4/6/12

Δημοσκόπηση zougla.gr: Χρυσή Αυγή 9,4%!


Και… τέζα τα παπαγαλάκια!
Την τελευταία μεγάλη του δημοσκόπηση πραγματοποίησε το zougla.gr, που άρχισε την Τρίτη 29 Μαΐου και ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 31 Μαΐου (και ανακοινώθηκε χθες), με τη συμμετοχή 25.568 ατόμων.
 
Από την δημοσκόπηση προκύπτει ότι η Χρυσή Αυγή όχι μόνον δεν χάνει -όπως διαδίδουν οι καλοθελητές-παπαγαλάκια του αμαρτωλού μεταπολιτευτικού καθεστώτος- αλλά μέρα με την ημέρα κερδίζει την εμπιστοσύνη ολοένα και περισσότερων Ελλήνων!

Πιο συγκεκριμένα, η Χρυσή Αυγή συγκεντρώνει 9,4% και είναι τέταρτο κόμμα, με μόλις 0,2% λιγότερο από το ΠΑΣΟΚ που είναι τρίτο. Η συνεχής άνοδος του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος φαίνεται από την σύγκριση των τριών τελευταίων δημοσκοπήσεων της zougla.gr, που διεξήχθησαν στις 17, 24 και 31 Μαΐου. Έχουμε και λέμε: ποσοστό Χρυσής Αυγής την 17η Μαΐου: 7,7%, την 24η Μαΐου: 8,9% και την 31η Μαΐου: 9,4%!

Η αύξηση των ποσοστών μας προέρχεται κατά 5,7% από αυτούς που ψήφισαν στις τελευταίες εκλογές τη ΝΔ, κατά 3,5% από τέως ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ και κατά 2,6% από τέως ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ.
 
Είναι, λοιπόν, φανερό ότι η πόλωση δεν πιάνει εις ότι αφορά την Χρυσή Αυγή. Και δεν πιάνει, γιατί η Χρυσή Αυγή δεν είναι ένα ευκαιριακό μόρφωμα μιας-δυο χρήσεων, αλλά έχει Ιδεολογία, Αρχές και Αξίες και ήρθε για να μείνει. Και με τη βοήθεια του Θεού και του λαού, θα μείνει και θα μεγαλουργήσει!