4/9/13

TO IΣΛΑΜ ΠΡΟ ΤΟ ΠΥΛΩΝ

   
Στην εποχή μας παίρνει σάρκα και οστά, όσο ποτέ άλλοτε, η εξάπλωση του Ισλάμ. Αυτό το δόγμα τείνει να γίνει ο χειρότερος εφιάλτης του σύγχρονου ευρωπαϊκού και γενικότερα δυτικού κόσμου.
Αρχικώς o επεκτατισμός των ισλαμιστών κατά της Ευρώπης δεν διεξάγεται με πολεμικές επιχειρήσεις. Δεν παρασκευάζονται εκστρατείες, όπως στο μεσσαίωνα.  Στην σύγχρονη εποχή υπάρχει κάτι πιο ύπουλο από τον άμεσο πόλεμο. Αυτός είναι ο εποικισμός  η εισβολή, ή αλλιώς η "μετανάστευση". Πληθυσμοί εξ ανατολής εισβάλλουν συνεχώς στην Ευρώπη. Εγκαθίστανται ως μετανάστες στα ευρωπαϊκά κράτη, διαμορφώνοντας έτσι μια νέα κατάσταση. Τείνουν να αποτελέσουν τους ρυθμιστές, δυστυχώς, του ευρωπαϊκού μέλλοντος. Ο μέγας κίνδυνος έγκειται στην βιολογική επιβολή. Με του ρυθμούς που ισχύουν, οι μουσουλμάνοι τείνουν να κυριαρχήσουν. Ας προχωρήσουμε όμως, συγκεκριμένα στις επιπτώσεις και στα φαινόμενα που προκαλεί η παρουσία του ισλάμ στην Ευρώπη.


Ο Abu Imhran, εκπρόσωπος της οργάνωσης sharia4- Belgium, υποστηρίζει ότι αν οι Ευρωπαίοι μειώσουν την υποδοχή μουσουλμάνων, οι μουσουλμάνοι μπορούν να νυμφεύονται 4 γυναίκες και να προχωρούν σε τεκνοποιήσεις! Συνεχίζει πως μέχρι το 2050, η Ευρώπη θα είναι μουσουλμανική.
Στην Ευρώπη δυστυχώς, η ατζέντα αρχίζει και είναι μουσουλμανική. Μια αόρατη αρχή, επιβάλλει την ισχύ του μουσουλμανικού εθιμικού δικαίου και γενικώς ηθών έναντι του ευρωπαϊκού  Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα ισχύος του μουσουλμανικού στοιχείου στην ευρωπαική κοινωνία είναι η περίπτωση του πακιστανού Mehdi, ενός ιμάμη τζαμιού της Κοπεγχάγης. Ο μουσουλμάνος αυτός αφού επιτέθηκε σε μια Σουηδή σε ένα πάρκο, μετά τη σύλληψη του, κατηγόρησε τους κατηγόρους του ως ρατσιστές λόγω της καταγωγής του! Είναι ενδεικτικό στοιχείο η απροκάλυπτη ανοχή της Ευρώπης απέναντι στην ισλαμική κατοχή, η οποία φθάνει στα όρια της απόλυτης υποταγής.

Ένα άλλο παράδειγμα της υποταγής της Ευρώπης στο ισλάμ: Μια ψυχολόγος στη Νορβηγία, ονόματι Spitznogle, που αναλαμβάνει θύματα βιασμού από μουσουλμάνους, κατηγορήθηκε από τα ΜΜΕ ως ρατσίστρια διότι δήθεν προέβη σε απαράδεκτες δηλώσεις για την πρακτική των μουσουλμάνων βιαστών. Το εξωφρενικό στην υπόθεση όμως είναι ότι οι απαράδεκτες δηλώσεις ήταν φρασεολογία που χρησιμοποίησαν οι ίδιοι οι βιαστές! Είναι πασιφανές πως το ισλάμ προσβάλλει μεθοδικώς και σταθερώς την κοινωνική, πολιτική και πολιτιστική υπόσταση των ευρωπαϊκών λαών. Η διάρρηξη αυτή των εθνοκοινωνικών δομών της Ευρώπης θα αποβεί μοιραία.

 Επίσης είναι γνωστή η προαναφερθείσα ισλαμική οργάνωση Sharia4belgium, από τις προκλητικές της δραστηριότητες στις οποίες κυριαρχούν απειλές ότι η σημαία της τζιχάντ θα κυματίζει στην Ευρώπη.
Το ανησυχητικό είναι πως δεν επιβάλλονται σχεδόν εμμέσως τα ισλαμικά ήθη, αλλά εφαρμόζεται και ο ισλαμικός νόμος. Στη Γερμανία υπάρχει σχετική νομολογία, με δικαστικές αποφάσεις που υπηρετούν απροκάλυπτα τα μουσουλμανικά ήθη! Όσον αφορά οικογενειακές υποθέσεις που εμφανίζουν στοιχεία αλλοδαπότητας είναι αρκετές οι δικαστικές αποφάσεις που βασίζονται στο ίδιο το Κοράνι! Ακόμη και αν αποδειχθεί ότι ο κατηγορούμενος μουσουλμάνος είναι ένοχος, οι ποινές δεν είναι ιδιαίτερα σκληρές.

Τα παράπονα εκατομμυρίων Ευρωπαίων συμπυκνώνονται, δίχως ίχνος υπερβολής, στην εξής φράση: « Νιώθω σαν ξένος στην πατρίδα μου». Αυτό όμως που πρέπει να τονισθεί είναι ότι η σύγκρουση θρησκειών δεν καθορίζει πραγματικότητες. Απλώς υποβοηθά. Η νέα πραγματικότητα θα καθορισθεί από την σύγκρουση φυλών. Η μονάδα του ιστορικού γίγνεσθαι που διαμορφώνει καταστάσεις και γεγονότα, είναι οι φυλές και ο αγώνας μεταξύ τους. Καθώς η Φυλή- Αίμα είναι ο φορέας του Πολιτισμού- Πνεύματος, άμεση συνέπεια είναι ο εποικισμός της ευρωπαϊκής γης από τους φορείς του ισλάμ: Ορδές ασιατών εισβάλλουν, απειλώντας να αλλοιώσουν τον πληθυσμό της Ευρώπης άμεσα. Έπειτα θα επικρατήσει και το «πνεύμα» του ισλάμ και των παραδόσεων. Μέσα σε έναν πολυπολιτισμικό κόσμο, ο νικητής είναι η φυλή, ο πληθυσμός, που θα επιβληθεί πάνω στον άλλο.  Oι μουσουλμάνοι, αγωνίζονται να επικρατήσουν βιολογικώς, να καταστούν  πλειοψηφία μέσα στην Ευρώπη. Τώρα προπαρασκευάζεται η συρρίκνωση του Λευκού κόσμου. Η Ευρώπη, δυστυχώς, βρίσκεται σε δεινή θέση.

Θαλής, Τ.Ο Μαγνησίας