18/10/12

H θεωρία της "κάλυψης των πολιτικών κενών"



 Ήδη από την εκλογική αναμέτρηση του Ιουνιου έχουν βαλθεί όλοι οι «ειδήμονες», οι «αναλυτές» των μεγάλων εφημερίδων και οι «αρθρογράφοι» του διαδικτύου να εκφράσουν απόψεις και θέσεις για την πολιτική δράση του Κινήματος μας. Και τι δεν έχουμε ακούσει; Σχεδόν τα πάντα. Τώρα τελευταία όμως οι περισσότεροι από αυτούς τείνουν να συμφωνούν στο ότι η Χρυσή Αυγή ...καλύπτει τα κενά του κράτους. Έχουν την πεποίθηση πως οι Έλληνες Εθνικιστές αρκούνται στο να καλύπτουν τα κενά που έχει δημιουργήσει αυτό το άναρχο μόρφωμα, το ελληνικό ( ; ) κράτος.

   Αφορμή για αυτήν την τοποθέτηση φαίνεται να αποτέλεσαν οι συμβολικές κινήσεις μέλων μας στις γειτονιές του Αγ. Παντελεήμονα, οι διανομές τροφίμων, η παρουσία μας στις λαικές αγορές της Ραφήνας, τα γεγονότα της Κορίνθου, στο Χυτήριο και γενικότερα οι δυναμικές παρεμβάσεις μας σε σημαντικά προβλήματα. Το αναποδογύρισμα δύο πάγκων με παράνομα προιόντα φαίνεται για κάποιους αποτελεί μια έκφραση βίας, μια θηριωδία που όμοια της δεν έχει γίνει στην ανθρώπινη ιστορία. Προφανώς κάποιοι (πρώην κομμουνιστές, νυν "δημοκράτες" ) παπαγάλοι δεν ενοχλήθηκαν με το παρεμπόριο τόσα χρόνια και με τις συνέπειες του που αυτές ανέρχονται σε αρκετά δισεκατομμύρια. Παρά μόνο ενοχλήθηκαν με την δυναμική παρέμβαση των μελών μας με την οποία απομακρύνθηκαν τα παράνομα προιόντα από τη λαική αγορά. Βγήκαν σε παράθυρα αφόριζαν, κατηγορούσαν. Γενικώς επικρατεί μια γενικευμένη γραφικότητα  όσον αφορά την απόδοση χαρακτηρισμών στα μέλη μας. Η κύρια θέση των «ειδικών» αυτών» είναι ότι η Χρυσή Αυγή "βρίσκει πάτημα" και καλύπτει τα κενά του κράτους.

Να ξεκαθαρίσουμε πως η Χρυσή Αυγή δεν έχει στόχο την κάλυψη κενών που αφήνει το προτεκτοράτο αυτό που λέγεται ελληνικό κράτος. Δεν διεκδικούμε το ρόλο του «συμπληρωτή» στα κενά που έχει αφήσει το Γραικυλιστάν. Σκοπός του Λαικού Εθνικιστικού Κινήματος είναι να βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό του Έλληνα. Στόχος μας είναι η αναδιάρθρωση, η Κοινωνική ανασυγκρότηση και όχι να καλύπτουμε κάποια κενά.
Το γεγονός πως ο Έλληνας είναι απροστάτευτος από το κράτος, δεν καθιστά τους Έλληνες Εθνικιστές βοηθούς και «συμπληρωτές». Δεν θέλουμε να συμπληρώσουμε, ούτε καν να διορθώσουμε. Αυτό που επιδιώκουμε είναι, μέσω του πολυεπίπεδου Αγώνα μας, να λάβουμε την εξουσία και να προχωρήσουμε στην Αναγέννηση αυτού του κράτους. Σαράντα περίπου χρόνια κοινωνικής σήψεως και εθνικών υποχωρήσεων σε βαθμό προδοσίας, ΔΕΝ είναι δυνατόν να αναιρεθούν με την πρακτική της κάλυψης και της συμπλήρωσης. Πρέπει να καταλάβουν οι φωστήρες των ΜΜΕ και γενικώς οι εχθροί της Εθνικής Ιδέας, ότι οι Εθνικιστές ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ κατηγορωματικώς να αναλάβουν αυτόν τον ρόλο.
Η διαφθορά κυριαρχεί σε κάθε τομέα της πολιτικής ζωής, σε κάθε έκφανση του κοινωνικού βίου. Επί σειρά ετών τα μέσα μαζικής παραπληροφόρησης έχουν δημιουργήσει ένα νέο κώδικα. Έχουν πείσει πως το μαύρο είναι άσπρο. Θα μπορούσαν να παραλληλισθούν με αυτόν που κινεί τα νήματα στην μαριονέτα. Είναι απίθανο μα και αναποτελεσματικό να θέλουμε να συμπληρώσουμε τα κενά του φαύλου συστήματος. Δεν είναι αυτός ο σκοπός μας. Σκοπός μας είναι η ολοκληρωτική Νίκη,η οποία θα μας καταστήσει δυνατούς να καταργήσουμε αυτό το ανθελληνικό εξάμβλωμα που λέγεται ελληνικό( ; ) κράτος, να το εξαλείψουμε και πάνω στα ερείπια του, να χτίσουμε την Ελλάδα των ονείρων μας, την Πολιτεία της Αξιοκρατίας και της Δικαιοσύνης.
Θαλής , Τ.Ο Βόλου