10/5/13

Το απλωμένο χέρι στο δημόσιο χρήμα πότε θα τιμωρηθεί;


Το απλωμένο χέρι στο δημόσιο χρήμα πότε θα τιμωρηθεί;
Άρθρο του Συναγωνιστή Παν. Ηλιόπουλου

Επιτέλους! Βρέθηκε η λύση για την ανάσχεση της τρομερής ανόδου της Χρυσής Αυγής!

Θα ποινικοποιήσουν ακόμα και τον αέρα που αναπνέουν τα στελέχη και οι φίλοι της Χρυσής Αυγής, οι οποίοι έχουν μπει για τα καλά στο στόχαστρο του διεθνούς σιωνιστικού κατεστημένου. Σε απόλυτο πανικό έχει βρεθεί σύσσωμο το πολιτικό σύστημα που, ενώ δονείται με τα εκατοντάδες σκάνδαλα που αποκαλύπτονται καθημερινά, προσπαθεί απεγνωσμένα να θέσει εκτός νόμου το κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών. Ενοχλούμε, το γνωρίζουμε! Δε μας ελέγχουν, το γνωρίζουμε και το γνωρίζουν καλά. Είμαστε τα “παιδιά με τις μαύρες μπλούζες” που δρούμε όπως ορίζει η Χρυσαυγίτικη συνείδηση μας και όχι ο πολιτικός “καθωσπρεπισμός” ενός συστήματος που έχει καταστρέψει την Ελλάδα τα τελευταία 40 χρόνια και του οποίου ήδη ακούγεται ο επιθανάτιος ρόγχος.


Αναλύουν το φαινόμενο του Κινήματός μας άνθρωποι που έχουν σπουδάσει σε ξένα πανεπιστήμια πως να χειραγωγούν τις μάζες, αλλά ξεχνούν τον ανθρώπινο παράγοντα. Έχουν ξεχάσει να εντάξουν στην εξίσωσή τους την Ελληνική ψυχή και γι’ αυτό δε τους “βγαίνουν” όσα σκαρφίζονται για να ανασχέσουν την ανοδική μας πορεία. Ο Έλληνας μπορεί να παρασυρθεί για κάποια χρόνια αλλά το ασυνείδητο του παραμένει ζωντανό και την κατάλληλη στιγμή, έστω και από το ένστικτο της αυτοσυντήρησης του, βρίσκει τους τρόπους να αναγεννηθεί. Την ελπίδα για την αναγέννηση της Πατρίδας του, του προσέφερε ο Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή. Ένα κίνημα γνήσια λαϊκό και βαθεία πατριωτικό. Αυτό δηλαδή που απαιτούσε η συγκεκριμένη στιγμή. Το έχει αποδείξει άλλωστε η Παγκόσμια Ιστορία ότι η εκάστοτε αλλαγή ξεκινά από κάποια δυναμική μειοψηφία και όχι από τις καθοδηγούμενες από το κατεστημένο μάζες.

Ακόμα λοιπόν ένας νόμος φωτογραφικός για την Χρυσή Αυγή βρίσκεται προ των πυλών αποδεικνύοντας ότι όλες οι προηγούμενες λύσεις τους απέτυχαν, ακριβώς για τον λόγο που περιγράψαμε πιο πάνω. Ένας νόμος - τέρας που δείχνει ξεκάθαρα σε ποια δημοκρατία πιστεύουν αυτοί που καταληστεύουν με κάθε τρόπο τον Ελληνικό λαό. Κυκλοφορούν ανάμεσά μας κάποιοι που έχουν καταχραστεί εκατομμύρια δημοσίου χρήματος οδηγώντας τους υπόλοιπους Έλληνες στην πείνα και την ανέχεια. Κάποιοι που ακόμα ζητιανεύουν την ψήφο μας ή απλά κρύφτηκαν στις πολυτελείς τους βίλες πιστεύοντας πως έτσι θα ξεχαστούν οι ανομίες τους. Για την τιμωρία αυτών οι νόμοι υπάρχουν, αλλά δεν εφαρμόζονται ποτέ. Για εμάς έπρεπε να εφευρεθούν, αφού δεν διαπράττουμε κάτι ποινικά κολάσιμο αλλά ως μοναδικό μας στόχο έχουμε τη σωτηρία της Πατρίδος μας.

Στο “κόμμα των πολιτικών κομμάτων” λοιπόν απαντούμε: Είμαστε το ΝΕΟ που έρχεται. Είμαστε η ΕΛΠΙΔΑ του κάθε Έλληνα ξεχωριστά για την σωτηρία της Πατρίδος του αλλά και της αξιοπρέπειάς του. Το τελευταίο κάστρο πριν την πτώση του Ελληνισμού αλλά και η πρώτη γραμμή αντεπίθεσης για την αναγέννηση του. Βρισκόμαστε σε πορεία χωρίς γυρισμό...Ή ΕΜΕΙΣ Ή ΑΥΤΟΙ!

Παναγιώτης Ηλιόπουλος
Μέλος Κεντρικής Επιτροπής και Βουλευτής Μαγνησίας
Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή