4/5/12

Επιστολή προς τις Ιερές Μητροπόλεις Θεσσαλίας

ΙΕΡΕΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΙΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
Λαρίσης και Τυρνάβου - Δημητριάδος και Αλμυρού - Τρίκης και Σταγών - Ελλασώνος
Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων - Σταγών και Μετεώρων

Αιδεσιμότατε. Δια της λιτής επιστολής, θα θέλαμε να πάρουμε δύναμη από τον Ελληνο-Ορθόδοξο λόγο σας και να σας δώσουμε και εμείς κουράγιο στον συνεχή αγώνα σας δια την προάσπιση της Χριστιανικής Πίστεως μας. Λέγοντας και πράττοντας εμείς θέματα που εσείς λόγω του Ιερατικού σας σχήματος ίσως να είναι αδύνατο. Εμείς για Εσάς. Όλοι μαζί δια την προάσπιση της αδιαχωρίστου έννοιας «Πατρίδα - Θρησκεία - Οικογένεια». Το Εθνικό μας Κίνημα φουντώνει. Ενεργούμε σαν νέα Φιλική Εταιρεία. Ο πόλεμος μας προς αλλόθρησκους και ετεροδόξους, είναι ΣΥΝΕΧΗΣ. Θέλουμε την ευλογία και την συμπαράσταση σας. Ο αντι-αιρετικός αγώνας (κατά ιεχωβάδων - σιωνιστών - μασόνων κλπ) είναι στην κορυφή της Εθνικιστικής ιδεολογίας της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

Αιδεσιμότατε. Με την υποστήριξη σας, θα μας βρούνε απέναντι τους. Ουδέποτε θα τους επιτρέψουμε να προβούν στον χωρισμό της Εκκλησίας μας από το Κράτος. ΠΟΤΕ.

ΥΓ.: Ορθόδοξοι πατέρες. Δεν κρατούν ούτε τα προσχήματα οι χριστιανομάχοι. Απαγόρευσαν ακόμα και το προσκύνημα τις  Άγιες μέρες του Πάσχα στον αρχηγό της Ομοδόξου Ρωσίας Β.ΠΟΥΤΙΝ.

Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΕΥΣΕΙ
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ - Κεντρική Διοίκηση Ν.ΛΑΡΙΣΗΣ
Παν. Αλτζερίνος - Γρηγοράκης