26/2/12

Χρεωκοπεί η Ελλάδα για να μην χρεωκοπήσει το τραπεζικό σύστημα…‏

Μόλις τελειώσουν οι πανηγυρισμοί για την συμφωνία του δήθεν κουρέματος του Ελληνικού χρέους (αφαιρούνται 100 δις κ προστίθενται 130…) τότε η Ελλάδα θα βρεθεί αντιμέτωπη με την άτακτη χρεωκοπία. Οι αριθμοί είναι αμείλικτοι και λένε πάντα την αλήθεια.

Όλοι οι οικονομολόγοι και οι επενδυτές είναι πλέον σίγουροι ότι το προσεχές διάστημα το χρέος θα καταστεί μη βιώσιμο και θα επέλθει η χρεωκοπία. Τα γεγονότα έχουν ως εξής : Μέχρι σήμερα όλες οι ξεπουλημένες στους παγκόσμιους τοκογλύφους κυβερνήσεις, αρχής γενομένης από την Αμερικάνικη και μη εξαιρουμένης της εκάστοτε Ελληνικής, όταν μια τράπεζα αντιμετώπιζε προβλήματα έβαζε το χέρι βαθιά στην τσέπη του φορολογούμενου πολίτη της και τη βοηθούσε να τα ξεπεράσει (με το αζημίωτο βέβαια για τους πολιτικούς κ όχι για τους πολίτες…) Έτσι η Αμερική έχει βρεθεί αυτή τη στιγμή με χρέος κάποια τρις δολάρια και η Ελλαδίτσα με μερικές εκατοντάδες δις. ευρώ.

Επί 35 χρόνια λοιπόν το σύστημα στη χώρα μας λειτουργούσε με τις τράπεζες να υπέρ-δανείζουν νοικοκυριά και επιχειρήσεις εισπράττοντας μυθικά κέρδη που αποταμίευαν με τη σειρά τους στο εξωτερικό, ώστε να συνεχίζουν να παίρνουν από το κράτος επιδοτήσεις και από την άλλη το πολιτικό σύστημα να διασπαθίζει δισεκατομμύρια δημόσιας περιουσίας σε μίζες (βλέπε κατασκευαστές, εξοπλιστικά, φαρμακευτικές εταιρείες, κομματικά στελέχη σε δημόσιες υπηρεσίες με μισθούς προέδρου Αμερικής και η λίστα δεν έχει τελειωμό…)

Αυτός ο συνδυασμός οδηγούσε σε συνεχή δανεισμό του κράτους με υψηλό επιτόκιο λόγο της χαμηλής πιστοληπτικής αξιολόγησης της χώρας μας με το αποτέλεσμα να είναι πλέον η αναπόφευκτη κατάσταση που θα βιώσουμε όλοι πολύ σύντομα.

Βέβαια να τονίσουμε εδώ ότι το τραπεζικό σύστημα δε θα ζημιωθεί καθόλου γιατί έχει προλάβει να διασφαλιστεί αγοράζοντας ασφάλιστρα κινδύνου (cds) σε εξευτελιστικές τιμές. Ίσα ίσα θα έχει κ τεράστια κέρδη. Αυτοί που θα πληρώσουν την νύφη θα είναι οι επόμενοι λαοί, που ήδη έχουν μπει στο μάτι των διεθνών τοκογλύφων και πλησιάζει η σειρά τους όταν ξεμπερδέψουν με μας.

Στη συνέχεια για εμάς θα μπει σε εφαρμογή το επόμενο σχέδιο των παγκόσμιων εξουσιαστών που όπως έχουμε τονίσει έχει δυο σκέλη :

1. Αρπαγή του ορυκτού μας πλούτου

2. Κινεζοποίηση του μεροκάματου για να φέρουν τα εργοστάσια τους και να γίνουμε σύγχρονοι σκλάβοι τους.

Με την Χρυσή Αυγή στην επόμενη Βουλή και εκατοντάδες χιλιάδες κόσμου έξω από αυτήν τα σχέδια τους και οι υπογραφές τους θα βρεθούν εκεί που τους αξίζει…Στα σκουπίδια της Ιστορίας!

Παναγιώτης Ηλιόπουλος, Μέλος Κ.Ε. Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή

Πυρήνας Μαγνησίας

www.panagiotisiliopoulos.com

23/2/12

Εκδήλωση - Ομιλία στην Πύλη Τρικάλων


Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου εκδήλωση - ομιλία στην Πύλη Τρικάλων, σε αίθουσα ξενοδοχείου της πόλης παρουσία δεκάδων συναγωνιστών,με πρωτοβουλία του Πυρήνα, αλλά και φίλων του Εθνικιστικού Κινήματος της περιοχής. Η ομιλία επικεντρώθηκε γύρω από τα τελευταία γεγονότα που αφορούσαν το νέο μνημόνιο, την πολιτική και οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα, αλλά και τις θέσεις τις Χρυσής Αυγής.

Στην ομιλία που ακολούθησε σ' όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει σήμερα η Πατρίδα μας. Στην υποδούλωση που έχει περιέλθει από τους διεθνείς δανειστές και τους ντόπιους υποτακτικούς της, που δεν είναι άλλοι από τους πολιτικάντηδες ολόκληρου του πολιτικού φάσματος. Είτε οδηγώντας τη χώρα, όλα αυτά τα χρόνια στο σημερινό τραγικό σημείο και στη συνέχεια «μοιραία» στα γαμψά νύχια των τοκογλύφων, παραχωρώντας «γη και ύδωρ». Είτε συμμετέχοντας κατόπιν, στη κυβέρνηση συνεργασίας παραδίδοντας την Εθνική κυριαρχία καταστρατηγώντας έτσι κάθε έννοια δικαίου. Έτσι, έγινε πλέον εμφανές, ακόμη και στον πλέον αφελή πολίτη, ο ρόλος όλων όσων συμμετείχαν και ιδίως των κομμάτων της κεντροδεξιάς πολυκατοικίας, που πέταξαν το προσωπείο του πατριωτισμού και με τις συνεχείς παλινωδίες τους, από αντιμνημονιακούς σε μνημονιακούς, απώλεσαν κάθε ίχνος σοβαρότητας και εμπιστοσύνης εκ μέρους των πολιτών.

Επίσης, παρουσιάστηκαν οι θέσεις του Κινήματος, που σε αυτήν την ζοφερή πραγματικότητα, αποτελεί το μοναδικό κίνημα αντίστασης που μάχεται ενάντια στο ξεπούλημα της Πατρίδας, ενάντια στη σήψη και την παρακμή της κοινωνίας. Παρουσιάστηκαν οι θέσεις μας για την οικονομία, που θα βασίζεται στην εθνική παραγωγή και στην εθνική εκμετάλλευση όλων των πλουτοπαραγωγικών πηγών, επ' ωφελεία της Πατρίδας και του λαού της, μακριά από τον στυγνό καπιταλισμό και τον απάνθρωπο μαρξισμό.

Πάνω σ' αυτό το πλαίσιο των αρχών και των θέσεων ορίστηκε και ο επόμενος στρατηγικός μας στόχος και σε καμία περίπτωση αυτοσκοπός, που είναι η συμμετοχή στις επόμενες εκλογές και η είσοδος μας στο κοινοβούλιο, για να δώσει το έναυσμα για τη συμμετοχή περισσότερων συμπατριωτών μας, μέσα από τις γραμμές της Χρυσής Αυγής, στον αγώνα για Εθνική αξιοπρέπεια και ελευθερία.

Στην συνέχεια ο υπεύθυνος του Πυρήνα αναφέρθηκε στις δράσεις που έχουν γίνει σ' ολόκληρη την περιοχή, με αναγραφή συνθημάτων, φυλλάδια κ.τ.λ., πράγμα που ευνοεί και την αυξανόμενη επιρροή του κινήματος μας, αλλά και στις δράσεις που πρέπει να πραγματοποιηθούν από δω και πέρα, εν όψει μάλιστα και της δύσκολης μάχης για τις εκλογές.

Μετά το πέρας των ομιλιών ακολούθησε συζήτηση και μοιράστηκαν στους παρευρισκομένους φυλλάδια, που αφορούσαν τις θέσεις και προτάσεις μας για μια νέα Εθνική πολιτική.

Χρυσή Αυγή

Περιφερειακή Οργάνωση Θεσσαλίας

Πυρήνας Τρικάλων

Δελτίο τύπου


Οι στόχοι των νέων μέτρων: αφαίμαξη του εθνικού μας πλούτου και κινεζοποίηση των Ελλήνων. ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ! Το πολιτικό κόμμα «Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή» καταγγέλλει την εθνοκτόνο στάση της συγκυβέρνησης του μνημονίου.

Τα νέα μέτρα που προωθούν οι δανειστές και αποδέχονται οι εγχώριοι τοποτηρητές τους δε στοχεύουν στη σωτηρία, αλλά στο ξεπούλημα της Ελλάδος. Με την εφαρμογή τους θα αντιμετωπίσουμε άμεσα δύο τρομακτικές συνέπειες: 1) την οριστική αφαίμαξη του εθνικού μας πλούτου, με το ενδιαφέρον των τοκογλύφων να επικεντρώνεται στα επιβεβαιωμένα κοιτάσματα πετρελαίου και φυσικού αερίου της χώρας 2) την «κινεζοποίηση» του ελληνικού λαού, που εν μία νυκτί θα γίνει το ιδανικό, εξαθλιωμένο εργατικό δυναμικό για τις επενδύσεις των διεθνών κερδοσκόπων σε μία Ελλάδα καθημαγμένη. Καλούμε τον ελληνικό λαό να αντισταθεί στο οργανωμένο σχέδιο ξεπουλήματος της χώρας. Πρωτίστως να πάψει να πιστεύει τους πολιτικούς του μνημονίου και τα φερέφωνά τους στα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Για να εξέλθει η χώρα από αυτή τη στημένη κρίση χρέους πρέπει πρωτίστως να προχωρήσει στις παρακάτω κινήσεις:

- ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟ.

Λογιστικός έλεγχος του δημοσίου χρέους και όλων των δανειακών συμβάσεων από το 1974 μέχρι σήμερα και καταγγελία του παράνομου και επαχθούς χρέους - Ανακήρυξη της Ελληνικής ΑΟΖ και έναρξη γεωτρήσεων σε όλες τις περιοχές με επιβεβαιωμένα κοιτάσματα πετρελαίου και φυσικού αερίου - Εθνικοποίηση των ενεργειακών μας κοιτασμάτων και των τραπεζών και επένδυση των εσόδων στον τομέα της εθνικής παραγωγής, με στόχο να ξαναγίνει η χώρα αυτάρκης. Για να γίνουν πράξη τα παραπάνω απαιτείται κάθαρση του πολιτικού μας συστήματος από τους υπηρέτες ξένων συμφερόντων. Απαιτείται ΕΘΝΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ που θα υπηρετεί αποκλειστικά και μόνο την Πατρίδα και τον Ελληνικό Λαό. Ως γνωστόν, πέρασε από την βουλή, με ισχυρή μάλιστα πλειοψηφία, ένα από τα χειρότερα νομοσχέδια που έχουν περάσει ποτέ. Το Μνημόνιο 2, η φυσική συνέχεια του Μνημονίου 1, που όχι μόνο συντελεί στην περαιτέρω «κινεζοποίηση» των Ελλήνων, αλλά επιπλέον εξασφαλίζει τα δικαιώματα των διεθνών τοκογλύφων επί του Ελληνικού Δημοσίου. Συγκεκριμένα, όπως είχαμε ξαναγράψει, το πρόγραμμα ανταλλαγής ομολόγων (PSI) διέπεται, πλέον επισήμως, από το Αγγλικό Δίκαιο δίνοντας δικαιώματα κατασχέσεως στους πιστωτές. Τίποτε βέβαια δεν τελειώνει με μια ή δυο ψηφοφορίες. Οι υπογραφές και τα νομοθετήματα των δοσίλογων έχουν θέση μόνο στον κάλαθο αχρήστων της Ιστορίας.

Δεν δεσμεύουν κανέναν και τίποτε, εφόσον το αμαρτωλό καθεστώς τους γίνει παρελθόν, μια για πάντα. Το μόνο που γίνεται επιβεβλημένο, πλέον, από το νέο Μνημόνιο και τη συνεπαγόμενη του νέα δανειακή σύμβαση είναι η παρουσία μιας Εθνικής Κυβερνήσεως που θα τα καταργήσει αμφότερα. Η ψήφιση, όμως, του νέου Μνημονίου κατέδειξε εμφανώς την υποκρισία των κομμάτων του αστικού κοινοβουλευτισμού σε όλη της την απεχθή «μεγαλοπρέπεια». Υπό την πίεση των πραγματικών δημοσκοπήσεων, αλλά και των διεθνών τοκογλύφων, το πολιτικό σύστημα έπαιξε τα «ρέστα» του και φανέρωσε σε τι σύγχυση βρίσκεται. Το πλήρες ξεγύμνωμα του συστήματος συνετελέσθηκε. Φάνηκε εμφανώς και στον πιο αφελή ότι μέσα στο κυνοβούλιο το μόνο που τους νοιάζει είναι η καρέκλα και η εξυπηρέτηση συμφερόντων. Όσο για τις δημοσκοπήσεις, δείχνουν τη Χρυσή Αυγή να μπαίνει στη βουλή στις επόμενες εκλογές: Public Issue: Δεδομένη η κοινοβουλευτική εκπροσώπηση του Λαϊκού Συνδέσμου.

- XΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Νέα έρευνα, αυτή τη φορά από το πολιτικό βαρόμετρο της Public Issue, μαρτυρά αυτό που λέμε εδώ και μήνες. Πως η είσοδος του Εθνικιστικού Κινήματος στην επόμενη βουλή είναι δεδομένη. Στη νέα έρευνα μάλιστα, η εταιρεία αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο, τα ποσοστά του Λαϊκού Συνδέσμου να φτάσουν το 4,5%. Στην πραγματικότητα τα εκλογικά ποσοστά του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματoς είναι ακόμα υψηλότερα. Γι' αυτό τρέμουν τις εκλογές τα λαμόγια του Μνημονίου και της υποταγής. Είναι βέβαιο πως στην επόμενη βουλή θα εισέλθουν δυναμικά περισσότεροι από 10 Χρυσαυγίτες και θα επέλθει η πλήρης ανατροπή του διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος. Αυτό το ενδεχόμενο τρέμουν τα λαμόγια του μνημονίου και της υποταγής, γι' αυτό και συναινούν στην απαίτηση της τρόικα για νέα καθυστέρηση των εκλογών.

ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΤΑΓΗ! Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

17/2/12

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών Σωματείων Βλάχων ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ:

«Σε συνέχεια ηλεκτρονικής αλληλογραφίας που διακινήθηκε προσφάτως από το αυτοαποκαλούμενο «Συμβούλιο των Μακεδονοαρμάνων» η ΠΟΠΣΒ για μια ακόμα φορά εκφράζει την απερίφραστη καταδίκη του συνόλου των Ελλήνων βλαχόφωνης καταγωγής της χώρας μας, απέναντι σε κάθε έξωθεν προσπάθεια αναγνώρισης των Βλάχων ως αυθύπαρκτης και διακριτής εθνότητας, αποκομμένης από τον ιστορικό κορμό του ελληνισμού, του οποίου άλλωστε διαχρονικά αποτελούν αναπόσπαστο τμήμα.

Η ΠΟΠΣΒ και το σύνολο των Ελλήνων βλαχόφωνης καταγωγής δεν προτίθενται να παράσχουν οποιοδήποτε ίχνος νομιμοποίησης στο αυτοαποκαλούμενο «Συμβούλιο των Μακεδονοαρμάνων», τη δράση και τις ανθελληνικές στοχεύσεις του οποίου έχουμε επανειλημμένως αποκαλύψει και επικρίνει.

Είναι προφανές ότι οι εν λόγω ολιγάριθμοι, ξενόφερτοι, αυτόκλητοι προστάτες και ψευδώνυμοι «υπερασπιστές των δικαιωμάτων» των Ελλήνων βλαχόφωνης καταγωγής αναζητούν ίχνη δημοκρατικής νομιμοποίησης στη χώρα μας, δεδομένου ότι αυτή αποτελεί την ιστορική κοιτίδα και το διαχρονικό μητροπολιτικό κέντρο της απανταχού βλαχόφωνης ρωμιοσύνης, συγκεντρώνοντας μέχρι και τις μέρες μας την μεγαλύτερη παρουσία της συντριπτικής πλειονότητας του βλαχόφωνου στοιχείου της ευρύτερης περιοχής. Αυτή τη νομιμοποίηση δεν θα τη βρουν στην Ελλάδα!»

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι Έλληνες Βλάχοι γίνονται στόχος ξένων δυνάμεων που προσπαθούν να διαμελίσουν την Πατρίδα μας σε πολλές ελεγχόμενες «μειονότητες». Επίσης δεν είναι η πρώτη φορά που, γενικώς, υποκινούνται υπό ξένων δυνάμεων ανύπαρκτα θέμα «μειονοτήτων», με την συνεπικουρία φυσικά ντόπιων έμμισθων «προοδευτικών». Όσον αφορά την Ελληνικότητα των Βλάχων, εμείς απλώς θα παραθέσουμε την Ιστορία του Ελληνικού Ολοκαυτώματος της Κουτσούφλιανης.

Διαβάστε επίσης: ΚΟΥΤΣΟΥΦΛΙΑΝΗ 14 ΜΑΪΟΥ 1898: ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ