23/6/12

Ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου Τρικάλων μιλά στο trikalaola.gr


Ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου Τρικάλων μιλά στο trikalaola.gr
Ως τοπική οργάνωση Τρικάλων θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους χιλιάδες τρικαλινούς συμπολίτες μας για την εκ νέου εμπιστοσύνη τους στο Κίνημά μας στις εκλογές της 17ης Ιουνίου. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σ΄όλα τα μέλη και τους φίλους της Χρυσής Αυγής για τον αγώνα τους και την δράση τους σε κάθε πόλη και χωριό, που είχε σαν αποτέλεσμα την αύξηση των ποσοστών του Κινήματός μας στο νομό Τρικάλων, που υπερέβησαν πλέον τις πέντε χιλιάδες ψήφους!

Παρά την λάσπη καναλιών και φυλλάδων, των μεγάλων εκδοτικών συμφερόντων, η Χρυσή Αυγή παρέμεινε όρθια διατηρώντας ακέραια τα ποσοστά  της, σε πείσμα όλων εκείνων που ήλπιζαν το αντίθετο! Η Χρυσή Αυγή παραμένει σταθερή στις θέσεις τις για Εθνική Αξιοπρέπεια και Κοινωνική Δικαιοσύνη και θα παλέψει προς αυτόν τον σκοπό με όλες τις τις δυνάμεις, εντός και εκτός βουλής!

Η Χρυσή Αυγή μετά την δεύτερη Νίκη της 17ης Ιουνίου θα συνεχίσει τον Αγώνα της έως ότου σπάσουν τα δεσμά, με τα οποία έχουν αλυσοδέσει την Πατρίδα μας, οι ξένοι και ντόπιοι δυνάστες της. Έως ότου οι Έλληνες πάρουν την Πατρίδα τους πίσω! Μέχρι την τελική Νίκη για τον Ελληνισμό!
 
Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή
Περιφερειακή Οργάνωση Θεσσαλίας
Τ.Ο. Τρικάλων


Ο Υπεύθυνος του ψηφοδελτίου της Χρυσής Αυγής στα Τρίκαλα και υποψήφιος βουλευτής κ. Γιώργος Μισιάκας, μίλησε τηλεφωνικά στο trikalaola.gr
Ακούστε όλη τη δήλωση - εκτίμηση για το εκλογικό αποτέλεσμα κ.α. του κ. Μισιάκα στο ηχητικό βίντεο που ακολουθεί.