18/5/12

Η Χρυσή Αυγή στην ορκωμοσία της βουλής - Όρκος τιμής και πίστης στον αγώνα

Ορκίστηκαν οι 21 συναγωνιστές που εξελέγησαν βουλευτές την 6η Μαΐου. Όλα τα μέσα μαζικής εξαπάτησης "ενοχλήθηκαν", διότι η κοινοβουλευτική ομάδα της Χρυσής Αυγής εισήλθε στη βουλή συντεταγμένη και όχι... σκορποχώρι.

Οφείλουμε να σταθούμε στο γεγονός της άρνησής μας να σηκωθούμε όρθιοι, όταν οι μουσουλμάνοι βουλευτές ορκίστηκαν στο Κοράνι. Η απόφασή μας αυτή δεν είχε χαρακτήρα θρησκευτικό, αλλά εθνικό και πολιτικό. Ως γνωστόν, πολλοί μουσουλμάνοι βουλευτές δηλώνουν ευθέως ότι μητέρα πατρίδα τους είναι η τουρκία και επιπλέον η Ελλάς σήμερα αντιμετωπίζει ισλαμική απειλή από τα εκατομμύρια των λαθρομεταναστών.

Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής μετά το πέρας της τελετής πλησίασε τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο, υποκλίθηκε και φίλησε τον Σταυρό. Η κοινοβουλευτική ομάδα της Χρυσής Αυγής καταλαμβάνει την άκρα δεξιά πτέρυγα στα έδρανα της βουλής.


Οι Έλληνες Εθνικιστές έδωσαν σήμερα τα πρώτα δείγματα γραφής στο Ελληνικό Κοινοβούλιο. Φάνηκε ξεκάθαρα πως λειτουργούμε σε αντίθεση με τα υπόλοιπα "μπάχαλα" των αστικών απο-κομμάτων. Είμαστε όλοι στρατιώτες σε έναν κοινό στόχο και υπό την καθοδήγηση του Αρχηγού, Νίκου Μιχαλολιάκου οι αγωνιστές της Χρυσής Αυγής έδωσαν όρκο τιμής και πίστης στον αγώνα για να ξεβρωμίσουμε την πατρίδα μας. 

Τα καθεστωτικά ΜΜΕ, τα φαιδρά επιχειρήματα και οι λασπολογίες των οποίων έχουν πια στερέψει, έκαναν δυσμενή σχόλια για την "στρατιωτική" διάταξη των Χρυσαυγιτών. Τους απαντάμε, ΝΑΙ, είμαστε στρατιώτες στον κοινό αγώνα όλων των Εθνικιστών για την Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού. 
Δεν τους φάνηκε περίεργο όμως το γεγονός πως οι άθεοι Μαρξιστοσταλινιστές δεν ορκίζονται στο Ευαγγέλιο και δεν κάνουν τον σταυρό τους, περιφρονώντας τα σύμβολα της Ελληνορθόδοξης Πίστης. Αυτοί ορκίζονται στην... τιμή τους κι ως γνωστόν η δική τους τιμή ενίοτε έχει και τιμή.