1/6/12

Παν. Ηλιόπουλος: "Αφήστε τα τυπικά και δώστε ζωή στον Ολυμπιακό Βόλου‏"

Κύριοι του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, υπάρχει μια ομάδα πρώτης Εθνικής κατηγορίας η οποία εξ αιτίας σας βρίσκεται ήδη ένα χρόνο εκτός αγωνιστικής δράσης. Μια Ιστορική ομάδα που προσφέρει στην πόλη της, εκτός από όμορφο ποδόσφαιρο και ζωή. 

Ο κόσμος του Βόλου λατρεύει την ομάδα του και δε θα επιτρέψει να γίνει βορά στα πολιτικά σας παιχνίδια. Θέλατε να δείξετε ότι «εξυγιάνατε» το Ελληνικό ποδόσφαιρο, μπράβο σας, τώρα όμως τα ψέματα τελείωσαν! Η υπομονή έφτασε στο τέλος της! 

Ο κάθε αρμόδιος από την ΕΕΑ και την ΕΠΟ πρέπει να πάρει προσωπική θέση στο θέμα του Ολυμπιακού για να ξέρει ο κάθε πολίτης του Βόλου ποιος θα είναι ο υπεύθυνος για την καταστροφή της ομάδας του, γιατί άλλη μία χρονιά εκτός σημαίνει και διάλυση της ομάδας! Ο οπαδός τιμωρήθηκε ήδη μια ολόκληρη χρονιά μη μπορώντας να πανηγυρίσει γκολ της ομάδας του. Μην καταφέρετε να φτάσετε οικογενειάρχες να αντιδράσουν όπως δε θα το ήθελαν ποτέ… 

Αφήστε τα τυπικά και τα δήθεν κολλήματα και δώστε λύση άμεσα! Υπάρχουν καθαροί άνθρωποι που αγαπούν την ομάδα και θα την φτάσουν εκεί που της αξίζει, στην κορυφή!

Εν αναμονή εξελίξεων ο καθένας ας αναλάβει τις ευθύνες του.

Παναγιώτης Ηλιόπουλος
Βουλευτής Μαγνησίας
Λαϊκός Σύνδεσμος – Χρυσή Αυγή