27/1/13

Ομολογία της μνημονιακής κυβέρνησης: Οι Έλληνες είναι τα πειραματόζωα της Ευρώπης

Ομολογία της μνημονιακής κυβέρνησης: Οι Έλληνες είναι τα πειραματόζωα της Ευρώπης
Άρθρο του βουλευτή Μαγνησίας Συναγωνιστή Παν. Ηλιόπουλου

Στην αρχή ήταν απλά μια υποψία. Στη συνέχεια οι κινήσεις των τριών τελευταίων κυβερνήσεων άρχισαν να επιβεβαιώνουν τους φόβους μας. Συμπληρώνουμε τρία χρόνια κατά τα οποία η χώρα μας βρίσκεται υπό την κυβερνητική καθοδήγηση ξένων κέντρων, τα οποία δοκιμάζουν νέες οικονομοτεχνικές συνταγές εις βάρος του Ελληνικού λαού. Οι Έλληνες κυβερνώντες υπακούοντας, χωρίς την παραμικρή διαπραγμάτευση, στις εντολές των κέντρων αυτών, μας επιβάλλουν μέτρα τα οποία είτε έχουν αποτύχει όπου έχουν εφαρμοστεί είτε εφαρμόζονται πρώτη φορά στην χώρα μας. Σε συζητήσεις μας με κάποιους υπουργούς της κυβέρνησης η απάντηση τους είναι η ίδια:"Περιμένουμε να δούμε τα αποτελέσματα που θα αποδώσει το “τάδε” μέτρο και στη συνέχεια θα διαπραγματευτούμε με τους “έξω” την κατάργησή του!". Αυτή είναι η τραγικά κυνική ομολογία όλων των υπουργών για τον τρόπο διακυβέρνησης της Πατρίδος μας!

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η πρόσφατη συζήτηση με υπουργό, ο οποίος μας ανέφερε ότι τώρα που διαπίστωσαν και οι ξένοι ότι το μέτρο για την αύξηση στο ΦΠΑ της εστίασης όχι απλά δεν είχε κάποιο θετικό αποτέλεσμά αλλά απεναντίας έπληξε καίρια έναν τομέα της Ελληνικής οικονομίας που προσφέρει σε συνάλλαγμα στην χώρα μας και απασχολεί εκατοντάδες χιλιάδες εργαζόμενους, θα τους προτείνουν να καταργηθεί. Μέχρι και για τα αυτονόητα, δηλαδή, που θα έπρεπε ένα σοβαρό κράτος να λαμβάνει άμεσα αποφάσεις ανεξάρτητα από τις προσταγές τρίτων, ως ελάχιστη έκφανση Εθνικής κυριαρχίας, η ξενοκίνητη τριμερής κυβέρνηση περιμένει καρτερικά το “ΟΚ” από τους τυχάρπαστους υπαλληλίσκους των τοκογλύφων μας. Αντιμετωπίζουν προφανώς τους Έλληνες πολίτες σαν τα πειραματόζωα στα οποία δοκιμάζουν τις δόσεις της λανθασμένης συνταγής περιμένοντας να δουν τα όρια της εξαθλίωσης ενός ολόκληρου λαού.
Στην πολιτική της υποταγής απαντάμε με τις ξεκάθαρες θέσεις του Κινήματος μας για μια Εθνική και Ανεξάρτητη διακυβέρνηση της Πατρίδος μας, με μοναδικό σκοπό την ευημερία των Ελλήνων και ΟΧΙ των αριθμών όπως προσπαθούν να μας πείσουν οι κυβερνώντες. Οι κόποι και οι θυσίες του Ελληνικού λαού θα μετουσιώνονται σε ανάπτυξη και όχι σε αποπληρωμή ληστρικών δανείων που έχουν καταλήξει σε “άγνωστους” λογαριασμούς...
Παναγιώτης Ηλιόπουλος
Μέλος Κεντρικής Επιτροπής
Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή