25/10/12

Άλλη μια αποτυχημένη προσπάθεια συκοφάντησης από το Σκάι





Είδαμε χθες έναν αξιολύπητο δημοσιογράφο στο κανάλι Σκαι να προσπαθεί μάταια να εκτοξεύσει ύβρεις και να διαδώσει ανακρίβειες ενάντια στο Κίνημά μας. Και είναι αξιολύπητος διότι φάνηκε απροκάλυπτα πως τα διαπλεκόμενα μέσα επέλεξαν ένα άπειρο μα και αμαθή νεαρό να παλεύει με νύχια και με δόντια να αρθρώσει μια πρόταση χωρίς νοηματικά λάθη.
Ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος προσπάθησε να χειρίστει όλες τις εκφάνσεις μια αληθινά προπαγανδιστικής τακτικής, φυσικά ανεπιτυχώς. Και τούτο διότι η χρήση προπαγανδιστικού λόγου, εκτός του ότι χρειάζεται μια συγκεκριμένη τακτική, απαιτεί και ένα βαθμό νοημοσύνης.
Αρχικώς αναφέρθηκε πάλι στα γνωστά γραφικά περί ναζισμού, εθνικοσοσιαλισμού κτλ. Δεν λένε να καταλάβουν, πως το φαινόμενο του Λαικού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή δεν συσχετίζεται, και ούτε μπορεί να συσχετίζεται με άλλες χρονικές περιόδους και με άλλα πολιτεύματα σε άλλες χώρες. Επιδιώκουν με το «έτσι θέλω» να συνδέσουν το Κίνημα μας με καθεστώτα και κόμματα άλλων δεκαετιών. Στόχος τους είναι να καταστήσουν τη Χρυσή Αυγή μια εκδοχή αυτών των πολιτευμάτων. Η συχνή χρήση του όρου «ναζί», «Χίτλερ», «φασισμός» όταν θέλουν να χαρακτηρίσουν το Κίνημα μας είναι ο ακρογωνιαίος λίθος της προπαγάνδας. Ελπίζουν πως , λόγω της καθημερινής αναφοράς σε αυτούς τους όρους, θα περάσει η συσχέτιση αυτή στο υποσυνείδητο του λαού. Οι λέξεις αυτές όντως χτυπούν άσχημα στα αυτιά των συμπατριωτών μας και γι΄ αυτό άλλωστε έχουν γίνει ψωμοτύρι. Πρόκειται για ένα βασικό επικοινωνιακό κόλπο. Βεβαίως όπως όλα δείχνουν ο ελληνικός λαός δεν πιστεύει στα ψέμματά τους, τους περιφρονεί και απαντάει στο αμαρτωλό αυτό σύστημα μέσω των δημοσκοπήσεων.Τρίτο κόμμα η Χρυσή Αυγή.
Στη συνέχεια , προσπαθούσε τακτικώς, ανά μικρά χρονικά διαστήματα,ο εντεταλμένος αυτός δημοσιογράφος ( ; ) να διακόπτει τον Γενικό Γραμματέα του Κινήματός μας , για να εξαπολύσει λάσπη και συκοφαντίες, περνώντας από το ένα θέμα στο άλλο. Βέβαιως όπως έγινε αντιληπτό, επειδή του υπαγόρευαν στο ακουστικό του, έχανε συχνά τη σειρά των ερωτήσεων που είχε υποβάλει, και σε κάθε απάντηση του Γενικού Γραμματέα, άρχιζε πάλι από την αρχή τις αναφορές στο «βρώμικο ναζιστικό παρελθόν» μας. Φτου και από την αρχή... Βεβαίως το αποτέλεσμα ήταν να καταλάβει και ο τελευταίος Έλληνας πως η συνέντευξη αυτή ήταν στημένη με τέτοιο τρόπο, ώστε για άλλη μια φορά να κατασυκοφαντηθεί το Κίνημά τηε Χρυσής Αυγής. Φυσικά αυτός που γελοιοποιήθηκε ήταν ο .δημοσιογράφος.
Είναι περιττό να αναφέρουμε πως οι δημοσιογραφίσκοι αυτοί εκτελούν τις εντολές του συστήματος, όπως τόνισε απροκάλυπτα στον ίδιο τον δημοσιογράφο ο Αρχηγός μας. Η συνεχής και  αναγκαστική συσχέτιση της Χρυσης Αυγης με .ναζισμό και  φασισμό, δείχνει ότι «εξ ιδίων κρίνουν τα αλλότροια». Γνώριζαν και γνωρίζουν όλοι αυτοί οι φωστήρες της οθόνης ότι τα κόμματα γενικώς ακολουθούν τα πρότυπα καθεστώτων και ιδεολογημάτων, μια γενική γραμμή, χωρίς να νοιάζονται για την Πατρίδα, το Έθνος και το Λαό. Ξέρουν ότι κάθε κόμμα έχει ένα πρότυπο κόμμα ή ιδεολόγημα πχ. Το κομμουνιστικό τη σοβιετική ένωση και το Στάλιν, το Πασοκ ένα (αντεθνικό) σοσιαλισμό γενικώς και αορίστως κτλ. Δεν μπορούν ποτέ να χωνέψουν ότι στη βουλή εισήλθε ένα Κίνημα Αρχών που πάνω από ιδεολογίες τοποθετεί την Πατρίδα. Αδυνατούν να αναγνωρίσουν τη Χρυσή Αυγή ως το δυναμικότερο τμήμα Εθνικής Αντίστασης, που δεν εξαρτάται από άλλες δυνάμεις, καθεστώτα και φτηνά ιδεολογήματα. Δεν θα μας το συγχωρήσουν ποτέ αυτό.
Και αφού ο αμαθής και εμπαθής δημοσιογράφος, ξόδεψε την περισσότερη ώρα για να επιτίθεται στον Γενικό Γραμματέα για άλλη μια φορά με τα τσιτάτα περί ..ναζισμού κτλ., άφησε λίγα λεπτά στο τέλος της εκπομπής για το σχολιασμό της επικαιρότητας. Τραγικό. Είναι αμφίβολο ή μάλλον αδύνατο αν θα είχε αυτό το ιεροεξεταστικό ύφος, γεμάτο εμπάθεια, αν βρισκόταν απέναντι του άλλος οποιοσδήποτε πολιτικός. Άραγε θα ρωτούσε τον Μ. Γλέζο για τη σχέση του με τον Χότζα, και για την .ανεξάρτητη Μακεδονία; Θα ρωτούσε εκπρόσωπο του ΚΚΕ για το αν καταδικάζουν τα εγκλήματα του Στάλιν; Θα ρωτούσε τον Σαμαρά για τη διάρκεια της στρατιωτικής του θητείας ή για τα σκάνδαλα του κόμματος του; Θα τολμούσε να ρωτήσει τον Κουβέλη για τη θέση του μνημονιακού ( από) κόμματος του για την ονομασία των Σκοπίων; Για την εθνομηδενιστική δράση της Ρεπούση;
Τηλεόραση, δημοσιογράφοι, παρουσιαστές, μεγαλοκαναλάρχες, δελτία ειδήσεων, πολιτικοί...Όλοι εναντίον μας. Όλους αυτούς ενώνει η αποστροφή προς το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών..Όλοι αυτοί ενώνουν καθημερινώς τις δυνάμεις τους ενάντια στη Χρυσή Αυγή. Γιατί; Διότι γνωρίζουν πως είναι τελειωμένοι. Διότι υπηρετούν την διαφθορά με τεράστια αφοσίωση εδώ και δεκαετίες. Και θεωρούν πως η Χρυσή Αυγή θα επιφέρει ΚΑΘΑΡΣΗ. Αυτό που πρέπει να πράξουμε ως Εθνικιστές, είναι να επιβεβαιώσουμε αυτή την πεποίθησή τους. 
Χρυσή Αυγή ενάντια στη δικτατορία των διεφθαρμένων.
Θαλής, Τ.Ο Βόλου