7/10/12

Η Θεσσαλία βροντοφώναξε ΟΧΙ στα νέα μνημονιακά μέτρα



Με απόλυτη επιτυχία και μοναδικό παλμό πραγματοποίηθηκε η πανθεσσαλική συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής χθες στο Βόλο. Εκατοντάδες Εθνικιστές έδωσαν το παρόν στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στα νέα μέτρα που προωθεί η τριμέρης κυβέρνηση της υποταγής. Από τις 15:00 άρχισε να συγκεντρώνεται η ομάδα περιφρούρησης της Τ.Ο Μαγνησίας, ετοιμάζοντας το χώρο για τις ομιλίες. Έπειτα κατέφθασαν και οι Τ.Ο Λάρισας, Τρικάλων, Λαμίας, Καρδίτσας και εκπρόσωποι της Θεσσαλονίκης.



Τον λόγο αρχικά έλαβε ο βουλευτής Μαγνησίας και Συναγωνιστής Παναγιώτης Ηλιόπουλος, ο οποίος τόνισε ότι πρέπει ως Λαός να είμαστε ενωμένος και αν επιτευχθεί αυτό, τότε θα είναι εφικτό να διώξουμε μια και καλή τους φαύλους πολιτικούς. Έπειτα ομιλίες πραγματοποίησαν ο βουλευτής Λάρισας, Βαλάντης Αλεξόπουλος, ο βουλευτής Ευβοίας, Νίκος Μίχος, και ο συναγωνιστής Απόστολος Γκλέτσος. Οι συναγωνιστές είπαν αλήθειες που πονάνε το αμαρτωλό κατεστημένο, τονίζοντας ότι πλέον το σύστημα τρέμει την άνοδο του Κινήματός μας, καθώς όλοι παραδέχονται πλέον ότι είμαστε τρίτο κόμμα. Στο τέλος των ομιλιών τα μέλη μας σε στάση προσοχής έψαλλαν τον ύμνο του Κινήματος και τον Έθνικο Ύμνο.




Βέβαια δεν έλειψε και το παρακρατικό τσίρκο των αυτοαποκαλούμενων «αντιεξουσιαστών», που για άλλη μια φορά, βρίσκονταν λίγα μέτρα παραπέρα, φωνάζοντας τα γνωστά τους γραφικά συνθήματα. Πρέπει να το καταλάβουν πλέον και αυτοί και οι πολιτικάντηδες ότι το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών, η Χρυσή Αυγή είναι παντού και καλπάζει διαρκώς!

ΥΓ.: Απωλέσθησαν ένα πανό και ένα ποδήλατο. Οι κάτοχοι τους μπορούν να τα παραλάβουν από τον κάδο απορριμάτων Δημητριάδος-Σπυρίδη.