1/6/12

Ο βουλευτής της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ Ηλίας Κασιδιάρης ξεμπροστιάζει το "παπαγαλάκι" του Μνημονίου Μανώλη Καψή



Το βίντεο με το ξεμπρόστιασμα του Μανώλη Καψή για το τρομοκρατικό πολιτικό παιχνίδι που παίζουν οι υπάλληλοι του Mega και των εργολάβων έχει ήδη κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Τα σχόλια για την στάση του απροσκύνητου Συναγωνιστή Ηλία είναι διθυραμβικά για έναν κι απλό λόγο: Είπε την αλήθεια! Για όσους ακόμη δεν μας έχουν γνωρίσει, τους φαίνεται πρωτόγνωρο πως ένας "πολιτευτής" τολμά και μιλάει έτσι στην ναυαρχίδα των καθεστωτικών Μέσων. Πως ρισκάρει δηλαδή να τον κόψουν για πάντα από τα τηλεοπτικά παράθυρα και να μην έχει ξανά προβολή; Η απάντηση είναι απλή: Δεν μας ενδιαφέρει! Η Χρυσή Αυγή δεν είναι τηλεκόμμα κι ούτε ποτέ θα σκύψει ή θα αλλάξει τις θέσεις και την Ιδεολογία της για λίγο τηλεοπτικό χρόνο ή... τριάντα αργύρια.
Το Εθνικιστικό Λαϊκό Κίνημα δίνει τις μάχες του στον δρόμο, δίπλα στον δοκιμαζόμενο Έλληνα κι όχι στα τηλεοπτικά παράθυρα. Γι΄αυτό μας επιβράβευσαν και μας στήριξαν 441 χιλιάδες Έλληνες και για τον ίδιο λόγο θα μας δώσουν ακόμα μεγαλύτερα ποσοστά, δύναμη κι Εθνικιστική φωνή στην βουλή στις εκλογές της 17ης Ιουνίου.

Τα περαιτέρω σχόλια είναι περιττά. Ενδεικτικά παραθέτουμε το ρεπορτάζ του makeleio.grΗλίας Κασιδιάρης προς Μανώλη Καψή:"Εισαι εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, εισαι υπάλληλος των μεγαλοεργολάβων, ο Μπόμπολας σε πληρώνει για να τρομοκρατείς τον κόσμο". Μέσα σε 3:30 λεπτά έγινε ό,τι δεν είχε γίνει σε 4 χρόνια. Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής και εκπρόσωπος του κόμματος του Νίκου Μιχαλολιάκου, Ηλίας Κασιδιάρης, αποκάλεσε τον Μανώλη Καψή, "μαθητευόμενο μάγο", με τον τελευταίο να τσαντίζεται, να απειλεί τον Κασιδιάρη ότι θα τον "αποχαιρετήσει γιατί τον πρόσβαλε" και στο τέλος να του κλείνει το μικρόφωνο, ενέργεια που πιθανόν αποτελεί ζήτημα, εάν το κόμμα προσφύγει στο ΕΣΡ. Ο Καψής τον αποχαιρέτησε, ο Κασιδιάρης όμως πρόλαβε και του είπε: "Δεν είσαι δημοσιογράφος εσύ, εισαι εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, εισαι υπάλληλος των μεγαλοεργολάβων, του Μπόμπολα, σε πληρώνουν για να τρομοκρατείς τον κόσμο". Το απόσπασμα, στο βίντεο που ακολουθεί. Ενα από τα καλύτερα του προεκλογικού αγώνα".
 
(Υ.Γ.) Αυτό που δεν ακούστηκε κατά την αποχώρηση του Συναγωνιστή Ηλία Κασιδιάρη, καθώς ο "δημοκράτης" Μανώλης Καψής του έκοψε τον ήχο (η αλήθεια πονάει και δεν αντέχει να την ακούει), ήταν τα λόγια του εκπροσώπου Τύπου της Χρυσής Αυγής απευθυνόμενος προς τον Μανώλη Καψή: "Αν ήμουν ο Σαμαράς ή ο Βενιζέλος, θα σε έβαζα πρώτο στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας"!