9/1/13

ΠΡΟΣ ΤΗ ΝΙΚΗ


         
 Μπήκε το έτος 2013. Ο νέος χρόνος. Πέρασε το 2012 το οποίο ανήκει αδιαμφισβήτητα στο Κίνημά μας, τη Χρυσή Αυγή. Είναι εκείνο το έτος που κερδίσαμε τη μάχη της εισόδου στην ελληνική βουλή. Βέβαια διατρανώνουμε συνεχώς με πρώτο τον Αρχηγό μας ότι ο χώρος της βουλής δεν μας εκφράζει καθόλου, και δεν μας συγκινούν οι θέσεις στο κοινοβούλιο. Διότι είναι αυτός ο χώρος που έχουν πραγματοποιηθεί οι μεγαλύτερες εθνικές προδοσίες και υποχωρήσεις. Αυτό που θα αποτελεί Νίκη για εμάς τους Χρυσαυγίτες είναι να λάβουμε την εξουσία. Να αποκτήσουμε με άλλα λόγια την κατάλληλη δύναμη να απελευθερώσουμε  το Λαό μας από τα δεινά που επέφερε η κομματοκρατία τόσα χρόνια. Να πάρουμε στα χέρια μας τη τύχη αυτού του Λαού, να τον ξανακάνουμε περήφανο. Αυτό θα είναι για εμάς η απόλυτη Νίκη.

Ο χρόνος που μας πέρασε, πολιτικώς, ανήκει στο Κίνημά μας. Μετά από τόνους λάσπης και κατασυκοφάντησης από τα ΜΜΕ, μετά από πολύωρες εκπομπές των πορνοκάναλων αφιερωμένες στο «αυγό του φιδιού», καταφέραμε και λάβαμε το 7% στις Εθνικές εκλογές του Μαίου, το οποίο επαληθεύτηκε τον Ιούνιο. Ήταν μια πολύ σημαντική Νίκη για το Εθνικιστικό Κίνημα διότι για πρώτη φορά ο ελληνικός λαός, μεταπολιτευτικώς, αγνόησε τα κόμματα της κλεπτοκρατίας, περιφρόνησε τα χυδαία ψέμματα των διαμορφωτών της κοινής γνώμης, και στήριξε το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών. Για πρώτη φορά έσπασε η σιωπή και ένα αξιόλογο κομμάτι του λαού, συνειδητοποίησε το ξεπούλημα της Πατρίδος και στήριξε τους «φασίστες» σύμφωνα με τα δελτία ειδήσεων… Έπειτα από αυτή τη Νίκη οι πολιτικοί μούδιασαν. Οι δημοσιογράφοι των μεγαλοκάναλων δεν έδειχναν να το πιστεύουν. Και βέβαια άρχισε πάλι μια, τεραστίων διαστάσεων, επικοινωνιακή εκστρατεία από τα κανάλια της διαπλοκής μέχρι τις μεγαλοεφημερίδες και το διαδίκτυο. Δεν υπήρχε δελτίο ειδήσεων που να μην αφιέρωνε έστω και ένα δεκάλεπτο ενάντια στο Κίνημα μας, διαστρεβλώνοντας την αλήθεια. Δεν υπήρχε μεγαλοεφημερίδα που να μην είχε αφιέρωμα και στήλη προειδοποιώντας για το «αυγό του φιδιού» και για τον επικείμενο «εκφασισμό» της κοινωνίας».  Ό,τι μέσο και να διέθεταν οι κόκκινοι δημοσιογράφοι το χρησιμοποίησαν. Από τα γεγονότα της Ραφήνας, μέχρι την εμετική παράσταση του corpus christi, το Κίνημά μας υπέστη τέτοιου είδους επίθεση που όμοιά της δεν είχε υποστεί πολιτικό σχήμα στο παρελθόν. Και αυτό ακριβώς βέβαια αποτέλεσε και το κριτήριο του λαού μας ο οποίος στις δημοσκοπήσεις μας επιβραβεύει. Τρίτο κόμμα η Χρυσή Αυγή. Πλέον ο κόσμος έχει καταλάβει σε ικανοποιητικό βαθμό ότι η διαφθορά και η πολιτική βρώμα απειλείται από αυτούς που συκοφαντούν συνεχώς τα δεκανίκια του σάπιου καθεστώτος: Από τους Χρυσαυγίτες.


Όλα αυτά τα χρόνια το Κίνημά μας πέρασε δια πυρός και σιδήρου. Η «δημοκρατία» της διαφθοράς εξαπέλυσε κυνήγι μαγισσών ενάντια στους Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής. 20 χρόνια κυριαρχούσε η κλεπτοκρατία και η σήψη. 20 χρόνια κάποιοι «τρελοί φασίστες» μιλούσαν για Έθνος και για Πατρίδα. Μιλούσαν για τον κίνδυνο της εκποίησης της Εθνικής μας κυριαρχίας και για τις τραγικές επιπτώσεις της εισβολής λαθρομεταναστών. Και επιτέλους το 2012 κατέστη το έτος της αφυπνίσεως. Αποτελεί τη αρχή για την νικηφόρα έκβαση της πορείας της Χρυσής Αυγής και την αρχή του τέλους για τους πολιτικούς της μίζας και της εθνικής μειοδοσίας. Ας ευχηθούμε ότι το 2013 θα επέλθει η η πολυπόθητη Νίκη. Το σίγουρο είναι ότι ως Χρυσαυγίτες , ως φλογεροί κήρυκες της Εθνικής Ιδέας, δεν θα πάψουμε να αγωνιζόμαστε. Δεν λυγίσαμε και ούτε θα λυγίσουμε. Και αυτό οφείλεται αρχικώς στην Ηγεσία του Κινήματος μας και δευτερευόντως στην αγωνιστικότητα των μελών που τόσα χρόνια επέδειξαν Πίστη και δεν παρέκλιναν από το δρόμο του Ήθους και της Αρετής.

 ΘΑΛΗΣ, Τ.Ο ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ