17/9/13

Ψείρες σε σπίτια κατοίκων απο αποθήκη σταριού συγγενικού προσώπου της Ζέττας Μακρή στο Βελεστίνο

Εντός της πόλης του Βελεστίνου Μαγνησίας υπάρχει μία αποθήκη όπου διατηρούνται σιτάρια και κριθάρια πρόσφατης εσοδείας. Λόγω έξαρσης της ψείρας του σταριού φέτος, τα γύρω σπίτια έχουν κατακλυστεί από ψείρες με αποτέλεσμα να έχει γίνει ο βίος αβίωτος για τους ενοίκους, σε τέτοιο σημείο μάλιστα, ώστε μία οικογένεια να έχει εγκαταλείψει το σπίτι της και να διαμένει αλλού. Οι υπόλοιποι βρίσκονται διαρκώς με τις σκούπες στα χέρια ενώ χρησιμοποιούν κάθε είδους πατέντα προκειμένου να κρατήσουν καθαρά τα σπίτια τους.

Το πρόβλημα διαρκεί εδώ και τρεις μήνες και οι κάτοικοι παρ’ ότι έχουν απευθυνθεί στην Αστυνομία, στο Υγειονομικό και τη Νομαρχία βρίσκουν παντού κλειστές πόρτες. Ο λόγος; Η αποθήκη αυτή ανήκει σε πολύ στενό – πιο στενό δε γίνεται – συγγενικό πρόσωπο της υφυπουργού Υγείας, Ζέττας Μακρή. Παρ’ ότι οι ιδιοκτήτες έχουν ενημερωθεί για το πρόβλημα, τίποτε απολύτως δεν έχει γίνει.

Κλιμάκιο της «ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ» Μαγνησίας μόλις ενημερώθηκε για το θέμα επισκέφθηκε την περιοχή, έγινε δέκτης έντονων παραπόνων για την αδιαφορία των αρμοδίων ενώ έλαβε φωτογραφίες από την άθλια κατάσταση που επικρατεί. Εμείς τι άλλο να πούμε; Δικαιωματικά και με το σπαθί της βρίσκεται η κυρία Μακρή στο Υπουργείο Υγείας. Το αποδεικνύει με τα έργα της.

Καλούτσας Αρτέμιος
Μέλος Κ.Ε Λαϊκού Συνδέσμου - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ