6/8/12

1η Εθνικιστική Κατασκήνωση στην Λίμνη Πλαστήρα


Ένα τριήμερο σωματικής, πνευματικής και ψυχικής ευεξίας είχαν την ευκαιρία να ζήσουν οι συναγωνιστές και οι συναγωνίστριες που συμμετείχαν στην εθνικιστική κατασκήνωση στη Λίμνη Πλαστήρα που διοργάνωσε η Τ.Ο. Καρδίτσας με υπεύθυνους τους συναγωνιστές Χρήστο Αθανασάκο και Γιώργο Μισιάκα. Συναγωνιστές από την Καρδίτσα και τα Τρίκαλα αλλά και άλλες πόλεις έδωσαν το «παρών». 

Παρά την πολεμική που δέχθηκε η κατασκήνωση από τον τοπικό τύπο, βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας ακόμα και τη Μητρόπολη, οι συναγωνιστές πέτυχαν να πραγματοποιήσουν την κατασκήνωση με απόλυτη επιτυχία, σε μια περιοχή όπου, είναι χαρακτηριστικό ότι η Χρυσή Αυγή είναι η μόνη πολιτική δύναμη που είχε εντυπωσιακή άνοδο στις πρόσφατες εκλογές στις οποίες κατέλαβε την 4η θέση στο νομό Καρδίτσης.

Αθλοπαιδιές, ομιλίες και συναγωνιστική συντροφικότητα συνέδεσαν ακόμη περισσότερο παλαιούς και νέους Χρυσαυγίτες. Ομιλίες πολιτικού, ιδεολογικού και ιστορικού περιεχομένου από τους συναγωνιστές Γιώργο Γερμενή, Νικόλαο Μίχο, Γιώργο Μισιάκα και Χρήστο Παππά, συζητήσεις ως αργά το βράδυ κι από νωρίς το πρωί έδωσαν τη δυνατότητα σε όλους τους συμμετέχοντες να ανταλλάξουν απόψεις, να πλουτίσουν τις γνώσεις τους και να αναβαπτισθούν στον τρόπο ζωής που πρεσβεύει και υλοποιεί η Χρυσή Αυγή.