανοήσει τη φύση του Αγώνα των Χρυσαυγιτών. 

Θλίβομαι διότι μετά από αυτές τις εξελίξεις όπου πρωτοστάτησε η αδικία και η παρανομία εις βάρος του Κινήματός μας, βρέθηκε κάποιος να αμφισβητήσει τον ανιδιοτελή και ασυμβίβαστο αγώνα που διεξάγουμε εδώ και δεκαετίες.  Τόλμησε να περιφρονήσει το ζήλο και τα κίνητρα των Χρυσαυγιτών. Πιστεύω, ότι όποιος αμφιβάλλει για τη φύση του Αγώνα που κάνουμε μετά από όλη αυτή τη σκευωρία, τις παράνομες, αντισυνταγματικές ποινικές διώξεις και τις δολοφονικές επιθέσεις, είναι το λιγότερο αφελής.

Εδώ και δύο μήνες σχεδόν το Κίνημά μας βρίσκεται στο στόχαστρο μιας άθλιας συστηματικής παραπληροφόρησης. Η πολεμική που δεχόμασταν επί δεκαετίες από την ισχυρή χούντα των καναλιών και φυλλάδων, πολλαπλασιάστηκε. Με τις συλλήψεις «δικαιολογήθηκε» κάθε μορφή αποστροφής για τον Εθνικισμό στην τακτική των μεγαλοδημοσιογράφων. Ήταν  η κατάλληλη ευκαιρία να ξεράσουν όση χολή ήθελαν. Απελευθερωμένοι από δεοντολογικές δεσμεύσεις προχώρησαν πέρα από την καθιερωμένη φρασεολογία εναντίον μας. Μίλησαν για «εγκληματίες» και για «εγκληματική οργάνωση». 'Εκαναν λόγο για παραστρατιωτικές οργανώσεις και για μεθόδους της νύχτας. 

Μεταχειρίσθηκαν κάθε είδος λέξεως που πλήττει άμεσα το συναίσθημα με σκοπό τη δημιουργία ενοχών. Έφτασαν στο σημείο να χαρακτηρίζουν τους υποστηρικτές μας ως υπόκοσμο. Πέρασε η δικαιολογία ότι είναι παραπλανημένοι. Τώρα πλέον έπαιξαν  το τελευταίο χαρτί και όπως είπαν όποιος μας στηρίζει πλέον ανήκει στον υπόκοσμο και δεν έχει κανένα ελαφρυντικό! Ως που συνέβη το τραγικό περιστατικό της δολοφονίας των δυο Συναγωνιστών μας. Και ακόμη τότε όμως δεν έλειψε, η δημοσιογραφική και πολιτική αλητεία. Κάποιες τραγικές φιγούρες έκαναν λόγο για ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

   Οι Χρυσαυγίτες έχουμε λάβει τις αποφάσεις μας. Διεξάγουμε ένα πνευματικό και πολιτικό πόλεμο ενάντια σε ένα στρατευμένο σύστημα διαφθοράς και πολιτικής. Ο πόλεμος αυτός είναι αρχικώς πνευματικός γιατί  θέλουμε να επαναφέρουμε αξίες οι οποίες έχουν παραμερισθεί. Η ηττοπαθής συμπεριφορά και η δουλοπρέπεια πρέπει να καταπολεμηθούν και υγιή ένστικτα να αναγεννηθούν. Είναι πνευματικός διότι θεωρούμε πως η Πίστη και η Πειθαρχία είναι το ήμισυ της Νίκης. Αγωνιζόμαστε για Ιδέες, Πατρίδα και Ελευθερία.

Η ερώτηση που δέχτηκα προσβάλλει τον Αγώνα μας διότι κάποιοι ακόμη κρίνουν εξ ιδίων τα αλλότροια και δεν έχουν κατανοήσει ότι οι Χρυσαυγίτες είναι η μοναδική Ασυμβίβαστη Εθνική δύναμη που αντιστέκεται σθεναρά στην καταστροφή της Πατρίδος μας. Μετά από τις διώξεις και  τις θανατηφόρες επιθέσεις, κάποιοι νόμιζαν ότι θα κάνουμε πίσω. Δεν είναι δυνατόν, οι χειροπέδες και οι σφαίρες να τρομοκρατήσουν το Ελεύθερο φρόνημα. Όλες αυτές όμως οι μεθοδεύσεις ήταν αναμενόμενες για εμάς. Δυστυχώς γνωρίζαμε ότι αυτό το προτεκτοράτο που κυβερνάται από μαριονέτες κάποια στιγμή θα έδειχνε το αληθινό του πρόσωπο και θα εξαπέλυε με όλα του τα μέσα και σε όλα τα μέτωπα επίθεση στο Εθνικιστικό Κίνημα. Δεν υπολόγιζαν, σε καμιά περίπτωση, ότι ο λαός αυτός θα ξυπνούσε επιτέλους και θα αναδείκνυε την μοναδική, ανυπόχωρητη δύναμη που φυλάττει Θερμοπύλες. Δεν περίμεναν ότι αυτοί που κάποτε είχαν θέσει στο περιθώριο, τώρα έχουν θεσμικό ρόλο και ζητούν στο όνομα του Ελληνικού Λαού τιμωρία και δικαιοσύνη. Μα δεν συγχωρούν ότι το Εθνικιστικό Κίνημα της Χρυσής Αυγής πλέον έχει πλέον ριζώσει στην ελληνική κοινωνία με ισχυρά θεμέλια.

 Για εμάς, ο αγώνας είναι ασυμβίβαστος. Πλήττουμε συμφέροντα παγκοσμίου ενδιαφέροντος. Αμφισβητούμε την αμερικανοσιωνιστική κατοχή απροκάλυπτα. Είμαστε το φόβητρο όχι μόνο του εγχώριου πολιτικού συστήματος της διαπλοκής και της διαφθοράς μα και του παγκόσμιου σιωνιστικού και τραπεζικού κατεστημένου. Η γεωστρατηγική θέση της χώρας μας και ο εθνικός πλούτος δικαιολογεί κάθε παράνομη δίωξη που υφιστάμεθα, καθώς είμαστε η μοναδική πολιτική δύναμη που απαιτούμε αληθινή Εθνική Ανεξαρτησία, και Ελευθερία. Λαμβάνοντας υπόψη και τις δηλώσεις του κ. Ρουπακιώτη, ότι οι παράνομες διώξεις εκπορεύονται από ξένα κέντρα εξουσίας, καθίστανται αναμενόμενες κάθε είδους επιθέσεις. Η Χρυσή Αυγή γράφει ιστορία και δεν πρόκειται να την σταματήσει τίποτε. Οι Ιδέες είναι πιο δυνατές από τις σφαίρες.
 
Στέλνουμε ένα μήνυμα σε εχθρούς και φίλους: Το φρόνημα δεν κάμπτεται, το Ήθος δεν ξεπουλιέται. Δεν υποχωρούμε σε καμιά περίπτωση, και δεν πρόκειται να κάνουμε πίσω.  Στην πρώτη γραμμή άμυνας απαιτούμε Ανεξαρτησία, Ελευθερία μέχρι τη τελική Νίκη.

ΘΑΛΗΣ
Τ.Ο ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ