31/5/13

Ο ανεπάγγελτος Κουτσούμπας βρίσκει λόγο ύπαρξης από την Χρυσή Αυγή

Ο νέος ηγετίσκος του ΚΚΕ (Καπιταλιστικό Κόμμα Ελλάδας), ο ανεπάγγελτος Δημήτρης Κουτσούμπας σε συνέντευξή του σε πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και στη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Στην προτροπή του δημοσιογράφου Γιώργου Παπαδάκη να σχολιάσει τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ο επίδοξος σταλινίσκος ξεκίνησε ως εξής: «Πρόκειται για ναζιστικό απόβρασμα, να το πω καθαρά μπορεί να ακούγεται απόλυτο όμως έτσι είναι. Πρόκειται για ένα κόμμα καθαρά ναζιστικό, εθνικοσοσιαλιστικό. Δεν είναι σε αντίθεση με το σύστημα γιατί προσπαθεί να ψαρέψει ψήφους, να αναπτύξει την επιρροή του δήθεν ως αντισυστημική δύναμη, δεν είναι». Είπε κι άλλα ο άνθρωπος του κομματικού σωλήνα που δεν έχει εργαστεί ποτέ στη ζωή του, πέρα από την ενασχόλησή του ως επαγγελματικό στέλεχος, αλλά μας αρκούν αυτά.

Έχουν πολύ θράσος τελικά οι μπολσεβίκοι, για να χρησιμοποιούν τον χαρακτηρισμό «απόβρασμα», έναν όρο ο οποίος τους επιστρέφεται ασυζητητί. Δεν πρόκειται να κάνουμε διάλογο, ούτε να «εξηγήσουμε» στα σταλινικά απολιθώματα το λάθος τους. Η ηθική μας υπόσταση δεν επιτρέπει να νιώθουμε κανένα είδος σεβασμού στους εκπροσώπους ενός κόμματος και μιας ιδεολογίας που έκαναν το ρουφιανιλίκι και το κάρφωμα, μεθόδευση, επάγγελμα και κοινωνική επιστήμη. Μια αφύσικη, απάνθρωπη, διεστραμμένη ιδεολογία η οποία κοινωνικοποίησε παράλληλα τη φτώχια, την αθλιότητα, το φόβο και τη συντριβή της προσωπικής αξιοπρέπειας.


Το ΚΚΕ, από το 1974 και μετά, όταν πια έπαψε να λειτουργεί υπό καθεστώς παρανομίας, αποτελεί τον αριστερό παρονομαστή του συστήματος. Ένα κόμμα το οποίο ψαρεύει ψήφους και λειτουργεί ως μία συμπληρωματική δύναμη του καθεστώτος, ένα σαπισμένο κουφάρι ξοφλημένο ιδεολογικά και τελειωμένο πολιτικά που αποτελεί την επιτομή του φιλοσυστημικού κομματικού μηχανισμού. Ένα κόμμα-επιχείρηση, το οποίο επί χρόνια έπαιρνε σωρηδόν τις κρατικές επιχορηγήσεις, έστηνε κομματικές επιχειρήσεις και κινήθηκε με αρμονία μέσα στις δομές της λειτουργίας του καπιταλιστικού συστήματος, δείχνοντας με τον πλήρη ξεκάθαρο τρόπο ότι συνδέεται με το κεφαλαιοκρατικό καθεστώς, όπως το νύχι με το κρέας.

Ένα κόμμα-στυγνός εργοδότης, το οποίο είχε με μισθούς πείνας τους εργαζόμενους στις επιχειρήσεις του και έστειλε με συνοπτικές διαδικασίες αρκετούς στην ανεργία. Τόσο ο ανιστόρητος Κουτσούμπας, όσο και τα λοιπά απολειφάδια του πολιτικού «ζόμπι» που λέγεται ΚΚΕ, δεν αξίζει ούτε το σάλιο μας. Ας ετοιμάζονται για τον οριστικό πολιτικό τους ενταφιασμό, καθώς το μόνο που τους απέμεινε είναι η νοσηρή νοσταλγία ενός παρακμιακού κόσμου, ο οποίος απωλέσθη οριστικά… 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ