29/3/13

Ν.Γ. Μιχαλολιάκος: Με ευρώ ή δραχμή η Ελλάς θα ζήσει!



Κύρια σημεία ομιλίας του Γενικού Γραμματέα, Νικολάου Γ. Μιχαλολιάκου στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Χρυσής Αυγής:

"Δεχόμαστε έναν ανελέητο πόλεμο λάσπης από το σύνολο των ΜΜΕ. Αντέχουμε και θα αντέξουμε .
Είμαστε μόνοι εναντίον όλων, έχουμε όμως στο πλευρό μας τον Ελληνικό Λαό που έχει καταλάβει το βρώμικο επικοινωνιακό παιχνίδι εις βάρος μας. Πρόσφατα διαμαρτυρηθήκαμε κατά του καναλιού του μνημονίου και όλα τα πολιτικά κόμματα, ακόμα και το ΚΚΕ, κατήγγειλε την συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής έξω από το MEGA. Ο λαός όμως δεν ακούει πια τους κλέφτες, γιατί έχει ξυπνήσει. Όσο κι αν λασπολογούν, η Χρυσή Αυγή ανεβαίνει και θα ανεβαίνει!

Μετά την Ελλάδα τα πυρά των παγκόσμιων τοκογλύφων χτύπησαν και την Κύπρο, η οποία δέχθηκε μια πρωτοφανή οικονομική επίθεση. Οι κυβερνώντες αποδείχθηκαν ανάξιοι των περιστάσεων, εκτελώντας συμβόλαιο θανάτου της Εθνικής Οικονομίας. Είναι τυχαίο που αυτή η οικονομική επίθεση στην Κύπρο συνέβη πριν βγουν το φυσικό αέριο και οι υδρογονάνθρακες; Τυχαίο ήταν επίσης που πριν την οικονομική λαιμητόμο ο Νετανιάχου ζήτησε συγγνώμη από τον Ερντογάν; Όλα γίνονται για το φυσικό αέριο και υδρογονάνθρακες. Ο Ελληνισμός αναζητεί συμμάχους, αλλά ουδείς προσφέρεται.

Οι Έλληνες μόνοι τους μπορεί να σώσουν την Πατρίδα. Οι Έλληνες να στηριχτούν και να στηρίξουν τους Έλληνες! Στο δίλημμα ευρώ η Ελλάδα επιλέγουμε Ελλάδα! Επιμένουμε στην καταγγελία του εξωτερικού χρέους ως επαχθές. Με ευρώ ή δραχμή η Ελλάς θα ζήσει.
Σε εμάς έπεσε βαρύ το χρέος και το καθήκον, σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς να σηκώσουμε ψηλά την σημαία μιας εθνικής σταυροφορίας. Δηλώνω μετά πάσης τιμής ότι θα φανούμε αντάξιοι της αποστολής μας!"