1/1/13

Απάντηση σε Παπούλια: Για την κατάντια της χώρας δε φταίει ο... φασισμός, αλλά οι κλέφτες πολιτικοί


Χολή και μίσος κατά της Χρυσής Αυγής έσταξε και σήμερα ο  πρόεδρος της κατ' επίφαση δημοκρατίας. Χρησιμοποίησε μάλιστα υπονοούμενα του στυλ: "φαινόμενα φασιστικής έμπνευσης δεν ταιριάζουν στον ελληνικό λαό" και "χρέος της πολιτείας είναι να μην αφήνει κενά για κήρυκες μιας νέας τάξης πραγμάτων".

Το μόνο που έχουμε να απαντήσουμε είναι ότι για τη σημερινή λεηλασία της χώρας από τους ξένους τοκογλύφους και τους εγχώριους πλουτοκράτες δε φταίει ο... φασισμός, αλλά οι προδότες και οι ξεπουλημένοι πολιτικάντηδες. Στην "ευγενή τάξη" των τελευταίων ανήκει και ο νυν πρόεδρος της κατ' επίφαση δημοκρατίας. Λέμε "κατ' επίφαση δημοκρατία", διότι κάθε άλλο παρά δημοκρατικό είναι η νομοθετική εξουσία να νομοθετεί υπέρ της οικονομικής καταστροφής των χαμηλών κοινωνικά στρωμάτων και παράλληλα να προστατεύει ως κόρη οφθαλμού τα δικά της τεράστια κέρδη και προνόμια (αποζημιώσεις βουλευτών, υπουργών, προέδρου δημοκρατίας, αλλά και χρηματοδοτήσεις κομμάτων, αφορολόγητο βουλευτών κλπ).
Για τους παραπάνω λόγους η Χρυσή Αυγή δεν παρέστη σήμερα στην τελετή του κ. Παπούλια και αρνείται οποιαδήποτε "κοινωνική συναναστροφή" με αυτούς που ευθύνονται για τον διεθνή διασυρμό της χώρας και την ισοπέδωση του ελληνικού λαού.