3/7/12

«Κακόμοιροι οικονομικοί μετανάστες» μαχαιρώνουν Έλληνες δι’ ασήμαντον αφορμήν

ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΙΝΔΥΝΟΣ: Τελείως ασύδοτοι και ανεξέλεγκτοι είναι οι «κακόμοιροι οικονομικοί μετανάστες» στην Ελλάδα και δεν τολμάει κανείς να τους κάνει ούτε παρατήρηση! Κι όποιος το κάνει… μαχαιρώνεται!

Προ ολίγων ημερών, λοιπόν, στις Πινακάτες του Βόλου, ένας 60χρονος Έλληνας είχε τη γιορτή του (Αποστόλης) και γιόρταζε με την οικογένειά του. Κάποια στιγμή σταμάτησε έξω από το σπίτι του νεαρός Αλβανός, ο οποίος επέβαινε σε μηχανάκι με «κομμένη» εξάτμιση, προκαλώντας ανυπόφορο θόρυβο. Ο εορτάζων βγήκε από το σπίτι του και του έκανε την παρατήρηση ζητώντας του να απομακρυνθεί. Πράγματι, ο «κακόμοιρος οικονομικός μετανάστης» απομακρύνθηκε, αλλά μετά από λίγο επέστρεψε στο σημείο παρέα με έναν ομοεθνή του. Προκάλεσαν τον 60χρονο Έλληνα να βγει από το σπίτι, και μόλις βγήκε του επιτέθηκαν με μαχαίρια και τον τραυμάτισαν στην κοιλιακή χώρα. Η 33χρονη κόρη και ο 34χρονος γιός του θύματος προσπάθησαν να παρέμβουν και να αποτρέψουν τους δράστες, και στην προσπάθειά τους αυτή μαχαιρώθηκαν κι αυτοί, με αποτέλεσμα και τα τρία μέλη της οικογενείας να καταλήξουν στο νοσοκομείο. Ωστόσο, ο γιός κατάφερε να αφοπλίσει τους Αλβανούς μαχαιροβγάλτες, οι οποίοι την κοπάνησαν. Αργότερα συνελήφθη ο ένας εξ’ αυτών, ενώ αναζητείται ο έτερος.

Μάλιστα! Εκεί μας κατάντησαν οι πολιτικάντηδες, να μην μπορούμε να κάνουμε ούτε παρατήρηση στους λαθροεποίκους! Έλληνες αντισταθείτε!