1/5/13

Το ΚΚΕ ‘‘τιμά’’ την Πρωτομαγιά απολύοντας και άλλους εργαζόμενους!


Τον ‘‘καλύτερο’’ τρόπο προκειμένου να τιμήσει την εργατική πρωτομαγιά βρήκε το ΚΚΕ. Χθες, απολύθηκαν τρείς ακόμη δημοσιογράφοι του ‘‘(Β)Ριζοσπάστη’’, φτάνοντας πλέον σε 20 τον αριθμό των εργαζομένων στα ΜΜΕ του ΚΚΕ, οι οποίοι έχουν απολυθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα. Επίσης, άλλα δυο άτομα απολύθηκαν από τον κομματικό εκδοτικό οίκο ‘‘Σύγχρονη Εποχή’’, ενώ φυσικά δεν έχουν καταβληθεί τα δεδουλευμένα μηνών στους δημοσιογράφους του ‘‘(Β)Ριζοσπάστη’’, παρά μόνον το δώρο του Πάσχα. Τέτοια ‘‘παχύδερμα’’, ψεύτες και ηγήτορες της πολιτικής αλητείας είναι τα απολιθώματα του Καπιταλιστικού Κόμματος Ελλάδος (ΚΚΕ). Παριστάνουν τους προστάτες  των εργαζομένων, ενώ στην πραγματικότητα είναι οι χειρότεροι δυνάστες τους.


Ό,τι κατηγορούν σ’ άλλες επιχειρήσεις το κάνουν (με μεγαλύτερο ζήλο και φανατισμό μάλιστα) στο δικό τους μαγαζάκι, δείχνοντας πόσο υποκριτές, ανάλγητοι και παραμυθάδες είναι. Α, ναι, την ίδια ώρα ο ανεπάγγελτος νέος σταλινίσκος του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας έδινε την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη στον «902», όπου φυσικά δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, αποκαλώντας το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών «τσιράκι του συστήματος». Εντάξει, δεν περιμέναμε και τίποτα διαφορετικό από το κατεξοχήν κομματικό ‘‘παιδί του σωλήνα’’, το οποίο σ’ ολόκληρη την ζωή του δεν απασχολήθηκε πουθενά αλλού εκτός του κόμματος.

Είναι δε τόσο αναίσθητος που καλεί τους εργαζόμενους να απεργήσουν τη Πρωτομαγιά, επισημαίνοντας ότι δεν είναι εύκολο κάτι τέτοιο καθώς, όπως υποστηρίζει, υπάρχουν απειλές από την εργοδοσία για απολύσεις. Αλήθεια, σ’ αυτούς που καλεί να απεργήσουν συμπεριλαμβάνονται και οι εργαζόμενοι στους διάφορους τομείς της κομματικής επιχείρησης; Ας γνωρίζει, πάντως, τόσο το… μοσχαναθρεμένο (εκ της Μόσχας παρακαλώ, όχι εκ του μοσχαριού…) θρασύδειλο υποκείμενο του Περισσού όσο και τα λοιπά ‘‘συντρόφια’’ πως η αστική λογική του ‘‘σαβουάρ –βιβρ’’, ότι δηλαδή «σεβόμαστε τους αγώνες του ΚΚΕ, αν και διαφωνούμε», δεν περνάει στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Δεν σεβόμαστε τίποτα από την θλιβερή ύπαρξη αυτού του κομματικού μιάσματος και θα τους συμπεριφερόμαστε όπως ακριβώς αρμόζει σε ανθέλληνες και προδότες.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Υ.Γ. Το ΚΚΕ σας εύχεται Καλή Εργατική Πρωτομαγιά