26/2/13

Όλοι ΠΛΗΝ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στην παρουσίαση του «κόμη Δράκουλα»


Όλοι ΠΛΗΝ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στην παρουσίαση του «κόμη Δράκουλα»
Επανεμφάνιση του Μητσοτάκη είχαμε χθες με την παρουσίαση του βιβλίου “Μπροστά από την εποχή της”, το οποίο αναφέρεται στα πεπραγμένα της κυβέρνησής του, την περίοδο 1990-93. Πριν πούμε το τι εστί Μητσοτάκης πρέπει να τονίσουμε ότι αποτελεί πραγματικό Τίτλο Τιμής για Εμάς το  γεγονός ότι δεν εστάλη πρόσκληση στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για να συμμετάσχει στην εκδήλωση αυτή. Αν μη τι άλλο, μας απάλλαξε από τον κόπο να πεταχτεί στον κάλαθο των αχρήστων… Επίσης, είναι πολύ σημαντικό να επισημάνουμε ότι «όλος ο καλός κόσμος» συμμετείχε στο “χάπενινγκ”αυτό, καλύπτοντας το ευρύ φάσμα του πολιτικού, εκδοτικού και επιχειρηματικού κλάδου.

Ενδεικτικά αναφέρουμε ορισμένα από τα ονόματα που συμμετείχαν, με την απαραίτητη ένδειξη ότι η σειρά αναφοράς τους δεν συνεπάγεται και την αντίστοιχη αξία τους… Καμίνης (η επιτομή της ανικανότητας του στον Δήμο Αθηναίων), Μεϊμαράκης (ο… βαρύμαγκας), Ντόρα Μητσοτάκη (…), Κουβέλης (γιατί άραγε;), Καμμένος(το αίμα νερό δεν γίνεται…), Καρατζαφέρης (η κλασική εύθυμη και γραφική νότα στην όλη εκδήλωση), Βουλγαράκης (“ό,τι είναι νόμιμο είναι και ηθικό”…), Ρουσσόπουλος (ο γιος του ταχυδρόμου…), ο Γλέζος από τον ΣΥΡΙΖΑ (αυτό θα πει αντισυστημική και αντικονφορμιστική αντίληψη των πραγμάτων), ο Χαλβατζής από το ΚΚΕ (το οποίο προφανώς έστειλε εκπρόσωπό του γιατί θεώρησε κατάλληλο το μέρος για την ανάπτυξη της… ταξικής πάλης), αλλά και ο Μπόμπολας με τον Ψυχάρη. Μη μου πείτε, όλη η “ελίτ” του δημοσίου βίου μας ήταν εκεί. Και ανώτερος όλων, να καγχάζει  με το ανεξίτηλο -μέσα στον χρόνο- ύφος του, ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, ο πιο πιστός οπαδός του Μνημονίου, ο “προφήτης” του ότι “σε δέκα χρόνια κανείς δεν θα θυμάται το όνομα Μακεδονία”, ο αντιεθνικιστής, ο άνθρωπος που ανέστησε το ετοιμοθάνατο ΠΑΣΟΚ του 1989-90 και επανέφερε στο πολιτικό προσκήνιο τον Ανδρέα Παπανδρέου. Τι δουλειά, λοιπόν, θα μπορούσε να έχει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, τόσο με αυτόν τον “δεινόσαυρο” του πολιτικαντισμού, όσο και με τους εκπροσώπους του κατεστημένου που… συνωστήθηκαν, προκειμένου να προσκυνήσουν τα λεγόμενά του; Καμία απολύτως.
Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι ένα Κίνημα από τον Λαό, με τον Λαό, για τον Λαό. Επομένως, δεν μπορεί ούτε να χαριεντίζεται, ούτε να νομιμοποιεί ηθικά, με την παρουσία της, όλους όσοι ευθύνονται για την κατάντια του τόπου. Είμαστε Υπερήφανοι που ούτε καν διανοήθηκαν να μας στείλουν πρό(σ)κληση για την εκδήλωση αυτή. Θα νιώθαμε ότι κάτι δεν πάει καλά αν συνέβαινε το αντίθετο…  Ας ζουν, λοιπόν, στον ψεύτικο τους κόσμο, γιατί Εμείς έχουμε ως σκοπό να συνεχίσουμε να Αγωνιζόμαστε, προκειμένου η Χώρα και ο Λαός μας να έχουν ένα πολύ καλύτερο Μέλλον. Ο Μητσοτάκης με τους (βρυ)κόλακες του και Εμείς, στο ίδιο μετερίζι μάχης, με τον Ελληνικό Λαό!
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ
Υ.Γ. Ο Επίτιμος δήλωσε για την Χρυσή Αυγή: "Το πρωτόγνωρο φαινόμενο της Χρυσής Αυγής είναι ένα φαινόμενο που δεν πρέπει να υποτιμήσουμε. Είναι βέβαιο ότι -κατά μεγάλο μέρος- οφείλεται στην ασυδοσία της αριστεράς που επικρατούσε επί πολλά χρόνια. Αυτή έδωσε το κακό παράδειγμα της ασέβειας στο νόμο της δημοκρατίας". Μέσα σε όλα τα τετριμμένα και συκοφαντικά είπε και κάτι σωστό: Όντως είμαστε πρωτόγνωρο φαινόμενο!