23/5/13

“Ελληνικό Τόξο” η απάντηση της Χρυσής Αυγής στο “ψευτοδημοκρατικό τόξο” του πολιτικού συστήματος - Άρθρο του Συναγωνιστή Παν. Ηλιόπουλου

Εδώ και αρκετούς μήνες ακούω για κάποιο “δημοκρατικό τόξο” που πρέπει να ανήκουν όσα κόμματα είναι ενάντια στην Χρυσή Αυγή, με αποκορύφωμα την προηγούμενη Παρασκευή – πριν το γνωστό γεγονός – όπου σε μια επίκαιρη ερώτηση “σούπα” όλοι συμφώνησαν ότι αυτοί του δημοκρατικού τόξου θα πρέπει λίγο-πολύ να πετάξουν εκτός πολιτικής σκηνής το κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών.

Προσπαθώ λοιπόν να καταλάβω τι είναι αυτό το δημοκρατικό τόξο που δεν ανήκει η Χρυσή Αυγή και αμέσως σκέφτομαι τα τελευταία 40 χρόνια της ψευτοδημοκρατίας τους και συνέρχομαι… Καταλαβαίνω γιατί το κίνημα που εκφράζει απόλυτα τους Έλληνες δεν έχει θέση στο πολιτικό τους σύστημα. Γιατί τους χαλάει τη “σούπα”.


Σούπα τελικά δεν ήταν η επίκαιρη του “mister” αλλά ολόκληρο το μεταπολιτευτικό σύστημα. Δύο κόμματα που εναλλάσσονταν στην εξουσία και όταν πλέον δεν τους βγαίναν τα “κουκιά” δε δίστασαν να συγκυβερνήσουν ρίχνοντας και τις τελευταίες μάσκες.

Ξεκίνησε ο πόλεμος με φίμωση, συνέχισε με λάσπη, πέρασε και στα δύο ταυτόχρονα και τώρα περνούν στην τελευταία φάση, αυτή της απαγόρευσης της έκφρασης ενός και πλέον εκατομμυρίου Ελλήνων οι οποίοι σαν μοναδικό τρόπο έκφρασής τους έχουν τα στελέχη του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή.

Κάποιο θίχτηκαν που αναφέρθηκα σε ένα πολύ συμπαθές τετράποδο αποκρινόμενος σε “συναδέλφους” των υπολοίπων έξι κομμάτων. Απαντώ: Στη ζωή υπάρχουν δύο επιλογές. Ή θα ζεις σε αγέλες ή θα ζεις σε κοπάδι. Εμείς οι Χρυσαυγίτες έχουμε μάθει να ζούμε Ελεύθεροι, Ανεξάρτητοι και Απροσκύνητοι σα λύκοι. Οι υπόλοιποι ζουν σε κοπάδια, είτε σα τσοπανόσκυλα είτε σα πρόβατα. Πάντα όμως υποταγμένοι και προσκυνημένοι!

Απέναντι λοιπόν στο ψευτοδημοκρατικό τους τόξο υψώνουμε με όλη τη δύναμη της ψυχής μας το Ελληνικό τόξο. Ένα τόξο προστασίας της Πατρίδος μας και των Ελλήνων. Η Δημοκρατία είναι ένα πολίτευμα, άρα το μέσο (το οποίο και αποδεχόμαστε, όχι σαν κάποιους άλλους που δεν έχουν υπογράψει ακόμα δήλωση στον Άριο πάγο…) Δεν είναι ο σκοπός. Ο σκοπός μας είναι να μπορέσουμε να σταματήσουμε την επικίνδυνα κατηφορική πορεία της Ελλάδος και να την επαναφέρουμε εκεί που της αξίζει. Να κάνουμε τους Έλληνες ξανά Υπερήφανους και όχι μελαγχολικούς και καταθλιπτικούς. Να κοιτάξουμε ψηλά και γεμάτοι ενθουσιασμό να δουλέψουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ για την ανασυγκρότηση αυτής της ταλαιπωρημένης αλλά Άγιας Πατρίδας. Ας σταματήσουν πλέον οι εμφυλιοπολεμικές κραυγές περί “δημοκρατών” και “αντιδημοκρατών” γιατί η Χρυσή Αυγή πλέον εκφράζει ένα τεράστιο ποσοστό του Ελληνικού λαού και το μόνο που καταφέρνουν με αυτές τις κραυγές είναι να οδηγήσουν σε διχασμό τους Έλληνες. Ας γνωρίζουν καλά ότι σε αυτό το σχέδιο τους όχι απλά δε θα συμμετέχουμε αλλά θα το αποτρέψουμε με κάθε μέσο που διαθέτουμε.

Παναγιώτης Ηλιόπουλος
Μέλος Κ.Ε. – Βουλευτής Μαγνησίας
Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή