19/9/13

Ξεφτιλίστηκαν στη βουλή οι υποκριτές του αντισυνταγματικού τόξου

Οι ψηφοθήρες του Σύριζα έκαναν πρόταση για τήρηση ενός λεπτού σιγής εις μνήμην του 34χρονου και μόλις συμφώνησε η Χρυσή Αυγή την απέσυραν φωνασκώντας. Μιλάμε για το χειρότερο είδος εκμετάλλευσης ενός τραγικού συμβάντος από κάποια άθλια κομματόσκυλα και από ολόκληρο το ανθελληνικό σύστημα εξουσίας.


Εντελώς υποκριτικά και με στόχο να εκμεταλλευτούν τον θάνατο ενός νέου ανθρώπου για ψήφους οι Συριζαίοι πρότειναν σήμερα να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή για τον 34χρονο που δολοφονήθηκε στο Κερατσίνι. Ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής συναίνεσε σε αυτήν την πρόταση και ταυτόχρονα καταδίκασε το επεισόδιο και κατήγγειλε όσους συκοφάντες μας εμπλέκουν σε αυτό. 

Ακριβώς εκεί έπεσαν οι μάσκες ολόκληρου του αντισυνταγματικού τόξου. Συριζαίοι, Νεοδημοκράτες και ολόκληρη η "κοινοβουλευτική συμμορία" ακύρωσε την τήρηση ενός λεπτού σιγής. Αποδείχθηκε πως αδιαφορούν απόλυτα για το θλιβερό συμβάν της δολοφονίας και μοναδικός τους σκοπός είναι τα πολιτικά οφέλη και η συκοφάντηση του Εθνικιστικού Κινήματος. Στο βίντεο από την βουλή διαγράφεται η ξεφτίλα του αντισυνταγματικού τόξου!