16/10/13

Με υπερηφάνεια απάντησαν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής στην σκευωρία της ξενόδουλης εξουσίας


Οι βουλευτές του Λαϊκού Συνδέσμου έλαβαν τον λόγο και απάντησαν στον πόλεμο του κατεστημένου κατά την σημερινή συνεδρίαση για την άρση της ασυλίας τους. Η όλη διαδικασία ήταν ένα κακόγουστο θέατρο που διέσυρε το πολίτευμα και τους θεσμούς. Σύσσωμο το αντισυνταγματικό τόξο καταδίκασε τους βουλευτές μας δηλώνοντας την απόλυτη υποταγή του στα κελεύσματα των ξένων τοκογλύφων. Μνημονιακοί και δήθεν αντιμνημονιακοί ενώθηκαν ενάντια στο Εθνικιστικό Κίνημα, κατόπιν εντολής του κοινού τους αφέντη.


Στην άθλια σκευωρία της ξενόδουλης εξουσίας απάντησαν με υπερηφάνεια οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής. Ο Ηλίας Παναγιώταρος ζήτησε να έχει μόνιμη άρση ασυλίας για να μην καταναλώνεται χρόνος και να πάψει να παίζεται αυτό το θέατρο. Ο Ηλίας Κασιδιάρης δήλωσε πως η κοινοβουλευτική μας ομάδα απέχει από την διαδικασία για να μη νομιμοποιήσει την απόπειρα κατάλυσης του Συντάγματος από τους Σαμαρά, Δένδια και Αθανασίου. Ο Παναγιώτης Ηλιόπουλος δήλωσε ένοχος γιατί αγωνίζεται για την Πατρίδα μας και προσφέρει τον μισθό, αλλά και το αίμα του για την αλληλεγγύη προς τον Έλληνα. Ο Ευστάθιος Μπούκουρας ζήτησε να αρθεί η ασυλία του, ώστε ενώπιον της Δικαιοσύνης να λάμψει η αλήθεια.

Όλο το κλεπτοκρατικό τόξο αποφάσισε για την συνέχιση της παράνομης και πολιτικής δίωξης κατά της Χρυσής Αυγής. Σε σύνολο 247 ψηφισάντων, καθώς απείχε η κοινοβουλευτική ομάδα της Χρυσής Αυγής και ακόμα 38 βουλευτές, υπέρ της άρσης ασυλίας των συναγωνιστών τάχθηκαν 246, ενώ κατά περίπτωση καταγράφηκε, ένα παρών (Βασίλης Καπερνάρος) ένα λευκό και ένα άκυρο (Νίκος Νικολόπουλος).